KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
تریلرو دیدم کفم برید.
این دوتا ژنرالهای ویزاری چرا صورتشون سالم بود منظورم اینه که مثل کلنل رداک از لباس و ماسک استفاده نمیکردن؟؟!!!

با دیدن تریلر مطمئن شدم اینبار فقط قرار نیست کشت وکشتار را بندازیم قراره به شدت احساساتمون جریحه دار شده! وای دیگه این بازی چیزی کم نداره بعید نیست یه چندتایی 10 بگیره با سه بعدی که دیگه آدمو به حد مرگ میرسونه
(جان من دیگه تریلر نزارید همین جوریش داریم دق می کنیم)
آها اگه دقت کنید اون ژنرال چاقه شبیه استالین ساخته شده در کل داستان کیلزون منو یاده حزب نازی میندازه!!!!

من که عمرا تا اومدن بازی هیچکدوم از این تریلرها رو نمی بینم:دی
در ضمن دوستان از همین الان دقت کنید که خیلی چیزی رو SP نکنید چون من ناظم هستم و باید سر بزنم که خلاف قانون کاری نکنید:دی ولی جدا از شوخی چون باید به تاپیک ها سر بزنم دارم همین جا اعلام می کنم اگه چیزی در آینده به نمایش در بیاد که به احتمال زیاد هم میاد و قرار باشه داستان بازی SP کنه حتما مخفی کنید. ok؟ مثل قضیه GOW نشه چون من اون موقع دسترسی نداشتم اما الان دارم و به شدت هم برخورد می کنم با کسی که نخواد رعایت کنه. ممنون

مثلا اگه 5 روز دیگه گوریلا یه تریلر داد بیرون نکات جالب (!) داستانی رو داشت همراش نباید بیایم بحث کنیم برهان ؟ :-/
تو اخطار بده منم میرم به آریا میگن بنت کنه:دی:shrewd::shrewd:...

آخرین ویرایش:
اون موقع چیزی وجود داره به نام اسپویلر! البته تریلرهایی که نکات داستانی خیلی خفن لو میدن رو نبینیم بهتره! یا همچنین جنگ با باس ها و ...
البته فکر نکنم هیچ بازیی مثل GOW قبل از انتشار بازی کل بازی به صورت تریلر بیاد بیرون :d :d :d
مثلا من هنوز اون گیم پلی 20 دقیقه ای رو ندیدم :d :d :d

مثلا اگه 5 روز دیگه گوریلا یه تریلر داد بیرون نکات جالب (!) داستانی رو داشت همراش نباید بیایم بحث کنیم برهاد ؟ :-/
من نگفتم بحث نکنید تا دوست دارید در مورد گرافیک و صداگذاری و موسیقی یا اطلاعات جدید مولتی صحبت کنید اما اگه بخواید کوچکترین نکته ای از داستان بازی که باعث فاش شدن چیزی بشه(نه معرفی یک شخصیت جدید یا چیزهایی مشابه با اینی که تو این تریلر جدیده دیدید) خودم به شخصه بهش اخطار میدم و پستش هم پاک میشه. من تو این بازی با کسی شوخی ندارم مخصوصا این جوری که از چند ماه پیش بوش میومد داستان بازی دیگه مثل نسخه 2 سطحی نیست و عمق پیدا کرده. راستی یادم رفت این قسمتش رو بگم می خواید بحث کنید در مورد داستان SP رو برای همین گذاشتند دیگه.
آریا هم با من هست:دی

• Like
Reactions: Bayonetta
shrewd.gif
shrewd.gif

shrewd.gif
shrewd.gif

من که عمرا تا اومدن بازی هیچکدوم از این تریلرها رو نمی بینم:دی
در ضمن دوستان از همین الان دقت کنید که خیلی چیزی رو SP نکنید چون من ناظم هستم و باید سر بزنم که خلاف قانون کاری نکنید:دی ولی جدا از شوخی چون باید به تاپیک ها سر بزنم دارم همین جا اعلام می کنم اگه چیزی در آینده به نمایش در بیاد که به احتمال زیاد هم میاد و قرار باشه داستان بازی SP کنه حتما مخفی کنید. ok؟ مثل قضیه GOW نشه چون من اون موقع دسترسی نداشتم اما الان دارم و به شدت هم برخورد می کنم با کسی که نخواد رعایت کنه. ممنون

من داستان رو لو میدم
: برهان بخون
shrewd.gif
بازی اون جوری که از تریلر مشخص هستش دو دستگی بین هلگاس ها رو نشون میده .:d داستان اصلی سر این موضوع هستش .:d

