KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
سلام به همه
آقا یکی به ما می گفت که این صورت و بدن حاج آقا Sev تو اول اون تریلر که تو برفن ، عین کارتونه و با قسمت دومش ، خیلی فرق کرده و ضایع تر شده !!!:-/
نظر شما چیه ؟ به نظر شما کارتونیه یا واقعی ؟:|

نه کارتونی نشده;)واقعی;)
به نظر من این sev از 2ش بهتر شده:)

سلام به همه
آقا یکی به ما می گفت که این صورت و بدن حاج آقا Sev تو اول اون تریلر که تو برفن ، عین کارتونه و با قسمت دومش ، خیلی فرق کرده و ضایع تر شده !!!:-/

درست گفته ... تو تریلری که Sev رو بالای کوه برف نشون میده خیلی صورتش کارتونی بنظر میاد !

بابا چی میگی این همه رنگ بندی Geow3 تغییر کرده بعد تو میگی بد رنگتر..!! حالت خوبه.؟

این عکس ماله نسخه 3 هست ببین کجاش رنگش بده..؟

http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/1/3/8/3/0/5/55f2e9.jpg.jpg
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/1/3/8/3/0/5/gears132ws.jpg.jpg

نمیدونم چرا هر کی بیکار میشه گیر میده به Geow.!!؟

===============================

هر بازی جو خاص خودش رو داره دلیلی نداره مثلا تو K3 و یا Geow جو FF ببینیم این بازی های تو یک سیاره جنگ زده اخر زمانی داره بازی میشه که قاعدتا هم باید جوش سیاه و تاریک و خشن باشه

فقط این وسط بحث تکراری شدن پیش میاد که K3 اومد فعلا محیط برقی رو نمایش داده و Geow3 هم اومده رنگ بندی رو کمی روشن کرده
شما حالت خوبه ؟
من گفتم GEOW3 ؟ اصلا هنوز GEOW3 اومده که بخوایم در موردش اظهار نظر کنیم ؟!(ولی خودمونیما عجب ژوراسیک پارکی راه انداختن :biggrin1:) جناب u.s.a گفت من وقتی k2 بازی می کنم حالت تهوع می گیرم ! geow1 رو هم مثال زد ولی در صورتی که geow 2 هم یه تم کاملا خاکستری و مرده داشت نه گوگولی مگولی ! لوکیشن تکراری هم منظورم اینه که شاید رنگ بندی و معماری هلگاستی یکنواخت به نظر بیاد ولی هیچ دو محیطی عین هم نیست ! لوکیشن تکراری میشه DMC 4 یه دور با نرو می ری یه دور با دانته بر میگردی :)) الان افتاد ! اتفاقا برعکس گفتی هر کی بیکار میشه میاد تو هر تاپیکی به K2 گیر میده !
-------------------------
نوشته شده توسط NATHAN_HALE
سلام به همه
آره یه کم قیافش ضایع اس :biggrin1: چون بازی هنوز تو مراحل اولیه ی ساخته طبیعتا اینجوریه ! چون هیچ رقمه با عقل جور در نمیاد که یه همچین بازی ای بخواد گرافیکش از نسخه ی قبلیش کمتر باشه !

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
سلام دو سوال...
1.آیا با این عینکهای سه بعدی معمولی هم میشه بازی کرد؟
2.تاریخ عرضه اش به فارسی کی هست؟
1.مطمعن نیستم ولی فکر نکنم با اون عینکای آبی و قرمز بشه بازی کرد(احتمالا از اون عینک های میخواد که تو سینما های 3D استفاده میشه {اون که همش سیاهه} و در E3 هم استفاده شد).
2. 9 اسفند

همانطور که خیلی از دوستان گفتن به نطر من گرافیک صورت شخصیت بازی کمتر شده ... البته آب هم در وضعیت اسفناکی بود و بد تر از اون میزان نرخ فریم بازی بود که امیدوارم این مشکلات رفع بشن. ولی فیزیک و انفجارهای بازی در سطح بسیار بالایی قرار داشتن .
امیدوارم هرچه زودتر بازی منتشر بشه. دلم لک زده واسه کشتن چند تا هلگست احمق چشم قرمز !

Killzone 3 gamescom Multiplayer Trailer

اولین تریلر مولتی پلیر واقع در Corinth Highway

Killzone 3 gamescom Multiplayer Trailer
...........................
It offers 2 new game modes, a new matchmaking system, vehicles, Brutal Melee attacks and more ranks, abilities and rewards than you can shake a stick at
The Corinth River level demonstrates a number of exciting multiplayer features, including Exoskeletons – the first of several player-operable vehicles in Killzone 3

بسیار عالی بود
باید خبرهای بیشتری از GC در بیاد.
دیروز داشم مجله بازی رایانه رو میخوندم(شماره37)مطلبی رو دیدم:ظاهرا فن های xbox به بازی رایانه هم نفوذ کردند.
به نقل از یکی ازاعضای تحریریه مجله:شنیده اید میگویند بعضی ها گنجشک را رنگ می کنند جای قناری میفروشند؟آدم های زرنگ تری هم هستند که قورباغه را رنگ میکنند و به جای بلبل میفروشند اما سازندگان این بازی بسیار زیرک تر هستند چون gears of war 2 را رنگ کرده اند تا به جای یک بازی جدید به فروش برسانند و این کار از همه کارهای قبلی عجیب تر است.!!!!
جای بسی تعجب داره چون از همین تریلر آخر همه چیز مشهود هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or