KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
من بعد از این همه صبر تازه ریش در اورده بودم.
بعد از دیدن تیزر به یک انسان کاملا کوسه تبدیل شدم ! هرچی مو تو بدنم بود ریخت ! :biggrin1:
حالا میفهمم منظورت چیه. خداییش با همین یه تیکه کوتاه نظرم نسبت به sev عوض شد آخه من عضو سازمان حقوق helghast ها هستم ولی حرکات و بخصوص چهره sev من رو به وجد آورد. دمت گرم خیلی باحال بود و در آخر...

:o:o:o:excited::excited::worthy::worthy:

بروبچ wallpaper رو بچسبید ....... !

Killzone3_june2010_01.jpg

تریلر ش حرف نداشت ( با اینکه فقط تیزر تریلر بود ) ولی فکر نمیکنید اینکه ماسک هلگاست هارو گذاشت رو سرش بازی کاملا مخفی کاری بشه ؟ ( ohhhh من که خیلی هیجان زده میشم از این ایده. شما؟ )

بر اثر هیجانات شدید وارده از تریلر جدید یه فن آرت از K3 زدم !:biggrin1: گفتم شاید بد نباشه اینجا بذارم :biggrin1: هر بدی ای داره به بزرگی خودتون ببخشید :blushing:

------------------------------------
خیلی خیلی قشنگ و با جزئیات کشیدی احسان جون،مخصوصاً ماسک رو که من خیلی خوشم اومد!:love:
آفرین بر تو!:biggrin1:
tanx :biggrin1:
فوق العاده کشیدی رفیق! دستت درد نکنه!
مرسی :biggrin1:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Akiba and B!G_BosS
با توجه به اینکه در تلویزیون های 3d جدید از لنز های شاتر استفاده میشه به کل قضیه اون عینکهای قرمز و آبی منتفی است البته مکانیزم همون مکانیزم سابق هست اما در مورد killzone3 سازندگان اعلام کردند که این بازی کاملا از فن آوری 3d پشتیبانی خواهد کرد و این به منزله عمق بالای این تصاویر هست مضاف بر اینکه تصاویر مانند تصاویر لرزشی حاصل از 2d به 3d نخواهد بود.البته هنوز زود هست در مورد مانیتورهای سونی قضاوت کنیم چه بسا مانیتورهای زیادی با برندهای سامسونگ و ال جی و غیره در حال ورود به بازار هست.اما این نکته مشهود هست که تصاویر حاصل از مونیتورهای سونی احتمالا کمی شفاف تر خواهد بود.

• Like
Reactions: Francis Drake
اقا تریلر جدید را ندیدید ؟! فوق العاده بود .

HD
واقعا فوق العادست . باید بگم محیط برفی U2 را هم فراموش کنید KILLZONE 3 خداست ! واقعا انتظار چنین چیزی نداشتم بازی به شدت پولیش خورده واقعا جای تبریک داره .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or