Killzone 3 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این چیزی که می خوام بگم به کیلزون 3 مربوط نیست و به کیلزون مربوطه. محسن شاهده. تو کیلزون2 هم چنین اتفاقی افتاده بود. تو بازی 3 به 3 ، هشت نفر داشتن بازی میکردن. کیلزون سابقه ی معجزه زیاد داره.
توی اون بازی همینجوری هر کس دوست داشت میتونست join بشه احتمالا اگه بازی زیاد طول میکشید میتونستیم با 32 نفر بازی کنیم.جالب اینجاست اون بالا تعداد رو نوشته بود8/6 یعنی 8 نفر دارن توی یه بازیه 6 نفره بازی میکنن:-o.یه باره دیگه داشتیمClan Match بازی میکردیم که بازی رو با نتیجه 2-6 بردیم.یعنی من بیچاره 2بار به عنوان Target واسه ماموریت Assassination انتخاب شدم که هر 2بار جون سالم بدر بردم.تیم مقابل داشتن از تعجب شاخ در میوردن:))
در ضمن من دیگه NOOBZONE3 بازی نمیکنم چون همونجوری که قبلا گفتم این بازی اصلا اون چیزی که من انتظار داشتم نشد و دیگه حال و حوصله سروکله زدن با این مولتی پلیر ناقص و ابکی رو ندارم.امیدوارم خداوند برای بازی کردنش بهتون صبر بده:d

آخرین ویرایش:
:>
توی اون بازی همینجوری هر کس دوست داشت میتونست join بشه احتمالا اگه بازی زیاد طول میکشید میتونستیم با 32 نفر بازی کنیم.جالب اینجاست اون بالا تعداد رو نوشته بود8/6 یعنی 8 نفر دارن توی یه بازیه 6 نفره بازی میکنن:-o.یه باره دیگه داشتیمClan Match بازی میکردیم که بازی رو با نتیجه 2-6 بردیم.یعنی من بیچاره 2بار به عنوان Target واسه ماموریت Assassination انتخاب شدم که هر 2بار جون سالم بدر بردم.تیم مقابل داشتن از تعجب شاخ در میوردن:))
در ضمن من دیگه NOOBZONE3 بازی نمیکنم چون همونجوری که قبلا گفتم این بازی اصلا اون چیزی که من انتظار داشتم نشد و دیگه حال و حوصله سروکله زدن با این مولتی پلیر ناقص و ابکی رو ندارم.امیدوارم خداوند برای بازی کردنش بهتون صبر بده:d
خدا پدر کیلزون 2 رو بیامرزه. ملتیه کیلزون 3 واقعا کشکی درست شده
Cry Some more!!!=))
من دیگه تو بازی هیچ مشکلی ندارم. نه لگ دارم نه از کمپرا میخورم
تازه خودم کمپم می کنم>:)
نه اتفاقای عجیب برام میوفته ولی یه مشکل دارم. اونم اینه که هر چی رفیق داشتم رفتن کیلزون3 شونو فروختن. آقا همه منو تنها گذاشتن اینجا=((:((
محسن نرو...!!! تو هم مثل من نمیتونی....

کلا سیستم بازی روی میزان هماهنگی اعضای یه فکشن برای برد و باخت طراحی شده , تو این جور بازی ها هم که هر کس سازِ خودشو میزنه و اینه که بازی زیاد نمی چسبه..
دیگه گندشو در اورده بودن , یه لحظه فکر کردم تو مپ عابر بانک گذاشتن ملت دارن یارانه میگیرن , صف و طویل و درازی بودی , رفتم جلو دیدم آقایون بازی رو ول کردن برا گرفتن Mortar تو سر و کله هم میزنن:ranting:

کلا سیستم بازی روی میزان هماهنگی اعضای یه فکشن برای برد و باخت طراحی شده , تو این جور بازی ها هم که هر کس سازِ خودشو میزنه و اینه که بازی زیاد نمی چسبه..
دیگه گندشو در اورده بودن , یه لحظه فکر کردم تو مپ عابر بانک گذاشتن ملت دارن یارانه میگیرن , صف و طویل و درازی بودی , رفتم جلو دیدم آقایون بازی رو ول کردن برا گرفتن Mortar تو سر و کله هم میزنن:ranting:
آره منم ديدم:lol:...حركت هاي عجيبي ميزنن پلير هاي KZ3 :d
انقدر بد بازي ميكنن كه من تو تيم خودم اكثراً اول ميشم و در كل اگه اول نشم دوم ميشم:d...
يادش بخير kz2...:x

تو هم که اخرین RANK رو گرفتی دیگه.kz3 رو ول کن بذار با نوباش تنها باشه چون لیاقتش بیشتر از این نیست.من الان 2 روزه برگشتم به kz2.خداییش اینقدر شلوغ شده که نگو خیلی حال میده.همه قدیمیها هم برگشتن kz2 فقط جای تو خالیه با STA3 و STA14.به نظر من همون منوی سه بعدی لودینگ kz2 میارزه به کل kz3.نمیدونی چه حالی میده ادم وقتی داره CM بازی میکنه METALLICA گوش میده:x:-*.

