The Punisher
کاربر سایت
TBA 2011 اینجوری که بوش میاد، ولی خودم خیلی دوست دارم فوریه 2012 بیاد، یعنی دقیقا 3 سال بعد از Killzone 2 . هیچ عجله ای نیست، هر چه دیرتر بهتر.تاریخ عرضه اش کی هست؟
سلامسلام میشه تاریخ رسمی انتشار بازی رو به فارسی بگید؟
و آیا میشه بازیرو با عینک سه بعدی هم سه بعدی بازی کرد؟
من فکر میکنم بخاطر معرفی gears of war 3 تو این مدت قبل از e3 باشه و به عنوان عکس العمل سونی تصمیم گرفت دو عنوان lbp 2 , killzone 3 رو قبل e3 رونمایی کنه.بعد از عرضه ی god of war 3 عملا تکلیف سونی با ادامه ی سال 2010 نامشخص بود و اکثر بازیهای مهم سونی از جمله gt5 تاریخ عرضه ی مشخصی نداشتند و سونی برای پر کردن بازه ی پایانی سال و امیدوار کردن دارندگان ps3 به عرضه ی عناوین قدرتمند و ایجاد رقیبی برای gears of war 3 این بازی ها رو پیش از e3 معرفی کرد.دوستان من یک سوالی برام پیش اومده گفتم اینجا بهتره بپرسم. چرا سونی هرچی داشت رو نشان داد. یعنی اینکه چرا این هارو نگذاشت برای نمایشگاه e3 که چند روز دیگه شروع میشه. مثل gow psp . lbp 2 . و killzone3 . اگر کسی جوابش رو بده ممنون میشم . اینجوری که نمایشگاه دیگه جذابیتی نداره و همه چیز دیگه معرفی شده است.عکس هاشون رو هم نشان داد.
فکر کنم از قصد این کار رو کردند! کلا هدفشون این بود هم دمو رو نشون بدند هم مصاحبه!نهایت سوتی بود کارشون :d
فقط اون خط قرمزا چیه؟
من اینجوری اصلا دوست ندارم 
دقیقا همین موضوع به نظر من هم اومد. خیلی سریع میدوید. چه بر سر KZ آمده؟این چیزی که من از گیم پلی دیدم ، احساس میکنم یه خورده سریع شده ، دویدن ها ، Aim کردن ها ، ... ( که شخصا راضی به این تغییرات نبودم . ) امیدوارم اشتباه متوجه شده باشم.
کاورگیری هم که به همون شکل قبل هست که به نظرم بی نقص بود و نیازی به تغییر نداره .