KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
دوستان من می خواستم نظر خودم رو راجع به این فاجعه که کیلزون3 نام داره بگم.همه بچه های قدیمی و بعضی از بچه های جدید کیلزون باز می دونن من و محسن پدر کیلزون 2 رو در آوردیمو در میاریم...ولی کیلزون3...چی بگم والا...با این حرفم یا بن میشم یا کاربر متخلف ولی محض اطلاع برای همه بچه ها...این بازی نه کیزونه نه مدرن وار نه کال آو...یه گهه به تمام معناست...کاملا ریدن به کیلزون و سبک بازیش...اینم دلیلام:1-دیگه نمیتونید خودتون یه روم بسازین تا با هر کی که دلتون خواست بازی کنید...مثل آنچارتد یا مدرن وار خودش یه روم پیدا می کنه.2- چیزی به نامه فکشن بالانس وجود نداره یعنی یه تیم یهو میشن 5تا شما یا تکید یا...بازم تکید.3-فاصله زمانی از زمانی که میمیرید تا دوباره به بازی برگردید از 10 ثانیه به 3 ثانیه کاهش یافته یعنی یکسی رو که می کشین هنوز نمرده پشتتون در میاد با چاقو خفتتون میکنه.4- سرعت تیر اندازی واقعا و به صورت کاملا مسخره ای بالا رفته یعنی اسلحه ها هیچ سنگینی ندارن چه زمانی که معمولی نشونه می گیرید چه زمانی که زوم میکنید در هر صورت سریع حرکت میکنید و تیر میزنید.5-صدای مسخره مسلسل ها انگار دارن رو تبل میکوبن برای اطلاع اون دوستایی که با اون مسلسله خوشکل کیلزون2 بازی میکنن و میکردن صدای اونم خیلی بیخود شده.6-اسلحه ها به هیچ وجهی لگد ندارن یعنی اینکه با هر سلاحی( به جز شاتگان) از هر فاصله اطمینان داشته باشید که یا همه تیر هاتون به حریف میخوره و می میره یا بازم همش می خوره ولی از بد شانسیه شما یکی دیگه خلاسش میکنه گفتم به جز شاتگان چون اون چه لگد بزنه چه نزنه بخوره بهت 100%مردی.7-تو اون مرحله که میتونید سواره روبات شید اگه یاراتون باهوش نباشن 100% میبازین اونم بدجور چون حریف میره هرچی روبات هست سوار میشه پدره همرم در میاره نکته مسخرش اینجاس وقتی جون روباتشون کم میشه پیاده میشن میان میکشنت بعد که دوباره سوار میشن جونه روباتشون پر میشه...آخه مگه روبات آدمه که یه 10 ثانیه ولش کنی جونش پر شه؟؟؟؟!!!! تنها چیزی که تو این بازیه مسخره جای تعریف داره صدای شخصیت ها و گوینده های ماموریتها هست + گرافیک بازی... حالا اگه بازیه اصلی بیاد و بخش آنلاینش اینطوری باشه به نظر من طرفدار که پیدا نمیکنه هیچ طرفدارای قبلیشم از دست میده شاید تنها چیزه با ارزشه این بازی بخشه داستانیش باشه تاارزشه بازی کردن رو داشته باشه... ببخشید اگه حرف زشتی زدم ولی فقط به عنوان یک کهنه کار در کیلزون2 نظرم رو راجع به شماره جدیدش گفتم...اگه سوالی بود در خدمتم.

آخرین ویرایش:
معلومه دل پری داری.
دل پر؟؟؟والا اگه شما هم مثل منو محسن شب و روز میشستی کیلزون2 میزدی بعدش اون همه تبلیغات راجع به کیلزون3 میدیدیو برای اومدنه بتاش لحظه شماری می کردی بعد اینجوری می خورد تو برجکت می فهمیدی ما چه حالی داریم...آخه منو چه به پلاس شدن...من فقط به خاطره این بازی رفتم 70 تومن پوله بی زبونو ریختم تو جیبه این نامردا... این پولو تو جوب میریختم سنگین تر بودم

مهدی دلت پره ها!(مهدی بودی نه؟الزایمر گرفتم!:d)خب درسته اینم حرفیه مخصوصا این لگد تو اسنایپ تاثیر زیاد داشت این جوری بی برو برگرد هدت رفته:d(درکت میکتم یادمه خودم با حامد و برهان اینا!:d)

خب درسته اینم حرفیه مخصوصا این لگ تو اسنایپ تاثیر زیاد داشت این جوری بی برو برگرد هدت رفته:d
دقیقا فقط بیاید ببینید چه خر تو خریه.. من که از مدرن وار به دلایله شخصی متنفرم میگم سگه آنلاینه اون بازی می ارزه به آنلاینه این بازی اگه بخواد همین جوری ارزه بشه

دوستان سعی کنند ادبیات زیباتری رو به کار ببرند و از کلماتی که در حد خودشون و انجمن نیست استفاده نکنند. ممنون
برهان جان حق با شماست من بازم از حضوره همه پوزش می طلبم نمی دونم خودت شخصا دیدی یا نه ولی واقعا نمیشد از کلماته بهتری استفاده کنم برای این کاری که با این بازی کردن...به قول یکی از دوستام اینا فروشه مدرن وار2 رو دیدن گفتن بیان بازی رو آسون تر کنن فروش کنن ولی اطمینان داشته باشن تا بلک آپس هستش هیچ کس سراغه اون نمیره... بازم معزرت میخوام
از همه

