KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
خوب Chuji عزیز هم منظورش این بود که مگه گرافیک killzone2 در اون حد نبود ؟ :دی

خیلی بیشتر هم نبود دیگه . تو بعضی از جزئیات دمو سرتر بود و تو بعضیاش هم خود بازی . درکل به نظرم بازی نسبت به دمو خیلی خوب بود

ok اشتباه شد

اما در مورد دمو باید بگم که فرق خیلی زیاد نبود ، ولی زیاد بود به طوری که سازندگان بازی همین 2 3 روز پیش رنجنامه نوشتند مبنی بر این که ما تحت فشار بودیم و ما مجبور بودیم تو نمایشگاه ps3 رو خیلی قدرتمند نشون بدیم و فلان و از این حرف ها .

خدمت مهدی و محسن ( به خصوص محسن ) عرض کنم که شما یه فکری به حال لگ وحشتناکتون بکنید . :biggrin1:
من هر چی بکنم تو قضیه لگ از تو نمیتونم جلو بزنم:cheesygri(شوخی کردم)ولی خداییش خودت بگو با این internetکه ما تو ایران داریم کیه که لگ نداشته باشه.:(جدیدا سرور جوری شده که تو بازی 6نفره 8 نفربازی میکنن تعداد ماموریاتها هم میشه 8:eek:.به نظر من kz2از بیشتر بازیا سره به خاطر فیزیک واقعا مثال زدنیش gameplayاعتیاد اورش مخصوصا توی MULTIPLAYERولی بعضی کلاس هاکاملا بیفایده هستن مثلASSAULT (اخه نمیشه که با ROCKET LUNCHER نفرات رو کشت)امیدوارم که توی KZ3 حداقل یه وسیله واسه سوار شدن بزارن(مثل تانک) که بشه از کلاسی مثلassault خوب استفاده کرد.ولی در کل کیلزون بازیه خیلی زیباییه که امیدوارم شماره سومش جانشین مناسبی واسه قبلیش باشه و عیب های اونو بتونه بر طرف کنه:love:

خدمت مهدی و محسن ( به خصوص محسن ) عرض کنم که شما یه فکری به حال لگ وحشتناکتون بکنید . :biggrin1:
من هم در تایید حرف محسن باید بگم خداییش ما بی تخسیر هستیم آخه آقا من که سرعتم 512 هست چرا انقدر لگ دارم. انقدر لگ داشتم که بخاطرش بنم کردن (اوه ببخشید بخاطره گلیچ بن شدم:blushing:) در کل من قل میدم برای کیلزون 3 سرعت بهتری بگیرم که هم باهاش بهتر حال بعضی هارو بگیرم(منظورم به همتونه:weightlift::weightlift:به خصوص.....) هم شما ها دوستان خوبم رو ناراحت نکنم
شما خیلی دوست دارید پستات زیاد بشه (شوخی کردم)
شوخی یا جدی بذار روشنت کنم دوست عزیز. یه بنده خدایی یه چیزی نوشت من جوابشو دادم ولی بخاطر اینکه یه زمانی دوست بودیم نقل قول نکردم فقط جوابشو دادم شاید خجالت بکشه
در کل بزارید یه آرزو کنم اونم اینه که امیدوارم همه دوستان و دشمنان کیلزونی ام رو هر چه زودتر تو یه شاهکاره دیگه ببینم. به قول ALUCARD....آمین
may the god show you merci

نگاهی کوتاه بر:

