Killzone 3 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بزنم به تخته سرمو:wallbash:

38774928.png

38774849.png

تنها کاری که میتونی بکنی , اینه که بری اقامت اروپا یا امریکا بگیری از ایران در بری!!!

:)) :)) :))ممنون بابت راهنمایی اما خودم اقدام کردم! منتظر بعضی مسائل هستم!

الان رو چه کنیم؟ من که زنگ زدم ISP هر چی از دهنم در اومد بهشون گفتم! طرف هم میخاست کم نیاره! نمیتونست چیزی بگه! نتیجه اینکه آخرش کم آورد :)) :)) :))

یک سوال مهم دوستانی که error ـه 10002 دارن لطفآ بگن از کدوم ISP ـه خراب شده ای اکانت میگیرن!

ممنون فقط سریع بگید!

تا اونجایی که من توی سایت خود بازی دیدم این مشکل 10002 تنها واسه ما بوجود نیومده.چون بعضی از خارجیها هم همین ارور رو دارن.تنها چیزی که میتونم بگم اینه که این ارور بدلیل تغییراتی که دارن توی سرور بازی میدن واسه بعضیها بوجود اومده.هیچ ربطی هم به isp مورد استفاده نداره چون من الان همه بازیها رو به راحتی میتونم بازی کنم ولی واسه kz همین ارور رو دارم.با اومدن kz3 کل سرور بازی به گند کشیده شده چون تا اونجایی که من kz2 بازی میکردم هیچ وقت شاهد اینجور ارورهای عجیبی توی بازی نبودم.

وقتی واسه اولین بارمیخوای مالتی بازی کنی ازتون میخواد ریجنتون رو انتخاب کنید(اروپا- آسیا و...) اونو که انتخاب کنی بعد دیگه قابل تغییر دادن نیست...؟

تا اونجایی که من توی سایت خود بازی دیدم این مشکل 10002 تنها واسه ما بوجود نیومده.چون بعضی از خارجیها هم همین ارور رو دارن.تنها چیزی که میتونم بگم اینه که این ارور بدلیل تغییراتی که دارن توی سرور بازی میدن واسه بعضیها بوجود اومده.هیچ ربطی هم به isp مورد استفاده نداره چون من الان همه بازیها رو به راحتی میتونم بازی کنم ولی واسه kz همین ارور رو دارم.با اومدن kz3 کل سرور بازی به گند کشیده شده چون تا اونجایی که من kz2 بازی میکردم هیچ وقت شاهد اینجور ارورهای عجیبی توی بازی نبودم.
آره محسن یک سری از سرور هاشون اینجوری شده (ما هم که شانس در اندازه ی بنز :d)

وقتی واسه اولین بارمیخوای مالتی بازی کنی ازتون میخواد ریجنتون رو انتخاب کنید(اروپا- آسیا و...) اونو که انتخاب کنی بعد دیگه قابل تغییر دادن نیست...؟

چرا هست تو بخش چندنفره START رو بزنید تو Option هست .

بِخُشکی شانش
2walls.gif

این دو تا مَپ جدیدا برای اعضای پلاس مفتی برا دانلود اومده , منم دانلودشون کردم ولی چون استور ریجن یک بود و بازیم ریجن دو , نصب شد ولی مَپ بی مَپ:cursing:

بِخُشکی شانش
2walls.gif

این دو تا مَپ جدیدا برای اعضای پلاس مفتی برا دانلود اومده , منم دانلودشون کردم ولی چون استور ریجن یک بود و بازیم ریجن دو , نصب شد ولی مَپ بی مَپ:cursing:
اون از بتای kz3 که نتونستی اون اوایل بازیش کنی این هم از این مپهای DLC.کلا این پلاس شدن تو هم قصه ای داره واسه خودش:d
من هر دو DLC رو دارم.هم این جدیده و هم قبلی رو.خداییش باید بگم این مپها زیاد مالی نیستن که بخاطرشون بخوای خودتو این شکلی کنی
2walls.gif
.
بالاخره مثل اینکه امروز این ارور 10002 رو درست کردن.من قبلا نمیتونستم از C4 و silent footstep استفاده کنم ولی امروز که چک کردم دیدم که این مشکل هم واسه من برطرف شده.مساله اینه که اصلا با این kz3 حال نمیکنم.نه اینکه بد باشه ولی خیلی نسبت به :xKZ2:x ابکی ساخته شده.خداییش بین همه بازیها KZ2 یه چیزه دیگس:x.خدا کنه هر چه زودتر یه CUSTOM GAME درست وحسابی واسه این campzone بیاد چون دیگه داره خیلی رو اعصابم تک چرخ میزنه.دنبال هر ماموریتی که میرم چند تا از سربازان گمنام و غایب از نظر اونجا حضور دارن که با چشم سر قابل دیدن نیستن.اخه یکی نیست به اینا بگه کمپ کردن هم دیگه حدی داره)x

