Killzone 3 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه کیلزون باززان عزیز
میخواستم بدونم بازی killzone 3 قبل از تاریخ انتشار رسمیش یعنی سوم اسفند منتشر شده بوده؟چون بازی من مشکلات صداگذاری مثل قطع یا تکرار شدن صحبتها و مشکلات گرافیکی مثل اضافه شدن جزئیات محیط و آلیازینگ مانند لبه های براق رو داره.آیا بازی انتشار رسمی هم همین جوریه؟یا بازی من این جوریه...:(

سلام به همه کیلزون باززان عزیز
میخواستم بدونم بازی killzone 3 قبل از تاریخ انتشار رسمیش یعنی سوم اسفند منتشر شده بوده؟چون بازی من مشکلات صداگذاری مثل قطع یا تکرار شدن صحبتها و مشکلات گرافیکی مثل اضافه شدن جزئیات محیط و آلیازینگ مانند لبه های براق رو داره.آیا بازی انتشار رسمی هم همین جوریه؟یا بازی من این جوریه...:(
عمو جون بازی ای که روی BD میگیری تاریخش دیگه مهم نیست که قبل از عرضه گرفتی تا یکسال بعد...مشکلت از چیه نمیدونم؟
ببر رو یه PS3 دیگه امتحان کن ببین شاید مشکل از کنسولت باشه....

تو فروم خود Killzone گفتن این ارور که میگه An error has occurred واسه Term of Serviceه.میگن چون EULA(یا یه چی تو این مایه ها بود)رو تایید کردم اینطوری شده.حتی میخوام وارد صفحه ی Downloadable content بشم هم همین ارورو میده.دیشب رفتم ببینم این EULA چیه،همین ToS اومد منم تاییدش کردم دیگه اینطوری شد.میگن باید Saveهامو پاک کنم تا مشکل حل شه.اون از Uncharted 2 اینم از این.انصافا ایول داره.
ویرایش:Saveهامو پاک کردم درست شد.تا وسطاش رو Veteran رفته بودم؛آخه این چه ظلمیه؟

آخرین ویرایش:
تو فروم خود Killzone گفتن این ارور که میگه An error has occurred واسه Term of Serviceه.میگن چون EULA(یا یه چی تو این مایه ها بود)رو تایید کردم اینطوری شده.حتی میخوام وارد صفحه ی Downloadable content بشم هم همین ارورو میده.دیشب رفتم ببینم این EULA چیه،همین ToS اومد منم تاییدش کردم دیگه اینطوری شد.میگن باید Saveهامو پاک کنم تا مشکل حل شه.اون از Uncharted 2 اینم از این.انصافا ایول داره.
ویرایش:Saveهامو پاک کردم درست شد.تا وسطاش رو Veteran رفته بودم؛آخه این چه ظلمیه؟
جددی؟!؟ Save هاتو پاک کردی درست شد؟

برای شما ارور Time out نمیداد؟ ارور 10002 نبود؟

چیز خاصی نشده , این روزا اینترنت تو اوجِ خودشه)x
بابا مردیم به خدا با این اینترنت افتضاح.من تا kz رو میخام بازی کنم sign out میشم هیچ فرقی هم نداره واسه kz2 و kz3 هر دو یک ارور رو میده 10002.سرویس شدم با این ارور)x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or