از قابلیت play station move هم بهره میبره؟وای دیگه Kill3 سرورالعالمین میشه....................
راجع به PSN این بازی حرفی نزدند؟
دوست عزیز فکر کنم یک TV با این قابلیت داشته باشی حل باشه مشکل. البته تو E3 ممکنه سونی با TVهای 3D خودش این بازی رو به نمایش بزاره و اگر مرحله ای از اون آماده شده باشه حتی گیم پلیش رو هم ببینیم. بهتره یکم صبر کنیم.راجع به 3D توضیح میدین که چیا لازمه کلا ؟؟؟
الان تو مثلا god هستی؟:biggrin1: جمعش کن بابا:biggrin1:برهان با شخص شما هستم بیشتر !
see you where god lives, Warzone
منم با روز بیشتر حال میکنم...خدا کنه مپای روزش بیشتر از مپای شبش باشه از شب بدم میاد خاطره بد دارم![]()

خدا کنه مولتیش تو جنگل هم باشه اینجوری اخره عشق و حال میشه
فقط بگید کی میاد من دارم میمیرم
Grenade اش که از بهترین هاست تو FPS ها . رو چیش کار کنن دیگه ؟!اگه رو Grenade هم بیشتر کار کنن عالی میشه :biggrin1:
ها نکنه اون جنگل رو میگی یه مشت اسنایپر Camp میکنن لای علفا ؟!اگر محیط جنگش رو وسیع درست کنند مثل MW2 گرافیک K2 رو هم داشته باشه بازم می ارزه.
من همیشه شاخ بودم:biggrin1:برهان جدیدا دور برداشتیا
تو از پس هر کی بر بیای از پس من که بر نمیای![]()
البته من معنی دقیق اون کلمه آخر رو نفهمیدم. یعنی چی بازم می ارزه؟ یعنی اگه این جوری نباشه نمی ارزه؟اگر محیط جنگش رو وسیع درست کنند مثل MW2 گرافیک K2 رو هم داشته باشه بازم می ارزه.
من به خاطر تروفی بازی کردم؟:biggrin1: خوبه همش می زدم ناکارت می کردم:biggrin1: یادت رفته جلوی در مپ اصلیمون می شستم همیشه اولین نفر از پایین تو بودی که میومدی و هدشات میشدی؟:biggrin1: اون موقع هم که من بازی رو شروع کردم کلنتون از هم پاشید نابود شدین بوا:biggrin1: وگرنه من که بدم نمیومد بیشتر باهاتون بازی کنم. ولی نبودین.برهان برو شاخ بازی در نیار اومدی بخاطر تروفی بازی کردی و برای بهنرین کلن جهان والور جمع کردی رفتی :biggrin1: . خودت رو با بزرگان و سران Persian Zone ( علیهم السلام ) مقایسه نکن :biggrin1: