خب طبیعتا خیلی ها از همین جو سنگین بازی (از جمله خودم) خیلی خوششون میاد و بعضی ها هم دوست ندارن(مثل شما) که نظرشون محترمه اما در کل جو خیلی گیرا و جذابی بود و فقط از شما میشنوم که ناراضی هستید اکثرا مشکلی ندارن..
ممنونم از اینکه بچگانه بحث نمیکنی و منظورمو متوجه شدی.منم همینو میگم عزیزم.من با این جو سیاه مشکل دارم.میتونستن طراحی جدابتری برای مراحل بزارن مثل اون مرحله ای که تو شماره قبلی بود حالت بیابون داشت.اون خیلی به دلم نشست.من کلا با مراحلی که تو محیطهای داخلی مثلا ساختمون با رنگ پردازی سیاه و تاریک مشکل دارم و سریع دچار حالت تهوع میشم.
نمیدونم چرا اینجوری میشم.مثلا سر کیلزون 2 بیشتر از 40 دقیقه نمیتونستم بازی کنم.یا مثلا تو گرز 1 هم بعضی مراحلش که اینجوری بود این حال بهم دست میداد.ولی تو بازیهای اول شخص بیشتر بهم دست میده.
عزیزم مسئله جو سنگین نیست.کیه که از جو سنگین بدش بیاد.مشکلم همون رنگ پردازی و لوکیشن تکراری هست.خب طبیعتا خیلی ها از همین جو سنگین بازی (از جمله خودم) خیلی خوششون میاد و بعضی ها هم دوست ندارن(مثل شما) که نظرشون محترمه اما در کل جو خیلی گیرا و جذابی بود و فقط از شما میشنوم که ناراضی هستید اکثرا مشکلی ندارن..
دیگه هرچیو میگفتی جز لوکیشن های تکراریعزیزم مسئله جو سنگین نیست.کیه که از جو سنگین بدش بیاد.مشکلم همون رنگ پردازی و لوکیشن تکراری هست.
فک نمی کنم دیگه رنگ پردازیش از GeOW بدرنگ تر باشه ! لوکیشن تکراری ! عجب !عزیزم مسئله جو سنگین نیست.کیه که از جو سنگین بدش بیاد.مشکلم همون رنگ پردازی و لوکیشن تکراری هست.
بنده تضمین میکنم که هرکس این ویدئویی رو که دوستمون قرار داد ندید 99% عمرش برفناست!
فوق العادس, بقول NowGamer کلمه ای نیست که بشه باهاش عظمت بازی رو توصیف کنی!
خو داداش همین جو تاریک و سیاه بازی بازی رو سنگینیه جو خیلی تاثیر داشته . البته تو نسخه-ی 2 مراحل یکم زیاد !!!ممنونم از اینکه بچگانه بحث نمیکنی و منظورمو متوجه شدی.منم همینو میگم عزیزم.من با این جو سیاه مشکل دارم.میتونستن طراحی جدابتری برای مراحل بزارن مثل اون مرحله ای که تو شماره قبلی بود حالت بیابون داشت.اون خیلی به دلم نشست.من کلا با مراحلی که تو محیطهای داخلی مثلا ساختمون با رنگ پردازی سیاه و تاریک مشکل دارم و سریع دچار حالت تهوع میشم.
http://www.mediafire.com/?jm2d2cw0mziاگه راست میگی یه لینک دانلود جور کن از جایی که ***** نباشه یا خودت آپلودش کن ببینیم برادران چه کردن که شما ها کف کردین و ما هم ایضا !!! :d
ممنون که بدور از فن بازی و بچه بازی پاسخ دادید.حالا شما خوبه که قبول داری شماره قبل مراحلش تکراری میشد.منم امیدوارم که این مشکل در این شماره برطرف بشه.چون حیفه این گرافیک هست که بخواد اینجوری خرج بشه.خو داداش همین جو تاریک و سیاه بازی بازی رو سنگینیه جو خیلی تاثیر داشته . البته تو نسخه-ی 2 مراحل یکم زیاد !!!تکراری میشد ( از نظر ظاهر ) فعلا هم همین 1 مرحله به نمایش درومده که مثا همون مرحله-ی صحرا قسمت 2 هستش یعنی معماریه هلگانی!! با بارش برف زیبا ( که تو نسخه-ی 2 از شن و خاک بجای برف استفاده شده بود ) درکل باید صبر کنیم ببینیم بقیه-ی مراحل چجوریه . فکر نکنم اشتباه یکم تکراری شدن مراحل تو نسخه-ی قبل رو دیگه تکرار کنه
فک نمی کنم دیگه رنگ پردازیش از GeOW بدرنگ تر باشه ! لوکیشن تکراری ! عجب !
دوست عزیز خیلیا عاشقه اون رنگ بندی و نورپردازیه بازینعزیزم مسئله جو سنگین نیست.کیه که از جو سنگین بدش بیاد.مشکلم همون رنگ پردازی و لوکیشن تکراری هست.

عزیزم منظروم لینک مستقیم دانلود بود.!