KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
عزیز دوستان اول از همه دارن BETA رو بازی میکنن بعدشم این هم یکی از مد های بازی هستش نه کل بازی .

بعدشم شما انتظار داری G بیاد بازی بد بده وقتی KZ 2 رو به اون خدایی ساختن KZ3 من خدا تر میشه شک نکنید .

راجب لگد و.... والا پریروز من که ویدیو گیم پلیش رو دیدم به نظرم انقدر ها هم تغییر نکرده بود .

اصلحه در حالت دویدن و راه رفتن تاب میخورد مثل KZ2 شاید یکم سبک شده بود اما این جوری ها هم که دوستان میگن نبود دموش رو دیدم یکی داشت بازی میکرد . اما حالت دوربین در حالت چرخیدن کپ KZ2 بود در این شکی نیست .
میگم شما نفست از جایه گرم در میادا، این جور که از حرفایه شما من فهمیدم شما فقط آنلاینه کیلزون 3 رو دیدی اصلا یک بار هم شخصا تستش نکردی چون اگه تست کرده بودی و کیلزون2 هم به اندازه کافی بازی کرده باشی و این دوتارو، با هم مقایسه کنی، اطمینان دارم شما هم میگی واقعا مزخرفه جایه این که بگی خداست ،مگر اینکه کیلزون باز نباشی، از هر چی کیلزون بازه قدیمی که نسخه بتای کیلزون3 رو دارن بپرسی میگن مزخرفه فقط من نیستم، کله گنده های کیلزون2 که بتای3 رو داشتن هم دیگه اونو بازی نمیکنن برگشتن به همون کیلزون2... دوستانه به همه ی بچه های بازی سنتر پیشنهاد میکنم اگه تونستن حتی یه روز مونده به ارزه ی کیلزون3 این آنلاینه مسخره رو تست کنید که اگه می خواستین به خاطر بخش آنلاینه این بازی رو بگیرین پولتونو دور نریزین اگرم واسه بخشه داستانیش یا هر چیز دیگه ای خواستین بگیرین دیگه به خودتون مربوطه من فقط در مورده چیز هایی که خودم دیدم و شخصا تجربه کردم پیشنهاد میدم تصمیم گیری با خودتون.

خیلی خوب دیگه، یه حرف رو 100 بار نمی زنن که، اونم به این شکل و با این ادبیات.

شما وقتی هنوز معنی Beta رو نمی دونی هیچ انتظاری نمیشه ازت داشت، وقتی نمیدونی Beta واسه گرفتن همین بازخورد ها و اعمالشون تو نسخه نهاییه ِ و هزار جور دیگه، شما نکنه از Multiplayer Beta ِ یه بازی انتظار بازی کامل و بدون نقص رو داری. در صمن فقط شما Player ِ نسخه قبلی نبودی، میلیون ها نفر بازی کردن و شاید خیلی هاشون عقیده کاملا بر خلاف شما داشته باشند، نیازی به تو بوق و کرنا کردن نیست.

از این به بعد هم با ادبیات درست پست بدید، صفحه قبل اگر برهان پست نمی داد، یه چند روزی رو مهمون ما می شدی با این الفاظی که با کار بردی.

• Like
Reactions: Captain Mitchell
میگم شما نفست از جایه گرم در میادا، این جور که از حرفایه شما من فهمیدم شما فقط آنلاینه کیلزون 3 رو دیدی اصلا یک بار هم شخصا تستش نکردی چون اگه تست کرده بودی و کیلزون2 هم به اندازه کافی بازی کرده باشی و این دوتارو، با هم مقایسه کنی، اطمینان دارم شما هم میگی واقعا مزخرفه جایه این که بگی خداست ،مگر اینکه کیلزون باز نباشی، از هر چی کیلزون بازه قدیمی که نسخه بتای کیلزون3 رو دارن بپرسی میگن مزخرفه فقط من نیستم، کله گنده های کیلزون2 که بتای3 رو داشتن هم دیگه اونو بازی نمیکنن برگشتن به همون کیلزون2... دوستانه به همه ی بچه های بازی سنتر پیشنهاد میکنم اگه تونستن حتی یه روز مونده به ارزه ی کیلزون3 این آنلاینه مسخره رو تست کنید که اگه می خواستین به خاطر بخش آنلاینه این بازی رو بگیرین پولتونو دور نریزین اگرم واسه بخشه داستانیش یا هر چیز دیگه ای خواستین بگیرین دیگه به خودتون مربوطه من فقط در مورده چیز هایی که خودم دیدم و شخصا تجربه کردم پیشنهاد میدم تصمیم گیری با خودتون.

