Killzone 3 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب KZ3 نسبت به KZ2 , محتوای مولتی پلیرش عیارِ پایینتری داره , وگرنه همین مولتی پلیر KZ3 رو با صدتا COD و C2 عوض نمیکنم ...
دقیقاً چیه MP کیلزون 3 رو با صدتای CoD و C2 عوض نمیکنی؟
Invisibilityـه Marksmanـی که اسلحه تمام اتوماتیک داره؟

صادقانه بگم که توی دوستای من تنها کسی که هنوز داره kz3 بازی میکنه
همه ی این عیب و ایراد ها از KZ3 نسبت به KZ2 واردِ , ولی KZ3 نسبت به مولتی FPS های دیگه به ذائقه ی من یکی خوش تر میاد:d

حالا این مسابقه ی 3vs3 که جایزه داره , چه جوریه؟ باید عضو جایی باشی؟

همه ی این عیب و ایراد ها از KZ3 نسبت به KZ2 واردِ , ولی KZ3 نسبت به مولتی FPS های دیگه به ذائقه ی من یکی خوش تر میاد:d

حالا این مسابقه ی 3vs3 که جایزه داره , چه جوریه؟ باید عضو جایی باشی؟
توی صفحه اول سایت killzone.com یه خبر گذاشته اونو بخون اگر دقت کنی یک لینک گذاشته که اگه روش کلیک کنی میری به قسمت ثبت نام واسه تورنمنت.

توی صفحه اول سایت killzone.com یه خبر گذاشته اونو بخون اگر دقت کنی یک لینک گذاشته که اگه روش کلیک کنی میری به قسمت ثبت نام واسه تورنمنت.

من رفتم الکی ثبت نام کردم , حالا جالب اینجا بود توی لیست کشورهای انتخابی ایران بود ولی تو قسمت Time zone تهران نبود..:exclaim:

من رفتم الکی ثبت نام کردم , حالا جالب اینجا بود توی لیست کشورهای انتخابی ایران بود ولی تو قسمت Time zone تهران نبود..:exclaim:
به نظر من اینا باید اول اشکالات مولتیه kz3 رو درست و حسابی برطرف کنن بعد بیان واسش تورنمنت بذارن.بخدا زشته واسه یه بازی که اسمش kz باشه ولی به این حال و روز دچار بشه:(

به نظر من اینا باید اول اشکالات مولتیه kz3 رو درست و حسابی برطرف کنن بعد بیان واسش تورنمنت بذارن.بخدا زشته واسه یه بازی که اسمش kz باشه ولی به این حال و روز دچار بشه:(

استاد ! مالتی پلیر KZ3 به جز اون کلاس Marksman دیگه هیچ ایرادی نداره و نسبت به KZ2 خیلی هم پیشرفت داشته ...

بابا اونایی که طرفدار Killzone 2 هستن برن تو بخش خودش (Killzone 2)واسه خودشون بحث کنن ...
Killzone 3 نسبت به Killzone 2 خیلی پیشرفت کرده ... کلاس Marks man ش هم خوبه ... هر کسی یه سبکی از بازی رو دوست داره ...
قرار نیست همه بیان وسط نقشه و تیر هوایی بندازن ...
یکی دوست داره Camp کنه یکی Run & Gun باشه ...
هرکی نظری داره ... اما گیم پلی Killzone 2 انگار یه گونی سیمان رو شونته + اینکه تفنگتم 50 کیلو هستش ..:d
دوستان ناراحت نشید ....
موفق باشید ...

بابا اونایی که طرفدار Killzone 2 هستن برن تو بخش خودش (Killzone 2)واسه خودشون بحث کنن ...
Killzone 3 نسبت به Killzone 2 خیلی پیشرفت کرده ... کلاس Marks man ش هم خوبه ... هر کسی یه سبکی از بازی رو دوست داره ...
قرار نیست همه بیان وسط نقشه و تیر هوایی بندازن ...
یکی دوست داره Camp کنه یکی Run & Gun باشه ...
هرکی نظری داره ... اما گیم پلی Killzone 2 انگار یه گونی سیمان رو شونته + اینکه تفنگتم 50 کیلو هستش ..:d
دوستان ناراحت نشید ....
موفق باشید ...
آفرین!!!! هر کسی نظری داره و چون کیلزون3 کاملا به کیلزون2 مرتبط هستش(و یا برعکس:d) ما از سر اجبار اینجا پست میدیم
یه جوری مینویسیم که به کیلزون3 هم مرتبط باشه:d
در کل نمیدونم. شاید شما از کمپرها نیش نخوردی که انقدر راحت میگی شاید یکی بخواد کمپ کنه. ولی واسه کیلزون2 بازهای قدیمی تحمل این مسئله سخت تره. ولی کنار میایم;;)
نمیدونم PSN کی میخواد درست بشه. من کیلزون خونم اومده پایین. نیاز به سرم radec academyدارم>:)>:)>:)

والا ماهم از اون روز اول که Killzone 2 عرضه شد خریدیمش و آنلاین بازی می کردیم ... دوستان بعضی ها خبر دارن ....
اما به نظر من راحت ترین افرادی که میشه کشت Camper ها هستن ... و سزای Camper چیزی نیست چز Tbag ....

