E3 هنوز تموم نشده.بزار تموم بشه بعدا.اقا فیلم کامل E3 امسالو از کجا میشه دانلود کرد؟

بنده تضمین میکنم که هرکس این ویدئویی رو که دوستمون قرار داد ندید 99% عمرش برفناست!دوستان این ویدیو رو حتما ببینین.......!! فوق العاده هست , انفجار , برف , .....
http://www.youtube.com/watch?v=519yKs1kq04
جدا محیط بازی تغیر نکرده :-oمن یه تریلر از همین تریلرهایی که تو بخش بازیسنتر هست دان کردم.همون تریلری که جت پک داشت.اصلا خوشم نیومد.همون تریلری که ریکو بود.محیط بازی همون محیط بود و به شدت خسته کننده و فرق خاصی هم با شماره قبلی ندیدم.
شما یه بار دیگه نگاه کنید اگه تغییری حس نکردید حتما یه باز نگری تو دیدتون داشته باشیدمن یه تریلر از همین تریلرهایی که تو بخش بازیسنتر هست دان کردم.همون تریلری که جت پک داشت.اصلا خوشم نیومد.همون تریلری که ریکو بود.محیط بازی همون محیط بود و به شدت خسته کننده و فرق خاصی هم با شماره قبلی ندیدم.
عزیز توقغ نداری که کلا سیاره-ی هلگانهارو عوض کنن که ؟!؟! من خودم از طرفدارهای جو سنگین نسخه-ی قبل بودم . بالاخره هرجایی واسه خودش طراحی خاصی داره .شما فرق رو تو چی میبینید؟ دوست داشتی چه محیطی تو بازی قرار بدن ؟!؟ کلا معماری تو شهر هلگانها هم همینطوری بود!!دوستان من نمیدونم شما کدوم تریلرو دیدین ولی اونی که من دیدم هیچ فرقی نداشت.فقط گرافیکش بهتر شده بود.با چندتا جت پک.محیط همون بود فقط فرقش این بود که برف میومد.
من یه تریلر از همین تریلرهایی که تو بخش بازیسنتر هست دان کردم.همون تریلری که جت پک داشت.اصلا خوشم نیومد.همون تریلری که ریکو بود.محیط بازی همون محیط بود و به شدت خسته کننده و فرق خاصی هم با شماره قبلی ندیدم.
حتما تو نسخه بعدی میگم بیارنش تو نیویورک که تغییر کرده باشه!!!!!دوستان من نمیدونم شما کدوم تریلرو دیدین ولی اونی که من دیدم هیچ فرقی نداشت.فقط گرافیکش بهتر شده بود.با چندتا جت پک.محیط همون بود فقط فرقش این بود که برف میومد.
ممنونم از اینکه بچگانه بحث نمیکنی و منظورمو متوجه شدی.منم همینو میگم عزیزم.من با این جو سیاه مشکل دارم.میتونستن طراحی جدابتری برای مراحل بزارن مثل اون مرحله ای که تو شماره قبلی بود حالت بیابون داشت.اون خیلی به دلم نشست.من کلا با مراحلی که تو محیطهای داخلی مثلا ساختمون با رنگ پردازی سیاه و تاریک مشکل دارم و سریع دچار حالت تهوع میشم.عزیز توقغ نداری که کلا سیاره-ی هلگانهارو عوض کنن که ؟!؟! من خودم از طرفدارهای جو سنگین نسخه-ی قبل بودم . بالاخره هرجایی واسه خودش طراحی خاصی داره .شما فرق رو تو چی میبینید؟ دوست داشتی چه محیطی تو بازی قرار بدن ؟!؟ کلا معماری تو شهر هلگانها هم همینطوری بود!!