دوم به پیش بینی من داریم نزدیک تر میشیم . انم چیزی نیست و SEV بشه رهبر هلگاس ها حالا تو این نسخه نشه تو نسخه بعدی 100% میشه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
مثلا اگه 5 روز دیگه گوریلا یه تریلر داد بیرون نکات جالب (!) داستانی رو داشت همراش نباید بیایم بحث کنیم برهاد ؟ :-/
نه، بحث نکنید. هر نکته ای رو راجع به داستان بازی از هر احدی بیرون از Spoiler ببینم ( در ضمن جتی با Spoiler بدون ذکر فاش کردن داستان ) ، ادامه حیاتش در بازی سنتر کاملا در خطر میفته، کاملا هم دارم خط و نشون می کشم، به هر کسی هم که دوست دارید بگید یا انتقاد کنید یا کودتا کنید و یا هر عمل دیگه ...

این پست یادتون باشه چون وقت ندارم بیشتر از یک بار پست بدم.

آخرین ویرایش:
ادامه حیاتش در بازی سنتر کاملا در خطر میفته
واقعا"؟:-/
البته من ازین حرکت کثیف(اسپویلینگ) بشدت بدم میاد ، و تو چندین تاپیک هم ضربه خوردم و همچین کاری نخواهم کرد ، اما خوب ، انجام چنین کاری هم تحت هیچ شرایطی ، (میخوای BOLDـش کنم ؟) ، تحت هیچ شرایطی نمیتونه مانع بن شدن یک نفر بشه ... حالا توفیری نمیکنه که شما بعنوان ناظم فن فلان بازی هستی یا از Haters باشی ...
این پستم چیز خاصی نبود ، فقط یادآوری قوانین سایت بود ، بهرحال ناظمین هم ممکنه یه چیزایی رو یادشون بره ...
پ.ن : انسان جایزالخطاست .
من به قوانین انعطاف میدم، شما که مشکلی نداری ؟
بله ، مشکل دارم ، آخه شما که چنین حقی رو نداری به قانون انعطاف بدی ... وظایف شما کاملا تعریف شدست .
حیف که جز شما تعداد کثیری از دوستان خوب من هم حتما میان تو تاپیک وگر نه من یه جا اسپویل میکردم میدیدم شما میتونستی بن کنی منو یا نه ... سایت صاحاب داره جناب ، قوانین داره ، بی در وپیکر نی که از راه برسی بخوای بن کنی ...
رتته ...

آخرین ویرایش:
واقعا"؟:-/
البته من ازین حرکت کثیف(اسپویلینگ) بشدت بدم میاد ، و تو چندین تاپیک هم ضربه خوردم و همچین کاری نخواهم کرد ، اما خوب ، انجام چنین کاری هم تحت هیچ شرایطی ، (میخوای BOLDـش کنم ؟) ، تحت هیچ شرایطی نمیتونه مانع بن شدن یک نفر بشه ... حالا توفیری نمیکنه که شما بعنوان ناظم فن فلان بازی هستی یا از Haters باشی ...
این پستم چیز خاصی نبود ، فقط یادآوری قوانین سایت بود ، بهرحال ناظمین هم ممکنه یه چیزایی رو یادشون بره ...
پ.ن : انسان جایزالخطلاست .
من به قوانین انعطاف میدم، شما که مشکلی نداری ؟ من به عنوان ناظم، فن این بازی هستم و صراحتا میگم با این اخطاری که دادم هر کسی که داستان بازی رو اسپویل کنه 3 روز بن می کنم،هر کسی روزه شک دار گرفته که فشردن دکمه Spoiler بیش تر از 1 کیلو کالری انرژی میخواد بهتر ِ پاشو تو این تاپیک نزاره. اگر باز هم مشکلی، دردی یا چیزی دارید با مدیران ارشد مکاتبه کنید و اینجا وقت خودتون رو تلف نکنید چون از این پست به بعد دیگه راجع به این موضوع بحث نمیشه.

" ولی این پست یه چیز کاملا خاص بود، بنده هم فراموشی مزمن دارم. "

خلاص

• Like
Reactions: Bayonetta
حالا واسه اینکه جو عوض بشه ....

من همیشه پیش خودم واسه جانشین ویزاری یه همچین چهره ایی رو تصور میکردم :دی

مطمعنی جانشین ویزاری رو میکشیدی ؟ به نظرم بیشتر مثل BIG BOSS میمونه که لباس ژنرال ها رو تنش کردن و ریش پیر دلیی داره .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or