والا ماهم از اون روز اول که Killzone 2 عرضه شد خریدیمش و آنلاین بازی می کردیم ... دوستان بعضی ها خبر دارن ....
اما به نظر من راحت ترین افرادی که میشه کشت Camper ها هستن ... و سزای Camper چیزی نیست چز Tbag ....
ای بابا...آقا شما هم که از خودمونی. خدا ما رو از شر کمپر ها نجات بده...
^:)^^:)^^:)^آمین^:)^^:)^^:)^

بیا من یکی رو بهت نشون بدم از روز اولی که kz3 اومده داره کمپ میکنه.اگه تونستی اونو بکشی جایزه داری و بعد از بازیه با اون اگه تونستی بگو که کلاس Marksman کلاس خوبیه.البته طرف خیلی حرفه ای کمپ میکنه یعنی از این کمپر الکی ها نیست که به این راحتی شکار بشه (این یارو از بهترین شکارهای من محسوب میشه:d) چون اکثر اوقات که داره Marksman بازی میکنه یه جا نمیشینه که کسی بخواد براحتی بزندش.طرف عین مار نیش میزنه.البته از بهترین نوبهای kz2 بودش ولی الان شده بهترین کمپر kz3:)).
فروم ناظم داره اگه احتیاج باشه تذکر میدن پس شما خودتو ناراحت نکن. هر کسی میتونه نظر خودشو توی فروم به صورت محترمانه بگه احتیاج هم نیست که طرفدار بازیه خاصی باشه

آخرین ویرایش:
خوب محسن جان اون واسه شما حرفه ایه ....
اگه واسه شما لاته واسه ما شکلاته ....:d
کسایی که Modern warfare 2 بازی کردن می دونن چقدر راحته Camper ها رو بکشی ....
هر کاری فنه خودش رو داره ....

عزیز شرایط کمپر بودن با Marksman با هر جونوری تو بازی های دیگه فرق داره...
چه جوری میخوای از پس یه کمپری که نامرئیه و مکانش تو هیچ راداری مشخص نمیشه بر بیای اونم اگر به STA52 مجهز باشه..من خودم تست کردم ,STA52 سرعت تیراندازیش نسبت به M82 بالاتره هم لگد کمترُ خسارت بیشتری داره...
بدبختی اینجاس که سرعت Refresh Ability ش خیلی بالاس , هر وقت میمیری برمیگردی همونجا میبینی دوباره غیب شده تو KZ2 اینطوری نبود به این زودی توانایی ها رفرش نمیشدند..

مخلصیم داش امیر :-*.کلا بذار یه چیزو بهت بگم تا خیالت راحت بشه. اینجا kz هستش و شرایطش کاملا با MW2 فرق داره.من نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی مطمئن باش تسلطم از شما که عشق MW2 هستید توی kz2وkz3 خیلی بیشتر هستش حداقل دوستانی که با من kz بازی کردن خبر دارن وقتی من بازی میکنم چه بلایی سر تیم مقابل میاد:d.اون کسی که من دارم ازش تعریف میکنم توی kz2 خدای اسنایپ کردنه و K/D خوبی هم داره.شما اگه تونستی توی kz3سایشو بزنی برو از خودت تعریف کن(من این یارو رو توی یک بازی حداقل15 بار کشتم البته نه به این سادگی بلکه با ترفندهای خاصی که طرف خودش نمیدونست از کجا داره میخوره.بنده خدا وسط بازی در رفت چون داشت تیر غیب نوش جان میکرد:))).
عزیز شرایط کمپر بودن با Marksman با هر جونوری تو بازی های دیگه فرق داره...
چه جوری میخوای از پس یه کمپری که نامرئیه و مکانش تو هیچ راداری مشخص نمیشه بر بیای اونم اگر به STA52 مجهز باشه..من خودم تست کردم ,STA52 سرعت تیراندازیش نسبت به M82 بالاتره هم لگد کمترُ خسارت بیشتری داره...
بدبختی اینجاس که سرعت Refresh Ability ش خیلی بالاس , هر وقت میمیری برمیگردی همونجا میبینی دوباره غیب شده تو KZ2 اینطوری نبود به این زودی توانایی ها رفرش نمیشدند..
کاملا با حرفت موافقم.اخه این دوستمون خیال کرده اینجا MW هستش که اسنایپرها همشون توی دید باشن و براحتی بشه اونا رو زد.مزیت یک کمپر توی MW اینه که طرف حداقل مثل ارواح و شیاطین غیب نمیشه و میشه اونو پیدا کرد ولی توی kz3 انگار که این Marksman تافته جدا بافته تشریف داره چون از هرکاری که بشه به ضدش انجام داد معافیت کامل داره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or