• Like
Reactions: Corrinne Yu
امروز بعد مدتها KZ2 مالتی بازی کردم.! اصلا فکرشو نمیکرم اما خیلی شلوغ تر از KZ3 بود :d تمام مپ هاش تا خرخره پر بازیکن بود به همین خاطر خیلی بیشتر از KZ3 حال داد :d

امروز بعد مدتها KZ2 مالتی بازی کردم.! اصلا فکرشو نمیکرم اما خیلی شلوغ تر از KZ3 بود :d تمام مپ هاش تا خرخره پر بازیکن بود به همین خاطر خیلی بیشتر از KZ3 حال داد :d
خیلی وقته kz2 شلوغتر از campzone3 هستش.اگر هم میدیدی که اوایل از kz2 شلوغتر بود بخاطر این بود که بازیش تازه اومده بود.ولی با مشخص شدن ابکی بودن گیم پلی دلیلی نداره ملت بشینن بازیش کنن.تا اونجایی که من میدونم اکثر طرفدارای قدیمیه بازی دوباره برگشتن به kz2.

آخرین ویرایش:
به نظر من همون منوی سه بعدی لودینگ kz2 میارزه به کل kz3:x:-*.
آقا یه چیزی گفتی 4 ستون بدنم تکون خورد :d
واسه همین یه جملت بهت امتیاز دادم !
دیشب بعد از K3 نشستم پای K2 بازی کردم نمیدونی چه حالی داد . قبلنا که بازی میکردم بازی واسم خیلی عادی شده بود و دیگه ازش خسته شده بودم اما وقتی بعد از K3 نشستم پاش انگار دارم K4 بازی میکنم :d
وسط های بازی که این لودینگ اش میومد دقیقا همین جملرو به خودم داشتم میگفتم
حیف این K3 که انقدر عجولانه ساخته شد ( امیدوارم همچین آبرو ریزی گریبانگیر Uncharted نشه )

• Like
Reactions: .:Melkor:.
دیشب بعد از K3 نشستم پای K2 بازی کردم نمیدونی چه حالی داد . قبلنا که بازی میکردم بازی واسم خیلی عادی شده بود و دیگه ازش خسته شده بودم اما وقتی بعد از K3 نشستم پاش انگار دارم K4 بازی میکنم :d
حیف این K3 که انقدر عجولانه ساخته شد ( امیدوارم همچین آبرو ریزی گریبانگیر Uncharted نشه )

ای بابا مائل جان کجایی :(( اسکولار روحت شاد:(( ....:d

ولی خداییش دیشب سه بعدی بازی میکردم بدجور حال کردم.

مرسی بابت امتیاز من هم با امتیاز دادن به شما جبرانش کردم:d
خداییش اگه بخوایم مولتیه هر دو بازی رو با هم مقایسه کنیم به این نتیجه میرسیم که kz2 خیلی از kz3 بهتر هستش چون توی kz2 امکاناتی وجود داره که واسه kz3 تیم سازنده به جای اینکه اونا رو بهبود بده اومدن حذفشون کردن به عنوان مثال میتونم بگم که kz2 با داشتن custom game و سیستم بسیار کارامد پیدا کردن مچهای مختلف با تعداد نفرات و ماموریتهای مختلف و داشتن سیستم clan مثال زدنی خیلی بهتر از kz3 میتونه کاربر رو به خودش جذب کنه.یکی از بهترین امکانات kz2 واسه من یکی قابلیت گوش دادن به موزیک موقع بازی کردن هستش که منو واقعا سر حال میاره ولی متاسفانه باید بگم این یکی قابلیت هم از دست تیم سازنده kz3 در امان نمونده و اون رو هم حذف کردن.با مقایسه هر دو بازی اینجور به نظر میرسه که تیم سازنده بازی kz2 کاملا با تیم سازنده kz3 متفاوت هستش.خدا کنه این بلایی که سر kz3 اوردن و تیم سازنده گند زدن به بازی واسه UN3 بوجود نیاد:-s

فرض کنید آخر سال میلادی شده و می خوان بهترین بازی شوتر اول شخص رو انتخاب کنن. اینا هم مثلا کاندیدا هستن:
1_ Crysis2
2_ Killzone3
3_ Rage
.....
و فکر میکنید کدومشون برنده میشه؟...............
خوب معلومه:
AND THE WINNER IS.........

:x:x:xKILLZONE2:x:x:x

• Like
Reactions: Politiciλn
فرض کنید آخر سال میلادی شده و می خوان بهترین بازی شوتر اول شخص رو انتخاب کنن. اینا هم مثلا کاندیدا هستن:
1_ Crysis2
2_ Killzone3
3_ Rage
.....
و فکر میکنید کدومشون برنده میشه؟...............
خوب معلومه:
AND THE WINNER IS.........

KILLZONE2

بابا این پایینی ها هم آدم اند! lol

Duke Nukem Forever
Battlefield 3
Bulletstorm
Bodycount
Portal 2
Brink
Resistance 3
Call Of Duty: Modern Warfare 3

بابا این پایینی ها هم آدم اند! lol

Duke Nukem Forever
Battlefield 3
Bulletstorm
Bodycount
Portal 2
Brink
Resistance 3
Call Of Duty: Modern Warfare 3
اولا من به عنوان مثال 3تا بازی نوشتم.
دوما یکی مثل من اصلا وقت نداره که اینهمه بازی ای که نوشتی رو انجام بده.
سوما یه کیلزون2 واسه من کافیه. این کیلزون3 رو هم به عنوان یک ننگ باید بپذیرم. lol!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or