یه سوال:
helghast edition فقط تو آمریکا عرضه میشه؟(چون amazon.com داره ولی amazon.co.uk نداره!!)
عزیز خودت داری میگی یعنی اون پک مال آمریکا هستش . اما این که توی بقیه کشور ها هم بشه گیرش آورد میشه اما عرضه رسمی نمیشه .

یه سوال:
helghast edition فقط تو آمریکا عرضه میشه؟(چون amazon.com داره ولی amazon.co.uk نداره!!)

دل پر؟؟؟والا اگه شما هم مثل منو محسن شب و روز میشستی کیلزون2 میزدی بعدش اون همه تبلیغات راجع به کیلزون3 میدیدیو برای اومدنه بتاش لحظه شماری می کردی بعد اینجوری می خورد تو برجکت می فهمیدی ما چه حالی داریم...آخه منو چه به پلاس شدن...من فقط به خاطره این بازی رفتم 70 تومن پوله بی زبونو ریختم تو جیبه این نامردا... این پولو تو جوب میریختم سنگین تر بودممعلومه دل پری داری.
برهان جان حق با شماست من بازم از حضوره همه پوزش می طلبم نمی دونم خودت شخصا دیدی یا نه ولی واقعا نمیشد از کلماته بهتری استفاده کنم برای این کاری که با این بازی کردن...به قول یکی از دوستام اینا فروشه مدرن وار2 رو دیدن گفتن بیان بازی رو آسون تر کنن فروش کنن ولی اطمینان داشته باشن تا بلک آپس هستش هیچ کس سراغه اون نمیره... بازم معزرت میخوامدوستان سعی کنند ادبیات زیباتری رو به کار ببرند و از کلماتی که در حد خودشون و انجمن نیست استفاده نکنند. ممنون

خداییش هر چی مهدی میگه حقیقته.منو مهدی باهم رفتیم plus گرفتیم. به مهدی کد رو ندادن ولی به من 2تا کد دادن چون توی twitter هم پست دادم.من هم کد دوم رو دادم به مهدی که مثلا با هم بازی کنیم ولی چی بگم که از چشممون دراومد چون بازی توی تجهیزات و کلاسها اصلا بالانس نیست یعنی حتی اگه طرف عقب مونده ذهنی هم باشه ولی تجهیزات بیشتری داشته باشه و یه روبات هم سوار بشه دیگه اون وقت ادم از بازی بره بیرون سنگینتره چون با نبود spawn point درست وحسابی (مثل کیلزون2) طرف در base رو میگیره و حسابی از خجالتمون در میاد. اخه این دیگه چه سبکیه؟ توی کیلزون 2 همه از لحاظ تجهیزات با هم برابر هستن و تنها عامل تعیین کننده برنده مهارت خوب استفاده کردن از اسلحه بود ولی توی این بتا مهارت یعنی کشک.هر کس تجهیزات بیشتر داشته باشه دهن همه رو سرویس میکنه.کجای دنیا دیدی روبات جونش پر بشه؟ یا مثلا اون jetpack .البته درجه ها هم همون قبلیاست که توی کیلزون2 بود ولی اینجا هر کدوم رو باید 3 مرتبه بگیری(واقعا که عجب نو اوری توی این قسمت انجام دادن حتما باید این کارشون توی کتاب گینس ثبت بشه) خداییش اگه این چیزای مزخرف که گذاشتن توی بازی رو بردارن باز میشه این گندی رو که زدن کمی تحمل کرد.یه چیز بگم تا تهشو بخونید اگه کیلزون3 بخواد این باشه من میرم black ops بازی میکنم که از این خیلی بهتره.دقیقا فقط بیاید ببینید چه خر تو خریه.. من که از مدرن وار به دلایله شخصی متنفرم میگم سگه آنلاینه اون بازی می ارزه به آنلاینه این بازی اگه بخواد همین جوری ارزه بشه
تمام برتری آنلاین کیلزون رو نسبت به بازیهای دیگه همین منو های اختیاری برای ورود به رومِ دلخواه و رئالیست بودن فیزیک اسلحه ها میدونستم ..ولی اگر این جور که دوستان میگند که به صورت اتوماتیک وارد یه روم خالی میشی و بالانس در فکشن وجود نداره و دیگه خبری از مهارت در تیر اندازی نباشه که فاتحه KZ خوندس...:-o
امیدوارم بتاش برا همه آزاد بشه و همه بازی کنند تا شاهد موج اعتراضات KZ فن ها به حالت مولتی پلیر این بازی باشیم..
نخندینا امکانات سرعت بالا در شهر ما موجود نیست!!!)