KILLZONE 3

981370_20100527_embed006.jpg

پرواز یک هلگاست با jumpacks

رقابت سالم
نسخه دوم این بازی مانند ماشین زمان ما را به آینده برد تا بتوانیم گرافیکی فوق العاده را ببینیم.و همه ی گیمر های جهان به قدرت گرافیکی پلی استیشن 3 پی بردند.در نسخه سوم که به نظر می رسد خیلی زود تایید شد شما شاهد گیم پلی با تنوع بیشتر ، محیط های بزرگ تر و مبارزات عمیق تر خواهید بود.این نسخه بیش از حد برای شما آشنا به نظر می رسد و دلیلش استفاده از موتور قبلی برای این نسخه است.تنها دو رقیب این بازی در این سبک و در بین بازی های دیگر را فقط می توان کرایسیس 2 و نسخه جدید ندای وظیفه دانست.باید دید در رقابت بین شرکت های بزرگ و موفق بازی سازی در این سبک مانند تری آرک ، کرایتک ، DICE و Guerrilla کدام یک به موفقیت خواهند رسید و این رقابت به نفع تمامی گیمرها برای انجام بازی به مراتب بزرگ تر است.البته باید به موفقیت های بازی ها در سبک های دیگر مانند Uncharted 2 ، Heavy Rain و GOD III اشاره کرد و به گفته خود شرکت Guerrilla دوستی با شرکت های سازنده این بازی ها برای آن ها افتخاری بزرگ به شمار می رود.سازندگان بازی قصد دارند سیر صعودی را که در دو نسخه قبل طی کرده اند در نسخه سوم هم تکرار کنند و یک بازی تمام عیار را بسازند.تهیه کننده ارشد شکرت می گوید که Uncharted 2 با داستان سرایی فوق العاده و GOD III با وسعتی که داشتند توانستند صاحب موفقیت بشوند اما نگاهی که ما به این بازی داریم بسیار بالاتر خواهد بود و برای رسیدن به این هدف راهی بسیار سخت پیش رو خواهیم داشت.برای اینکه ارتباط نسخه های اول و دوم با سوم را بفهمید کافیست به ارتباط بین Uncharted 1 , 2 نگاهی بیندازید.به نظر می رسد Guerrilla عاقل است و اشتباهاتی را که در نسخه دوم داشت در نسخه سوم تکرار نخواهد کرد.مثلا نقطه ضعف نسخه دوم این بود که محیط ها با اینکه زیبایی و ترس خاصی داشتند اما پس از مدتی خسته کننده می شدند که Guerrilla به خوبی این ایراد را در نسخه سوم و با استفاده از برف و جنگل بر طرف کرده است.البته این تنوع فقط در محیط ها رخ نداده و شامل حال عناصر دیگر بازی مانند گیم پلی شده است.داستان نسخه سوم بلافاصله پس از پایان نسخه دوم رخ می دهد.زمانی که زمین از سوی انفجاری هسته ای که از طرف هلگاست ها رخ داد زخمی عمیق بر داشت.اما با این حال جنگ هنوز ادامه دارد و شما باید دوباره با ارتش هلگاست ها وارد مبارزه ای سنگین و نفس گیر بشوید.

981370_20100527_embed002.jpg

زمستانی سرد در انتظار شماست

انقلاب چریکی
بار دیگر شما کنترل سرباز Sev را به عهده خواهید گرفت که در کنار او ریکو قرار دارد.در حالی که محیط های بازی در نسخه دوم معمولا در خیابان های شهری رخ می داد در این نسخه محیط هایی از جمله دریاهای قطب شمال ، جنگل های ساطع شده و در نهایت فضای بیرونی به بازی اضافه شده اند.یکی از چیز هایی که در بازی جلب توجه کرده است jumpacks می باشد که هلگاست ها به آن مجهز شده اند و باید حواس بالای سر خود را هم داشته باشید.پس از درگیری با برخی از این دشمنان در حال پرواز ما موفق می شویم Sev را به این jumpacks مجهز کنیم.این دستگاه کنترلی ساده دارد: L1 پیاده شدن ، ضربدر حرکت به جلو و R1 تیراندازی با مسلسل ها.شما ممکن است در بار اولی که از این وسیله استفاده می کنید دچار ترس یا سردرگمی بشوید اما با گذشت زمان عادت خواهید کرد.پرواز کردنش تنها در چند ثانیه امکان پذیر است.ویژگی جدید و بسیار جذابی که بازی اضافه شده سیستم brutal melee نام دارد.در واقع با استفاده از این سیستم می توانید دشمنان خود را به طرزی وحشتناک و بی رحمانه از پا در بیاورید.استفاده از این سیستم راههای مختلفی دارد اولین و معمول ترین راه استفاده از ته تفنگ برای ضربه زدن و خرد کردن چهره ی دشمن است.راه بعدی بستگی به محیطی که در آن قرار دارید و اجسامی که در اطراف شما هستند دارد.و با زدن دکمه L1 می توانید بلاهای مختلفی سر دشمنان بیاورید.مثلا با استفاده از چاقو چشم یک هلگاست را مانند باز کردن در یک مربا در می آورید.شما شاهد تعداد زیادی حملات وحشیانه خواهید بود که همه ی آنها به یک اندازه بی رحمانه هستند.ویژگی بزرگ بازی این است که حالت 3D کاملا برجسته دارد که عمق میدان دید هم مانند نسخه دوم زیاد است.در حالت سه بعدی دیدن موج های دریا و دانه های برف معلق در آسمان شگفت انگیز است.استفاده از این امکان فقط بر روی تلویزیون های HD میسر است پس اگر قصد خرید تلویزیون داشتید حتما از این نوع بگیرید! در فضایی که سرمای آن مرگبار است و باد برف ها را به صورت شما می زند و صدای تیز گذشتن گلوله ها را از بالای سرتان حس می کنید و سربازانی که کشته شده و در کنارتان افتاده اند و تنها بخشی از جزییات بالای این بازی هستند و همیشه یک چیز برای جلب توجه کردن در بازی وجود دارد.این عنوان در تاریخ 3 می 2011 به طور انحصاری برای پلی استیشن 3 عرضه می شود.

