KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
بسیار عالی بود
باید خبرهای بیشتری از GC در بیاد.
دیروز داشم مجله بازی رایانه رو میخوندم(شماره37)مطلبی رو دیدم:ظاهرا فن های xbox به بازی رایانه هم نفوذ کردند.
به نقل از یکی ازاعضای تحریریه مجله:شنیده اید میگویند بعضی ها گنجشک را رنگ می کنند جای قناری میفروشند؟آدم های زرنگ تری هم هستند که قورباغه را رنگ میکنند و به جای بلبل میفروشند اما سازندگان این بازی بسیار زیرک تر هستند چون gears of war 2 را رنگ کرده اند تا به جای یک بازی جدید به فروش برسانند و این کار از همه کارهای قبلی عجیب تر است.!!!!
جای بسی تعجب داره چون از همین تریلر آخر همه چیز مشهود هست.

جناب دکتر شما واقعا متوجه نشدی اون اشتباه در چاپ . به خاطر اشتباه صفحه ارا و عوامل دیگه بوده ؟ اون مطلب رو سهیل برای Geow 3 نوشته بود که اشتباها دوبار چاپ شده .

• Like
Reactions: FOXP2
گرافیک kz که رد خور نداره >:d<
خدا کنه تعداد اسلحه های بازی خیلی بیشتر از شماره ی قبل باشه و سرور هاشم قویتر بشن (سرور های بازی قوی بود یعنی قوی تر بشن )

به همه دوستان توضیه می کنم که مولتی رو ببینند چون واقعا چیز شاخی بود:d یعنی کلی چیزی به بازی اضافه شده تو همین دموی کوتاه. تازه دیگه به اون هواپیماهای نسخه قبل هم احتیاج نداریم چون خودمون پرواز می کنیم:d

در ضمن قابلیت move رو هم با این بازی به نمایش گذاشتن. جالب بود اما به نظرم یکم سخت میومد و احساس می کنم که با دسته تسلط بیشتری داشته باشم.

به همه دوستان توضیه می کنم که مولتی رو ببینند چون واقعا چیز شاخی بود:d یعنی کلی چیزی به بازی اضافه شده تو همین دموی کوتاه. تازه دیگه به اون هواپیماهای نسخه قبل هم احتیاج نداریم چون خودمون پرواز می کنیم:d

در ضمن قابلیت move رو هم با این بازی به نمایش گذاشتن. جالب بود اما به نظرم یکم سخت میومد و احساس می کنم که با دسته تسلط بیشتری داشته باشم.
از الان بگم که جت پک ها رو من برمیدارم:دی
خیلی تریلر توپی بود!از دست ندید!!!!

jetpack مال منه از الان بگم :دی

حالا همه برای من jetpack سوار شدن:d جمع کنید من سوار اون رباته بشم که دیگه بهم تیر نمیخوره:d ولی در کل امیدوارم نزدیک کریسمس بتای آنلاین بازی رو بدن یک حالی ببریم

حالا همه برای من jetpack سوار شدن:d جمع کنید من سوار اون رباته بشم که دیگه بهم تیر نمیخوره:d ولی در کل امیدوارم نزدیک کریسمس بتای آنلاین بازی رو بدن یک حالی ببریم
مگه ندیدی اسنایپرِ زد راننده روبات رو ناکار کرد:دی!
پس تیر خواهی خورد:دی

نمی دونم شما چه طور میشینید این همه از بازی تریلر و شات می بینید
من که یه سری از بازی ها رو بعد از دیدن اولین تریلر حتی جرات نمی کنم یه اسکرین شات ازشون ببینم
همه لذتش بهمون تازگی و سورپرایز شدنشه

آخرین ویرایش:
مگه ندیدی اسنایپرِ زد راننده روبات رو ناکار کرد:دی!
پس تیر خواهی خورد:دی
خوب اون طرف بلد نبود بازی کنه دلیل نمیشه که من هم نتونم:d من تو موقعیت های باز بازی که اسنایپ دید داره میپرم بیرون میرم تو خونه ها قایم میشم:d
فقط یک نکته خیلی مهم هست و درگیری های نزدیک بازی هست. اگه این جوری باشه که بشه خف کرد و از پشت یکی رو کشت بازی یکم دچار باگ میشه. خداکنه یک راهکار مثل دفاع کردن فرد مدافع پیدا کنند.

من که یه سری از بازی ها رو بعد از دیدن اولین تریلر حتی جرات نمی کنم یه اسکرین شات ازشون ببینم
همه چی لذتش بهمون تازگی و سورپرایز شدنشه

یک سری بازی ها رو آدم نمیتونه ازش چیزی نبینه یا خبری نشنوه. مخصوصا بازی های که مولتی دارن و قراره بتا هم براشون بیاد. با امکانات و تجهیزات بازی باید آشنا بشی. مثل اینه که بری GT5 رو بخری ولی ندونی چی توش هست. به نظرم خیلی احمقانه میرسه:d البته نظر شخصی من هست.

آخرین ویرایش:
همه چی لذتش بهمون تازگی و سورپرایز شدنشه
خب یه نویسنده خوب اگه بخواد یه نقد خوب یا یه پیش نمایش خوب بنویسه لازمش اینه که حداقل 80 درصد تریلر ها ، مصاحبه ها ، اسکرین شات ها و اخبار یک بازی رو دنبال کنه تا با تسلط کامل مطلبشو بنویسه قبول دارم خیلی از ویژگی های بازی براش اسپویل میشه اما خو باید این چیزا رو تحمل کنه تا پیشرفت کنه(البته امیدوارم منظور منو بد برداشت نکنید:) )

یک سری بازی ها رو آدم نمیتونه ازش چیزی نبینه یا خبری نشنوه. مخصوصا بازی های که مولتی دارن و قراره بتا هم براشون بیاد. با امکانات و تجهیزات بازی باید آشنا بشی. مثل اینه که بری GT5 رو بخری ولی ندونی چی توش هست. به نظرم خیلی احمقانه میرسه البته نظر شخصی من هست.
به نظر من که هیچ تفاوتی وجود نداره.هر بازیی می خواد باشه.برای اولین بار اگه همه چی، از سر تا ته بازی برات جدید و نا آشنا بشه و با بازی کردن آشنایی پیدا کنی لذتش چند برابر بازیی هست که اکثر ویژگی هاش رو توی تریلر ها ببینی
به نظر من یکی از دلایل بزرگی که این نسل به ماها نمی چسبه همین تریلر ها است که قدیم بزور یکی دو تا تریلر از هر بازی پیدا می شد که اونم اینقدر فشرده و کوتاه بود که هیچی از بازی مشخص نبود ولی الان بعضی 50 درصد بازی ها به کل توسط تریلر ها لو میره
خب یه نویسنده خوب اگه بخواد یه نقد خوب یا یه پیش نمایش خوب بنویسه لازمش اینه که حداقل 80 درصد تریلر ها ، مصاحبه ها ، اسکرین شات ها و اخبار یک بازی رو دنبال کنه تا با تسلط کامل مطلبشو بنویسه قبول دارم خیلی از ویژگی های بازی براش اسپویل میشه اما خو باید این چیزا رو تحمل کنه تا پیشرفت کنه(البته امیدوارم منظور منو بد برداشت نکنید )
توی پیشنمایش نوشتن قبول دارم که به دیدن تریلر ها احتیاج هست ولی بازم به اندازه.گرچه این کار فقط برای ما ایرانیا درسته و الا یه نویسنده خودش باید بازی رو انجام بده بعد پیشنمایش بنویسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or