KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
این بازی به خوبی بالانس شده تعادل بین یوزرها و جتپکها ودرگیریهای فیزیکی باید سرعت رو تا حدی ارتقا میداد.ولی از همه مهمتر اینه که تصاویر به نظرم حتی از killzone2عمق بیشتری پیدا کردند.

خوب تو این چند روز محیط اینترنت پر از Hands-On ها و Preview های Killzone 3 شده و سایت های مختلف با مدیر ارشد و رییس استدیو Guerrilla Games مصاحبه کردند و اطلاعات جالبی به دست اومده.

اول راجع به کنترل بازی صحبت ها را میزارم چون خیلی ها علاقه دارند ببینند واقعا چه تفاوتی خواهد داشت.

وقتی که Killzone 2 عرضه شد دارای یک کنترل سنگین و واقعی بود که حس جو سنگین جو را منتقل می کرد اما پاسخگویی کنترل چیزی بود که بازی کنندگان از ان ناراضی بودند طوری که GG یک پچ برای این امر منتشر کرد. طی مصاحبه ای که مدیر ارشد استدیو Guerrilla Games با سایت Eurogamer داشته راجع به این موضوع صحبت کرده:

ما بازخوردهای بسیار زیادی را از کنترل Killzone 2 به دست آوردیم. این که کنترل بازی پاسخگویی مناسبی نداشت و وجود لگ در کنترل امری اجتناب ناپذیر بود. این چیزی است که ما در Killzone 3 دیگر شاهد آن نخواهیم بود و شاهد یک کنترل با پاسخگویی بسیار مناسب خواهیم بود. همچنین ما باید روی نحوه چینش دکمه ها نیز یک بازنگری کلی انجام دهیم زیرا Killzone 3 دارای نکات جدیدی مانند Jetpack خواهد بود که نیاز به یک دکمه عمل کننده دارد. بازیکنان به یک نحوه چینش عادت داده شده بودند و Killzone 2 چیزی متفاوت از ان ها بود. بنابراین آن ها از ما یک کنترل راحت می خواهند، همچنین حق انتخاب های بیشتر برای اینکه خود نحوه چیشن را انتخاب کنند.
سایت Kotaku نیز در بخشی از پیش نمایش خود به کنترل بازی اشاره می کند:
Killzone 3's enemies and gameplay may feel familiar
It was a feeling of something old, something new and a game much improved from its predecessor. Control-wise, Killzone 3 felt solid, its controller layout feeling immediately familiar and its aiming, jumping and on-foot movement easy to acclimate to.
چیزی که مشخص است این است که هسته کنترل بازی فرق محسوسی نکرده است و به قول نویسنده سایت Kotako آنها در قبال کنترل بازی عاقلانه عمل کرده اند و پیشرفت بسیار عالی نسبت به شماره قبل داشته اند.

همچنین Ter Heide رد ادامه صحبت های خود با سایت Eurogamer اضافه می کند که همه چیز در بازی پیشرفت کرده است و تنها چیزی که پیشرفتی را در آن زمینه شاهد نیستم 720P بودن بازیست.

نکته های مشابه دیگری نیز در تمامی پیش نمایش ها دیده می شود. یک اینکه Guerrilla Games هنوز هم سعی می کند هیچ اطلاعاتی را از بخش Multiplayer بازی فاش نکند و هیچ کدام از منتقیدن معروف دنیا نتوانستند چیزی از این بخش بفهمند. با توجه به موفقیت چشمگیر این بخش در Killzone 2 شاید GG سعی دارد ما را با یک نمایش خیره کننده شگفت زده کند. نکته دیگر اینکه تمام منتقد ها از وسیع بودن و بزرگ بودن محیط های بازی شگفت زده شدند، چیزی که به گفته مسئولین GG ده برابر بزرگ تر از Killzone 2 خواهد بود. نکته دیگر این که تمام آن ها از دیدن بخش نبرد تن به تن بسیار شگفت زده شده اند و آن را یکی از جذاب ترین قسمت های بازی قلمداد کردند، بخشی که می توانید صحنه های قل باورنکدنی رقم بزنید.

فعلا اینا رو داشته باشید. بازم میام پیشتون :دی

Killzone 2 کنترلش خیلی دلچسپ بود . طبیعی بود یه جورایی سُر میخورد. خدا کنه فقط همون لگ کمش رو درست کرده باشند به چیزای دیگه کاری نداشته باشند .

از همین الان قول ترکوندن همتون رو میدم . :biggrin1:
از Officer کیارش بترسییید :biggrin1::biggrin1:
خوبه!!! فقط امیدوارم که شما ها من و قل دومم رو فراموش نکرده باشید
حسابی حواستون باشه
من با همتون یه خورده حسابایی تو کیلزون دارم که تو شماره 3ش باهاتون صاف می کنم.

خوبه!!! فقط امیدوارم که شما ها من و قل دومم رو فراموش نکرده باشید
حسابی حواستون باشه
من با همتون یه خورده حسابایی تو کیلزون دارم که تو شماره 3ش باهاتون صاف می کنم.
warningمنظور از قل دوم من هستم.همه حواستون به کلتون باشه boom headshot:gunner:

چشم قربان.ببخشید فقط خواستم اینجا یه شفاف سازی کرده باشم که یه موقعی که اومدید کیلزون 3 آنلاین بزنید دو قلوها حالتون رو گرفتن ناراحت نشید
مفید هم خواهیم بود عزیزم:book::book:

من که بازی طولانی را دوست دارم باز قبلی خیلی کوتاه بود ولی آنلاینش فاز میداد حالا هم میده به احتمالش
هست مثل دمو 2005 باشه :cool:

چشم قربان.ببخشید فقط خواستم اینجا یه شفاف سازی کرده باشم که یه موقعی که اومدید کیلزون 3 آنلاین بزنید دو قلوها حالتون رو گرفتن ناراحت نشید
مفید هم خواهیم بود عزیزم:book::book:

شما خیلی دوست دارید پستات زیاد بشه (شوخی کردم)
من هنوز قسمت 2 را آنلاین بازی می کنم هنوز هم رومش پرپر است
ما منتظر سومیش هستیم :clap:

مگه 2 اش نبود , عزیز !
خوب Chuji عزیز هم منظورش این بود که مگه گرافیک killzone2 در اون حد نبود ؟ :دی
چون گرافیک دموی 2005 خیلی بیشتر از خود killzone 2 بود
خیلی بیشتر هم نبود دیگه . تو بعضی از جزئیات دمو سرتر بود و تو بعضیاش هم خود بازی . درکل به نظرم بازی نسبت به دمو خیلی خوب بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or