بله بله همین مونده بود که من KZ2 رو درست بازی نکرده باشم .LOL دوستان این دوستمون چی میگه ؟ =))=))=))یه سر برو تاپیک KZ2 میفهمی .

ببخشید اما این که من KZ3 رو بازی نکرده باشم چه ربطی به این داره که من نمیتونم تشخیص بدم که وقتی طرف داره بازی میکنه و چند نفر رو میکشه گیم پلی بازی مشکل داره .

اگه مشکل از دسته هستش یا دکمه ها کار نمیکنه یا کند هستش بله حق با شماست اما سیستم گیم پلی بازی رو شما از روی یه ویدیو هم میتونی تشخیص بدی چی هستش سرعت گیم پلی سرعت تعویض خشاب و ... .

بعدشم شما 1 بار نظرت رو گفتی تمام دلیل نمیشه همه نظر شما رو داشته باشن .

شما هم بهتره بری کلمه BETA رو مفهومش رو متوجه بشی بعد بیای بگی بقیه نمیفهمن و... .

حالا نیاز نیست هرکی هر نظری میده باز نظر خودت رو بگی.

دوستان من از همه معزرت می خوام بخصوص شما جناب vivanred
حق با شماست،من معنای beta رو نمیدونم=((=((=((
بازم پوزش می طلبم و امیدوارم بنده را ببخشید دیگه هم پست تکراری نمیدم که نه شما و نه ناظم های انجمن ناراحت بشن امیدوارم لحنم خوب بوده باشد... کیلزون3 هم بهتون خوش بگذره!!! خواهشن اگر مطالب مفیدی راجع به کیلزون3 داشتین به ما هم در این تاپیک بدین آخه ظاهرا مطالب ما که همش بدرد نخور بنظر میرسه:praying::praying::praying:

واقعا خسته نباشید، با پاک کن هم نمیشد یه پست رو انقدر سریع پاک کرد من اون بالا نظرات شخصیه خودم رو دادم حالا همه برگشتن به من میگن هیچی حالیت نیست بعد میگن لحن من بده اون وقت این یعنی چه؟؟؟ شما اگه می خواهید پست توهین آمیز رو پاک کنید برید پستای خودتون رو پاک کنید من اگه لفظ بدی هم بکار بردم در مورده بازی بود نه شخصیت خاصی!!! حالا این پست محسن که من نقل قولش کردم کجاش توهین آمیز بود که پاکش کردین؟؟؟
ظاهرا تو این سایت هر کی با یکی از مسوول ها (ناظم یا مدیر یا هرچی..) رفیق باشه میتونه هر چی به هر کی خواست بگه!!! خسته نباشید

آخرین ویرایش:
معنی BETA :

BETA رو میدن که طرفدار ها نظرشون رو راجب بازی بگن(سیستم کنترل کاراکتر) مشکلات رو بگن باگ ها رو بگیرن نه این که شما باهاش حال کنی یا نه یا با جو بازی آشنا بشی اون DEMO هستش که شما میگی شما در BETA با سیستم گیم پلی بازی یعنی کاراکتر بیشتر آشنا میشی در بازی اصلی امکان داره محیط تغییر کنه و هزارو یک چیز تغییر کنه .

:))
:)):))
:)):)):))
:)):))
:))

درک از گیم پلی یه چیز هستش حس و جو بازی یه چیز دیگه شما اگه با دیدن بازی کردن یه نفر دیگه نمیتونی بفهمی که طرف چقدر وقت میبره خشاب عوض کنه یا نمیفهمی که طرف چقدر سرعت چرخش بازی کن به دور خودش هستش و نمیفهمی که با چه سرعتی داره میدوه بهتره دیگه اصلا اسم KZ رو نیاری .

BETA رو میدن که طرفدار ها نظرشون رو راجب بازی بگن مشکلات رو بگن باگ ها رو بگیرن نه این که شما باهاش حال کنی یا نه یا با جو بازی آشنا بشی اون DEMO هستش که شما میگی .

رفتی امتیاز من رو در آوردی همه میدونن من زمان KZ چقدر بازی کردم به چه دلیلی KZ2 رو گزاشتم کنار اون امتیاز رو هم بچه های مثل آرش بهتر میتونن بگن چند وقته گرفتم .

و اگه بری توی همون تاپیک KZ2 بهتر میفهمی که کی بود اولین بار تو سایت اون بچه غوله رو که همه اشکشون رو در آورده بود روی ELITE تمام کرد حتی همون جا هم آموزش رد کردنش رو گزاشتم بدون این که حتی نیاز باشه 1 بار بمیری .

راجب آنلاین هم بگم من مثل شما فقط به فکر آمار نبودم وگرنه آمارم خیلی بهتر از این بود من بازی میکردم که با دوستان خوش باشیم و حال کنیم نه این که بخوام آمار بزنم برای همین سبک بازی من به کل فرق داره با سبک بازی نوب آنه شما من اولین نفر حمله هستم توی بازی نه از مردن در بازی حالم گرفته میشه نه چیزی وقتی این جوری بازی میکنی 2 حالت داره یا میمیری همون اول یا همه رو میکشی که جلوت هستن .که من با این سبک بازی خیلی حال میکنم در این سبک بازی خلاقیت شما هستش که نشون میده چجوری از جلو چند نفر رو بکشی نه از پشت نه با C4 و ... مسخره بازی دیگه اصلحه محبوب من شاتگان هستش که اگه با تیر اول نمیره و چند نفر باشن میمیری حالا شما برو خودت 3 نفر رو اگه از جلو با 1 شاتگان کشتی بیا بگو 3 نفری که دارن رو در روت میان اگه با 3تیر نکشی همون جا آبکش میشی .

شما بهتره بری بجای این که بیای نظرت رو FACT بدونی یکم درست صحبت کردن رو اول یاد بگیری و بعدشم یاد بگیری که همه چی بازی امار و ... نیست بلکه جنبه FUN و کل کل کردن ش هستش نه این که چون 10 نفر رو بیشتر کشتی یعنی بهتر هستی یا بهتر میفهمی .

آخرین ویرایش:
واقعا خسته نباشید، با پاک کن هم نمیشد یه پست رو انقدر سریع پاک کرد من اون بالا نظرات شخصیه خودم رو دادم حالا همه برگشتن به من میگن هیچی حالیت نیست بعد میگن لحن من بده اون وقت این یعنی چه؟؟؟ شما اگه می خواهید پست توهین آمیز رو پاک کنید برید پستای خودتون رو پاک کنید من اگه لفظ بدی هم بکار بردم در مورده بازی بود نه شخصیت خاصی!!! حالا این پست محسن که من نقل قولش کردم کجاش توهین آمیز بود که پاکش کردین؟؟؟
ظاهرا تو این سایت هر کی با یکی از مسوول ها (ناظم یا مدیر یا هرچی..) رفیق باشه میتونه هر چی به هر کی خواست بگه!!! خسته نباشید
من هیچ نیازی نمی بینم که به شما توضیح بدم چرا پستی رو پاک کردم، چون به شما مربوط نمیشه، اینجا هم سر دروازه دولاب نیست که اومدی صفحه قبل اونجوری با اون کلمات پست دادی. صفحه قبل برخورد نکردم ولی مثل این که من همون لطافت به خرج ندم بهتر ِ.

ضمنا PM ـیی که دادی رو نادیده گرفتم ولی باز می بینم میای و طلبکار تر از قبل به کار خودت ادامه میدی.

از همون اولم میدونستم چه گندی میشه ، بتاش رو نگرفتم ! خود بازی بیاد بازی میکنم اگه ابهت کیلزون 2 رو برده باشه زیر سوال که خاک دو عالم بر سر GG کنن ! سست عنصر ها !

سلام
دوستان من الان حالم زیاد خوب نیست
یکی کمک کنه!!!
یکی از فرند ها داره kz3 بازی میکنه :o
ایا این همون نسخ بتاس؟؟؟؟ یعنی نمینویسه kz3 beta???
نوشته kz3 !!!!
هرچی pm میدم جواب نمیده:d
یکی منو روشن کنه یه نوع گلی شدم شدید

سلام
دوستان من الان حالم زیاد خوب نیست
یکی کمک کنه!!!
یکی از فرند ها داره kz3 بازی میکنه :o
ایا این همون نسخ بتاس؟؟؟؟ یعنی نمینویسه kz3 beta???
نوشته kz3 !!!!
هرچی pm میدم جواب نمیده:d
یکی منو روشن کنه یه نوع گلی شدم شدید
کسی که داره بازی میکنه همون نسخه بتا رو داره انجام میده. وقتی بازی میکنند بتا رو نمینویسه.

به جون تورج(:دی) این قدر بچه ها عکس اسم GT5 رو که تاریخ نداره تو PSN دیدن، شک کردن که نکنه KZ3 هم اومده:))

کسی که داره بازی میکنه همون نسخه بتا رو داره انجام میده. وقتی بازی میکنند بتا رو نمینویسه.

به جون تورج(:دی) این قدر بچه ها عکس اسم GT5 رو که تاریخ نداره تو PSN دیدن، شک کردن که نکنه KZ3 هم اومده:))
ممنون
خودشم گفت
من واقعا چند دقیقه تو کپ ساکن بودم :d
منم دقیقا همن فکر رو کردم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or