KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
دوستان من یک سوالی برام پیش اومده گفتم اینجا بهتره بپرسم. چرا سونی هرچی داشت رو نشان داد. یعنی اینکه چرا این هارو نگذاشت برای نمایشگاه e3 که چند روز دیگه شروع میشه. مثل gow psp . lbp 2 . و killzone3 . اگر کسی جوابش رو بده ممنون میشم . اینجوری که نمایشگاه دیگه جذابیتی نداره و همه چیز دیگه معرفی شده است.عکس هاشون رو هم نشان داد.

دوستان من یک سوالی برام پیش اومده گفتم اینجا بهتره بپرسم. چرا سونی هرچی داشت رو نشان داد. یعنی اینکه چرا این هارو نگذاشت برای نمایشگاه e3 که چند روز دیگه شروع میشه. مثل gow psp . lbp 2 . و killzone3 . اگر کسی جوابش رو بده ممنون میشم . اینجوری که نمایشگاه دیگه جذابیتی نداره و همه چیز دیگه معرفی شده است.عکس هاشون رو هم نشان داد.
من فکر میکنم بخاطر معرفی gears of war 3 تو این مدت قبل از e3 باشه و به عنوان عکس العمل سونی تصمیم گرفت دو عنوان lbp 2 , killzone 3 رو قبل e3 رونمایی کنه.بعد از عرضه ی god of war 3 عملا تکلیف سونی با ادامه ی سال 2010 نامشخص بود و اکثر بازیهای مهم سونی از جمله gt5 تاریخ عرضه ی مشخصی نداشتند و سونی برای پر کردن بازه ی پایانی سال و امیدوار کردن دارندگان ps3 به عرضه ی عناوین قدرتمند و ایجاد رقیبی برای gears of war 3 این بازی ها رو پیش از e3 معرفی کرد.

یک مصاحبه تصویری با Senior Producer که توش سوالات جالبی پرسیده میشه. البته جالب تر از اون تصاویر گیم پلی بازی هست که تو بک گراند پخش میشه :دی
Melee Kill ها چقدر باحال طراحی شدن

http://blog.us.playstation.com/2010/05/27/killzone-3-for-ps3-reveal-guerrilla-games-interview/

y6gf8euxu9uj0yy3630v.gif

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 浪人 and Akiba
آره منم یکی دو ساعت پیش دیدم!
اینا که همه چی رو از KZ 3 نشون دادند :d
مصاحبش رو که نفهمیدیم چیزی! ولی از تصویر لذت بردیم :d
فقط اینا جوگیر نشند توی E3 همین رو نشون بدند! :d

نهایت سوتی بود کارشون :d
فقط اون خط قرمزا چیه؟
فکر کنم از قصد این کار رو کردند! کلا هدفشون این بود هم دمو رو نشون بدند هم مصاحبه!
اونم شاید انعکاس نور و این چیزا تو دوربین یا روی تلوزیون بوده :d فکر نکنم مال بازی باشه :d

آخرین ویرایش:
این چیزی که من از گیم پلی دیدم ، احساس میکنم یه خورده سریع شده ، دویدن ها ، Aim کردن ها ، ... ( که شخصا راضی به این تغییرات نبودم . ) امیدوارم اشتباه متوجه شده باشم.
کاورگیری هم که به همون شکل قبل هست که به نظرم بی نقص بود و نیازی به تغییر نداره .

آخرین ویرایش:
Melee Kill ها چقدر باحال طراحی شدن
GR8!!!
با اين كه كيفيت پايين بود ولي افكت برف همراه با بادش شاد روانمون كرد!:biggrin1:
"Jeff كه گفت يكي از فن ها گفته كه تو Kz3 هم بخش MP يشه مثل Kz2 آهنگ گوش داد" خداكنه باشه هنگام بازي MP KZ خوراك فقط Heavy metalـه!

من این گیم پلی رو دیدم و دو نکته که به نظرم جالب اومد:
1. melee kill که دوستمون گفتن
2. اینکه اسلحه های سنگین(heavy weapon) ها رو میتونستیم از روی پایشون برداریم و حرکتشون بدیم (البته این قابلیت رو یادم نیس که killzone 2 داشت یا نه ولی فکر کنم نداشت!)

آخرین ویرایش:
بچه ها Footage جدید بازی رو ببیند, woow من فکم افتاد,افکت های برف , انفجار و... باورنکردنی ـه همه چیز در نهایت خودشون قرار دارن!!!, این الان تو مرحله Alpha هست ولی چند برابر بهتر از KZ2ـه, Unbelievable !!!!
اون تریلر E3 05 رو به کل فرآموش کنید, پشیزی مقابل نسخه آلفا (دقت کنید آلفا) KZ3 ارزش نخواهد داشت! واقعاً مافوق تصورـه!
http://www.youtube.com/watch?v=-Qj5E5kJ3ZE
فقط میتونم بگم به هر طریقی شده این فاتج رو ببینید...

این چیزی که من از گیم پلی دیدم ، احساس میکنم یه خورده سریع شده ، دویدن ها ، Aim کردن ها ، ... ( که شخصا راضی به این تغییرات نبودم . ) امیدوارم اشتباه متوجه شده باشم.
کاورگیری هم که به همون شکل قبل هست که به نظرم بی نقص بود و نیازی به تغییر نداره .
دقیقا همین موضوع به نظر من هم اومد. خیلی سریع میدوید. چه بر سر KZ آمده؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or