KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
دوستان ، كريسمش مبارك :d

isu5dpbhklgvh1j1ccp.jpg

Jingle bells, jingle bells, Jingle all the way
Santa is an Arsenal fan
And at Highbury today - oh!
Jingle bells, jingle bells, Jingle all the way
Oh what fun it is to see the Arsenal win away
:d:d:d:d

به به ! :d

توی عکس زیر کاملاً مشخصه که طراحی چهره چقدر عالیه و پیشرفت کرده، از عکس مشخصه اما با دیدن تریلر بالا میتونید انیمیشن های فوق العاده صورت رو ببینید :

ss_preview_1.jpg.jpg

واو چه آهنگی داشت! خوشمان آمد! :d
اون آخرشم شبیه تریلرهای اساسین بود فقط با لباس هلگاست :d ( AC3 )
انگار اوضاع هلگاست ها هم شدیدا وخیمه! مشکلات درونی شدیدی دارند!
امیدوارم باس آخر خاطرات جنگ با RADEC رو دوباره زنده کنه و همچنین ابهت اون رو داشته باشه!
گرچه اگر اون تپله یا این یارو مو سفیده باس آخر باشند اصلا نمیتونند مثل RADEC باشند! :d فکر میکنم توی بازی یکی اون یکی دیگه رو میکشه :d (احتمالا این مو سفیده میمیره :d گرچه قیافش موذی تره :d )
احساس میکنم بازی یکم بار احساسی بیشتری داشته باشه!منظورم از نظر عشقی نیست! از نظر حماسی و این چیزاست :d

با دیدن این تریلر صبرم کمتر شد! من KZ3 می خوام :d

خطر اسپویل نداره ؟
ویدئو رسمیه خطر نداره ! انقدر اتفاقات مختلف سریع توی این ویدئو نمایش داده میشه که چیزی نمیشه فهمید :دی من که KZ2 رو بازی نکردم ولی مثل اینکه توی این نسخه میخوان بار هیجانی داستان رو بیشتر کنن :دی

• Like
Reactions: War Has Change
این همه اطلاعات از این تریلر 2 دقیقه ای نصیبت شد ؟ :d
تازه بخوام بگم بیشترم میشه :d ولی خوب این مشکلات داخلی 100% هست! ندیدی داشتند همو میزدن ؟ :d
اون که همدیگه رو هم میکشن حدس بود :d

عاشق این تیکش شدم :ی
"Where you go?
-to Finish that we started !
واقعا صداگذاری مشخصه که معرکس! اصلا اون قسمتی که Sev حرف بالا رو زد تمام احساسات موجودی که میتون در یک فرد وجود داشته باش تخلیه شده بود! :ی
توی عکس زیر کاملاً مشخصه که طراحی چهره چقدر عالیه و پیشرفت کرده، از عکس مشخصه اما با دیدن تریلر بالا میتونید انیمیشن های فوق العاده صورت رو ببینید :
کاملا موافقم رضا، البته نمیشه یه آپشن جدید محسوبش کرد چون Guriella توی KZ2 بطور کامل به خوبی جواب پس داد ـه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or