KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
از قابلیت play station move هم بهره میبره؟وای دیگه Kill3 سرورالعالمین میشه....................
راجع به PSN این بازی حرفی نزدند؟

اتفاقا از نظر من با استفاده از Move به بازی گند نزنن خیلی عالی میشه :smile:
البته باید نتیجه این استفاده رو تو Socom 4 هم ببینیم .

راجع به 3D توضیح میدین که چیا لازمه کلا ؟؟؟
دوست عزیز فکر کنم یک TV با این قابلیت داشته باشی حل باشه مشکل. البته تو E3 ممکنه سونی با TVهای 3D خودش این بازی رو به نمایش بزاره و اگر مرحله ای از اون آماده شده باشه حتی گیم پلیش رو هم ببینیم. بهتره یکم صبر کنیم.
برهان با شخص شما هستم بیشتر !
see you where god lives, Warzone
الان تو مثلا god هستی؟:biggrin1: جمعش کن بابا:biggrin1:

• Like
Reactions: F.A7
اگه رو Grenade هم بیشتر کار کنن عالی میشه :biggrin1:
Grenade اش که از بهترین هاست تو FPS ها . رو چیش کار کنن دیگه ؟!

اگر محیط جنگش رو وسیع درست کنند مثل MW2 گرافیک K2 رو هم داشته باشه بازم می ارزه.
ها نکنه اون جنگل رو میگی یه مشت اسنایپر Camp میکنن لای علفا ؟!

برهان برو شاخ بازی در نیار اومدی بخاطر تروفی بازی کردی و برای بهنرین کلن جهان والور جمع کردی رفتی :biggrin1: . خودت رو با بزرگان و سران Persian Zone ( علیهم السلام ) مقایسه نکن :biggrin1:

ها نکنه اون جنگل رو میگی یه مشت اسنایپر Camp میکنن لای علفا ؟!

جنگلش باید مثل جنگلای اطراف خونه دراکولا باشه :دی
همچین جو بده به آدم :دی بوته هاش خار داشته باشه نشه لاش کمپ کرد :دی

برهان جدیدا دور برداشتیا :دی
تو از پس هر کی بر بیای از پس من که بر نمیای :دی
من همیشه شاخ بودم:biggrin1:

اگر محیط جنگش رو وسیع درست کنند مثل MW2 گرافیک K2 رو هم داشته باشه بازم می ارزه.
البته من معنی دقیق اون کلمه آخر رو نفهمیدم. یعنی چی بازم می ارزه؟ یعنی اگه این جوری نباشه نمی ارزه؟

برهان برو شاخ بازی در نیار اومدی بخاطر تروفی بازی کردی و برای بهنرین کلن جهان والور جمع کردی رفتی :biggrin1: . خودت رو با بزرگان و سران Persian Zone ( علیهم السلام ) مقایسه نکن :biggrin1:
من به خاطر تروفی بازی کردم؟:biggrin1: خوبه همش می زدم ناکارت می کردم:biggrin1: یادت رفته جلوی در مپ اصلیمون می شستم همیشه اولین نفر از پایین تو بودی که میومدی و هدشات میشدی؟:biggrin1: اون موقع هم که من بازی رو شروع کردم کلنتون از هم پاشید نابود شدین بوا:biggrin1: وگرنه من که بدم نمیومد بیشتر باهاتون بازی کنم. ولی نبودین.

اين سناريو رو براي داستان K3 ميدم لذت ببريد:
بازي رو شما در نقش SEV اغاز ميكيند 3 تا مرحله كه جلو ميريد در يك جنگ يك عالمه هلگاست به شما حمله ميكنن و RICO رو دستگير ميكنن SEV براي نجات جون اون ميره داخل گله ي هلگاست ها و اون رو نجات ميده اماخودش اثير ميشه و RICO براي نجات جان اون نميتونه كاري بكنه بعد عين اون مرحله ي Quake4 كه شخصيت اول بازي رو گرفتن و بعد تبديلش كردن با SEV هم همچين كاري كنن و اون روبه Helghastتبديل كنن بعد از قدرت گرفتن Helghastها اون ها به زمين حمله ميكنن و SEVهم به عنوان يه هلگاست در اين حمله حضور داره اون كه حافظه ي خود رو از دست داده توي چند مرحه بعد ازحمله ي هلگاست ها به زمين توي مرحله ايكه هلگاست ها به ساختمون ISA ميريزن SEV با يك شخصيت مونث كه از قبل ميشناخته :blushing: رو به رو ميشه و در يه صحنه ي دراماتيك تو مايه هاي FlashSide ها ي LOST اون رو به خاطر مياره واون شخصيت مونثه همه چي رو براش توضيح ميده اما SEVكه به نوع انسان بدبين شده نظر خودش رو عوض نميكنه و به كشتار انسانها ادامه ميده و در اخر هم در يك جنگ خفن كه تمام هلگاست بر عليه تمام انسان است توسط RICOكه از تمام هلگاست ها بيزار است و پس از فهميدن اينكه SEV به هلگاست تبديل شده و از تصميم خودش هم دست نكشيده كشته ميشه.
و در اخر اون جنگ رو هم انسان ها پيروز ميشن.
(الان از GG اومدن در خونه برا قرارداد بستن)
البته فقط يه مشكل داره اين سناريو و اون هم اينه كه RicO به ته شخصيت منفي تبديل ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or