اینقدر گفتین این گیم پلی بازی چرا اینجوریه این اسلحه چرا اونجوریه که سازنده ها هم رفتن یک گیم پلی کاغذی مثل COD درست کردن کل تفاوت کلیزون 2 فقط به گیم پلیش بود

شرمنده وارد تایپیک PS3 دارا شدم:d ولی از حق نگزریم با این تریلرایی که من از این KILLZON 3 دیدم بازیش مال چند نسل بعده هنوز که هنوزه به نظر من هیچ شوتری نیومده که به پا KILLZON 2 برسه
خلاصه برین حالشو ببرین

دقیقا فقط بیاید ببینید چه خر تو خریه.. من که از مدرن وار به دلایله شخصی متنفرم میگم سگه آنلاینه اون بازی می ارزه به آنلاینه این بازی اگه بخواد همین جوری ارزه بشه
خداییش هر چی مهدی میگه حقیقته.منو مهدی باهم رفتیم plus گرفتیم. به مهدی کد رو ندادن ولی به من 2تا کد دادن چون توی twitter هم پست دادم.من هم کد دوم رو دادم به مهدی که مثلا با هم بازی کنیم ولی چی بگم که از چشممون دراومد چون بازی توی تجهیزات و کلاسها اصلا بالانس نیست یعنی حتی اگه طرف عقب مونده ذهنی هم باشه ولی تجهیزات بیشتری داشته باشه و یه روبات هم سوار بشه دیگه اون وقت ادم از بازی بره بیرون سنگینتره چون با نبود spawn point درست وحسابی (مثل کیلزون2) طرف در base رو میگیره و حسابی از خجالتمون در میاد. اخه این دیگه چه سبکیه؟ توی کیلزون 2 همه از لحاظ تجهیزات با هم برابر هستن و تنها عامل تعیین کننده برنده مهارت خوب استفاده کردن از اسلحه بود ولی توی این بتا مهارت یعنی کشک.هر کس تجهیزات بیشتر داشته باشه دهن همه رو سرویس میکنه.کجای دنیا دیدی روبات جونش پر بشه؟ یا مثلا اون jetpack .البته درجه ها هم همون قبلیاست که توی کیلزون2 بود ولی اینجا هر کدوم رو باید 3 مرتبه بگیری(واقعا که عجب نو اوری توی این قسمت انجام دادن حتما باید این کارشون توی کتاب گینس ثبت بشه) خداییش اگه این چیزای مزخرف که گذاشتن توی بازی رو بردارن باز میشه این گندی رو که زدن کمی تحمل کرد.یه چیز بگم تا تهشو بخونید اگه کیلزون3 بخواد این باشه من میرم black ops بازی میکنم که از این خیلی بهتره.

آخرین ویرایش:
تمام برتری آنلاین کیلزون رو نسبت به بازیهای دیگه همین منو های اختیاری برای ورود به رومِ دلخواه و رئالیست بودن فیزیک اسلحه ها میدونستم ..ولی اگر این جور که دوستان میگند که به صورت اتوماتیک وارد یه روم خالی میشی و بالانس در فکشن وجود نداره و دیگه خبری از مهارت در تیر اندازی نباشه که فاتحه KZ خوندس...:-o

امیدوارم بتاش برا همه آزاد بشه و همه بازی کنند تا شاهد موج اعتراضات KZ فن ها به حالت مولتی پلیر این بازی باشیم..

تمام برتری آنلاین کیلزون رو نسبت به بازیهای دیگه همین منو های اختیاری برای ورود به رومِ دلخواه و رئالیست بودن فیزیک اسلحه ها میدونستم ..ولی اگر این جور که دوستان میگند که به صورت اتوماتیک وارد یه روم خالی میشی و بالانس در فکشن وجود نداره و دیگه خبری از مهارت در تیر اندازی نباشه که فاتحه KZ خوندس...:-o

امیدوارم بتاش برا همه آزاد بشه و همه بازی کنند تا شاهد موج اعتراضات KZ فن ها به حالت مولتی پلیر این بازی باشیم..

عزیز دوستان اول از همه دارن BETA رو بازی میکنن بعدشم این هم یکی از مد های بازی هستش نه کل بازی .

بعدشم شما انتظار داری G بیاد بازی بد بده وقتی KZ 2 رو به اون خدایی ساختن KZ3 من خدا تر میشه شک نکنید .

راجب لگد و.... والا پریروز من که ویدیو گیم پلیش رو دیدم به نظرم انقدر ها هم تغییر نکرده بود .

اصلحه در حالت دویدن و راه رفتن تاب میخورد مثل KZ2 شاید یکم سبک شده بود اما این جوری ها هم که دوستان میگن نبود دموش رو دیدم یکی داشت بازی میکرد . اما حالت دوربین در حالت چرخیدن کپ KZ2 بود در این شکی نیست .

من که از دنیا عقبم...
تا حالا یه بار هم آنلاین بازی نکردم:blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing:(نخندینا امکانات سرعت بالا در شهر ما موجود نیست!!!)
پس با خیال راحت KZ3 رو بازی میکنم
.............................................
سوال:
در اروپا هیچ پک ویژه ای از KZ3 عرضه نمیشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or