آخرین ویرایش:
silent footstep
این که خیلی حالت بی خاصیتیه , اون احمقی که تزش رو داده نکرده بهش ویژگیه مخفی بودن از دید رادار روبده که باز به برداشتنش بیرزه...
اخه یکی نیست به اینا بگه کمپ کردن هم دیگه حدی داره
کلا آدمایه الاغیند , اگر توجه کنی اکثرا از نظر امتیازی ته جدولند...
-----------------------------

این که خیلی حالت بی خاصیتیه , اون احمقی که تزش رو داده نکرده بهش ویژگیه مخفی بودن از دید رادار روبده که باز به برداشتنش بیرزه...

کلا آدمایه الاغیند , اگر توجه کنی اکثرا از نظر امتیازی ته جدولند...
-----------------------------
اگه دقت کرده باشی توی قسمت مدالهای بازی پاداشی که برای کشتن 1000 نفر توی حالت نامریی یا همون cloak واسه Marksman گذاشتن 10000 امتیاز هستش یعنی 2 برابر پاداش بقیه کلاسها.بنظر من با این کارشون همه رو به استفاده کردن از کلاس مضخرف Marksman و کمپ کردن با این کلاس تشویق کردن.
راستی من نمیدونم واسه چی بعد از این همه پچهای به درد نخور که واسه بازی اومد(مخصوصا این اخری که دیگه واقعا ترکوند با Custom Game:))) چرا واسه این بازی Faction Balance نمیذارن.امروز داشتم بازی میکردم تیم ما 3 نفر بودن در حالی که تیم مقابل 10 نفر.واقعا دیگه از این افتضاحتر نمیشد گند بزنن چون الان ساده ترین بازیهای FPS هم Faction Balance دارن ولی نمیدونم واسه چی توی Kz3 هیچ خبری از این Option نیست:-/

بنظر من با این کارشون همه رو به استفاده کردن از کلاس مضخرف Marksman و کمپ کردن با این کلاس تشویق کردن.
:-/
من که ترایلر های مپ های جدید رو دانلود کردم همه ی نمایشش با Marksman بود یارو بدونه اسکوپ هد شات میکرد:-/
چرا واسه این بازی Faction Balance نمیذارن
امروز که من شاخ در اورده بودم , فکشن ما 12 نفره بود فکشن مقابل 18 نفره:-o سر جمع 30 نفر شده بودیم...تو مپ 24 نفره

من که ترایلر های مپ های جدید رو دانلود کردم همه ی نمایشش با Marksman بود یارو بدونه اسکوپ هد شات میکرد:-/

امروز که من شاخ در اورده بودم , فکشن ما 12 نفره بود فکشن مقابل 18 نفره:-o سر جمع 30 نفر شده بودیم...تو مپ 24 نفره
این چیزی که می خوام بگم به کیلزون 3 مربوط نیست و به کیلزون مربوطه. محسن شاهده. تو کیلزون2 هم چنین اتفاقی افتاده بود. تو بازی 3 به 3 ، هشت نفر داشتن بازی میکردن. کیلزون سابقه ی معجزه زیاد داره.
یه دست محسن از بازی رفته بود بیرون ولی میرفتی تو اسکواد لیست هنوز اسمش اونجا بود و جای یه نفر رو پر کرده بود=))خرزوو خان یا محسن خرزوو؟؟ مساله این است=))=))=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or