-

• Like
Reactions: 浪人
بچه ها ممنون میشم بیاید یه ذره هم برای اطلاعات اضافه در مورد حالت multi بازی صحبت کنید مثلا کسی اطلاعات دقیق در مورد همین جت پک ها توی مولتی پلیر داره ؟؟

اگه همون killzon2 رو هم یه دستی به سر و گوشش بکشن با مراحل جدید بدنش بیرون حالا حالاها جواب می ده،فیزیکش که فکر کنم از بازی های 20 سال دیگه هم چیزی کم نداشته باشه،تنها ایرادش که امیدوارم تو نسخه جدید برطرف شه تنوع کم اسلحه هاش بود،اگه یه خرده دیگه متنوع تر بود عالی می شد

ok اشتباه شد

اما در مورد دمو باید بگم که فرق خیلی زیاد نبود ، ولی زیاد بود به طوری که سازندگان بازی همین 2 3 روز پیش رنجنامه نوشتند مبنی بر این که ما تحت فشار بودیم و ما مجبور بودیم تو نمایشگاه ps3 رو خیلی قدرتمند نشون بدیم و فلان و از این حرف ها .
رنجنامه ! :eek: آقا نگید تو رو خدا ! اگه اون تاپیک رو دنبال می کردید آرش توضیح داد که یه مقداری تو ترجمه تحریف شده بود ! در کل گفته بودن واسه ساخت کیلزون 2 زیر فشار بودن و در نهایت همون k2 از اون دمو هم بهتر شد ! هر چی هم که گفتن و نشون دادن عمل کردن , مگه غیر این بوده !

ما مجبور بودیم تو نمایشگاه ps3 رو خیلی قدرتمند نشون بدیم
مگه توُ قدرتش شک داری :biggrin1:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 浪人
من بعد از این همه صبر تازه ریش در اورده بودم.
بعد از دیدن تیزر به یک انسان کاملا کوسه تبدیل شدم ! هرچی مو تو بدنم بود ریخت ! :biggrin1:

killzone 3 teaser (HD) zip 12 meg

به نظر من ISA از Sev به عنوان عامل نفوذی استفاده میکنه ! :biggrin1:
اخر سر هم یه حسی بهم میگه Sev رو به قطعه ی شهدا ی بهشت زهرا منتقل میکنند :((

نگو:mad: همین که قیافش داغونه و خسته س کاقیه:((
بابا من بیشتر از همه با این قیافش حال کردم !
چیه شما ها فقط قیافه های اتو کشیده با کت و شلوار و کروات دوست دارین ؟!؟ :mad:
از قیافه ی Sev خشم می بارید !
از چشماش هم تنفر !
:love:
نمیدونم چرا با دیدن SEV یاد کریتوس خدا بیامرز افتادم :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or