حالا شلوغش نکنید....همون؟چون تو Trailer ها هم خبری از یه رهبر و ... نیست!شایدم فلش بک باشه نمیدونم والا هر کی اطلاعاتی در مورد رهبری داشت بگه!:d

دوست عزیز این که دیگه پرسیدن نداره ! الان خیلی وقته که مشخصه رهبر هلگاست ها کیه :همون؟چون تو Trailer ها هم خبری از یه رهبر و ... نیست!شایدم فلش بک باشه نمیدونم والا هر کی اطلاعاتی در مورد رهبری داشت بگه!:d
حالا شلوغش نکنید....
بدون رهبر هم میشه جنگید
کلا ما آدم بدهای بازی هستیم،پس آدم خوب ها واسه شرفشون هم با ما میجنگن...!!!
حتماً یه چند تا فرمانده و...هم هست تو بازی...شاید هم جانشینی چیزی...
ولی گمون نکنم فلش بک باشه...با توجه با آخر kz2 !!!
البته ما رهبرمون از الان مشخصه ولی به دلایل امنیتی فعلا اسمی ازش نمیبریم :d

>:d<این تریلرهایی که با move نشون میده زیاد جالب نیست.اخه کی یه بازیه اول شخصو با همچین کنترلری انجام میده؟اونم مولتیشو که تا بیای بجنبی ابکش میشی:d
نه آقا چرا توهین میکنی؟ :d ما آدم خوبا هستیم! اونن ISA آدم بدا هستند :d
و آدم بدا هم مثل همیشه جنگ رو شروع میکنند و ما هم حتی اگر رهبر نداشته باشیم بازم برای دفاع از شرفمون میجنگیم :d
البته ما رهبرمون از الان مشخصه ولی به دلایل امنیتی فعلا اسمی ازش نمیبریم :d
شما که میگفتی-مزخرف میشه.پس یه لیوان آب زرشک بزن به بدن تا دیگه نظرات شیکمی ندی.من تازه تريلرهارو ديدم هيجان بازي و همچنين امكاناتش فوقالعاده شده
آره خوب.قطعا هرکسی دوست داره تجربش کنه.ولی رو درجه elite احتمالا آدم از چند ناحیه دچار پارگی بشه.:dولی move تو single میچسبه... :d

عجب داستان خدایـــــــــــــــــی گفتی!!!!خیلی جالب میشه اگه اینطوری باشه...(ولی من که چشمم آب نمیخوره! )من حاضرم شرط ببندم که SEV میشه رهبر هلگاس ها ببینین کی گفتم .
رهبر هلگاس ها بعد مردنش هیچ جانشینی نداره برای همین من میگم بازی رو جوری پیش میبرن که SEV در جنگ تغییر کاربری میده .:d و اول میشه سرباز هلگاس ها بعد هم رهبرشون حالا ببینید من کی گفتم این قسمت خیلی چیز ها رو مشخص میکنه هلگاس های بدون رهبر مگه میشه اصلا .:d>:d<
.ولی به نظر من gurrilla باید بخش مولتی بازی رو بر اساس kz2 ولی با تجهیزات و اسلحه های بیشتر بسازه نه اینکه بیاد چون یه بازیه دیگه فروش خوبی داشته سعی کنه بازیشو مثل اون درست بکنه.البته بعضی کلاسها مثل medic نواوریهایی درش به کار رفته به عنوان مثال medic یه ربات کوچیک داره که همیشه و هر جا اونو همراهی میکنه کار این ربات اینه که اگه medic مرد البته اگه headshot نشده باشه و اون ربات سالم باشه با زدن دکمه مربع medic رو دوباره revive بکنه.امیدوارم اگر gurrilla به فروش kz3 علاقه داره حداقل عقلشو به کار بندازه وببینه این beta رو که قرار بود 15000نفر بازی بکنن 500 نفر هم بازی نمیکنن به خودش بیاد و تغییرات درستی رو توی بازی اعمال کنه که طرفدارهای قدیمی kz هم از بازی راضی باشن.این gameplay خوب هست ولی باید بیشتر روش کار بشه.امیدوارم فقط توی beta اینجوری باشه و بازیه محبوب من اونجوری که واقعا استحقاقشو داره با شماره جدیدیش همه رو متحیر کنه.

کسی نیست جواب بدهیه سوال:
helghast edition فقط تو آمریکا عرضه میشه؟(چون amazon.com داره ولی amazon.co.uk نداره!!)