KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
دوستان این ویدیو رو حتما ببینین.......!! فوق العاده هست , انفجار , برف , .....
http://www.youtube.com/watch?v=519yKs1kq04
بنده تضمین میکنم که هرکس این ویدئویی رو که دوستمون قرار داد ندید 99% عمرش برفناست!
فوق العادس, بقول NowGamer کلمه ای نیست که بشه باهاش عظمت بازی رو توصیف کنی!

من یه تریلر از همین تریلرهایی که تو بخش بازیسنتر هست دان کردم.همون تریلری که جت پک داشت.اصلا خوشم نیومد.همون تریلری که ریکو بود.محیط بازی همون محیط بود و به شدت خسته کننده و فرق خاصی هم با شماره قبلی ندیدم.

من یه تریلر از همین تریلرهایی که تو بخش بازیسنتر هست دان کردم.همون تریلری که جت پک داشت.اصلا خوشم نیومد.همون تریلری که ریکو بود.محیط بازی همون محیط بود و به شدت خسته کننده و فرق خاصی هم با شماره قبلی ندیدم.
جدا محیط بازی تغیر نکرده :-o
از ان حرف ها بود . خداوند پنکه را آفرید

شما یه بار دیگه نگاه کنید اگه تغییری حس نکردید حتما یه باز نگری تو دیدتون داشته باشید
یعنی تو قبلی محیط برفی هم بود؟
اگرم اینو تغییر حساب نمیکنید میشه بگید تغییرو تو چی میبینید؟
انتظار نداری که تو جنگل باشه؟

دوستان من نمیدونم شما کدوم تریلرو دیدین ولی اونی که من دیدم هیچ فرقی نداشت.فقط گرافیکش بهتر شده بود.با چندتا جت پک.محیط همون بود فقط فرقش این بود که برف میومد.

دوستان من نمیدونم شما کدوم تریلرو دیدین ولی اونی که من دیدم هیچ فرقی نداشت.فقط گرافیکش بهتر شده بود.با چندتا جت پک.محیط همون بود فقط فرقش این بود که برف میومد.
عزیز توقغ نداری که کلا سیاره-ی هلگانهارو عوض کنن که ؟!؟! من خودم از طرفدارهای جو سنگین نسخه-ی قبل بودم . بالاخره هرجایی واسه خودش طراحی خاصی داره .شما فرق رو تو چی میبینید؟ دوست داشتی چه محیطی تو بازی قرار بدن ؟!؟ کلا معماری تو شهر هلگانها هم همینطوری بود!!

tjklhn7y0ybme38ux7j2.jpg
عجب کلابی زد آرش, دمش گرم!

حتما تو نسخه بعدی میگم بیارنش تو نیویورک که تغییر کرده باشه!!!!!
آخه وقتی تو همون سیاره با همون معماری داره بازی رخ میده دیگه چیش رو تغییر بدن؟
محیط 10 برابر شده برفی شده تخریپ پذیری بیشتر شده ...

عزیز توقغ نداری که کلا سیاره-ی هلگانهارو عوض کنن که ؟!؟! من خودم از طرفدارهای جو سنگین نسخه-ی قبل بودم . بالاخره هرجایی واسه خودش طراحی خاصی داره .شما فرق رو تو چی میبینید؟ دوست داشتی چه محیطی تو بازی قرار بدن ؟!؟ کلا معماری تو شهر هلگانها هم همینطوری بود!!
ممنونم از اینکه بچگانه بحث نمیکنی و منظورمو متوجه شدی.منم همینو میگم عزیزم.من با این جو سیاه مشکل دارم.میتونستن طراحی جدابتری برای مراحل بزارن مثل اون مرحله ای که تو شماره قبلی بود حالت بیابون داشت.اون خیلی به دلم نشست.من کلا با مراحلی که تو محیطهای داخلی مثلا ساختمون با رنگ پردازی سیاه و تاریک مشکل دارم و سریع دچار حالت تهوع میشم.
نمیدونم چرا اینجوری میشم.مثلا سر کیلزون 2 بیشتر از 40 دقیقه نمیتونستم بازی کنم.یا مثلا تو گرز 1 هم بعضی مراحلش که اینجوری بود این حال بهم دست میداد.ولی تو بازیهای اول شخص بیشتر بهم دست میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or