Killzone 3 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هر کسی تو Killzone خداست، پیغمبر ِیا معصوم ِ تو میدون نشون بده، اینجا جای کل کل کردن نیست. یه کم تواضع هم بعضی وقت ها بد نیست ...

جان بچتون یه کاری نکنید ما برخورد کنیم یا پست پاک کنیم که واقعا خسته شدیم دیگه. مهدی جان شما هم بیخیال شو کلا، به قول معروف هر کی هر چی دستشه بسشه.
دستت درد نکنه داش آرش که اون پست رو پاک کردی. من فقط مشکلم با اون بود. و واقعا معذرت میخوام که دوباره شرمنده شما شدم:">:flowers:در ضمن من بتاشو نمیگیرم چون آلفاشو به اندازه کافی بازی کردم.
اینو گفتم لااقل پستم یه خورده به تاپیک مرتبطتر بشه:d

آخرین ویرایش:
آقا گویا من توی نسخه بتا spectator هستم.
پایان هر room به عنوان بازیکن اخلاق شناخته میشدم چون هیچ کس رو نمیکشتم/نمیمردم/فقط دوستانی که توی تیم من بودن رو راهنمایی میکردم که دشمن کجاست و... هیچ کس freez نبود خودمم کاملا عادی راه میرفتم واسه همینم تروفی بازیکن اخلاق killzone3 رو به من دادن=))
آقا این که سرورش خیلی ناله است
امیدوارم چون نسخه بتاست اینطوری باشه
واسه بازی اصلی اینجور نباشه
انشاالله^:)^

متاسفانه سرورهای نسخه بتا کلا تو تعطیلات به سر میبره! دائمأ یا error میده یا اصلا تو رومها نمیره یا روی Connecting گیر میکنه ! نشد یه بار درست بازی کنیم!
یحتمل به خاطر ازدهام زیاد و هجوم همه به بازیِ این مشکلات پیش اومده!

علی واقعا اعصاب خرد کن شده!اصلا معلوم نیست چشه!من دوستم الان داشت رو همون Middle East که ما نمیتونیم بازی میکرد!حرصم میگیره!این همه بازی کردم لیدربورد رفتم بالا این طوری هی عقب میمونم!:(ولی خدایی حال کن!Rank 4 Middle East 267 World !:d

بتا رو با این وضعیت نمیدادن که بهتر بود!به دلمون موند 2 دست پشت سرهم توی یه روم بازی کنیم همش میوفتیم بیرون نه من همه ی دوستام این مشکل رو دارن،الانم که کانکت نمیشه

درود
تو kz3 اصلی leaderboard ریست میشه یا ادامه همینه.....اخه فکر کنم اسلحه ها و رنک و درجه همه reset شه
خدا کنه ریست شه......اخه اینطوری که خیلی ضد حاله..

آخرین ویرایش:
دوستان خیلی به خودشون زحمت ندن ! این Demo هست و تا 15 فوریه هم دود میشه میره هوا ... در ضمن Ranking وجود داره، خوبشم وجود داره، رنکینگ های روزانه، هفتگی، ماهانه و رنکینگ کلی، همچنین مقایسه رنک اعضای یک کلن با هم یا Friend List ...

-----------------------

خوب منم Demo رو بازی کردم و با توجه به اینکه در حالی که Plus بودم ولی به خاطر غیبت کبری ! نتونستم Beta رو تجربه کنم، این اولین باری بود که Killzone 3 رو بازی می کردم.

فکر کنم دیگه کل سایت بدونن که من چقدر فن ِ Killzone ام و به عنوان یه طرفدار دو آتیشه واقعا بخش Multiplayer بازی فراتر از حدی بود که من از GG انتظار داشتم طوری که می گفتم همون Killzone 2 رو تحویل بده برامون کافیه ولی خوب GG تونست با کمک Gameplay شاخص تر و قوی تر و صد البته زیبا تر از Killzone 2 و اضافه کردن بخش ها و اضافه های جدید و تغییر سیستم امتیاز دهی که به نظرم شدیدا به هیجانی تر شدن بازی کمک می کنه یه بخش چند نفره تکرار نشدنی رو ارائه بده ...

به هر حال از نظر من Killzone 3 یه بازی Multiplayer Only ِ و واقعا همونطور که تو همه نقد ها چه نمره 7 و چه نمره 10 دیدیم، همه به عنوان مشخصه درخشان این بازی ازش یاد کردن و ستایشش کردن و این بار هم میتونیم منتظر لحظات فراموش نشدنی درست مثل دو سال پیش توی Killzone 3 باشیم.

من اصلا مشکل ارور و اینا رو ندارم و راحت بازی میکنم. اصلا به طرز عجیبی مشکل لگ رو هم حس نمیکنم تو این بازی(در شرایطی که توی LBP2 و U2 خیلی واضح حس میکنم). اما کم کم دارم از بازی خسته میشم. خیلی زودتر از چیزی که فکر میکردم دلمو زده. البته من خیلی طرفدار این مدل FPS ها نیستم در کل!
تنها مشکلی که دارم اینه که صدای چت گیمرها بجای اینکه از هدست بیاد از اسپیکر میاد! درواقع من اصلا هدست ندارم. تنظیمات رو هم نگاه کردم، همه چی مرتبه. البته خیلی بد هم نیست، ولی بعضی مواقع که به زبونهای عجیب غریب حرف میزنن که من هیچی نمیفهمم(!) میره رو اعصابم. کسی راه حلی برا این مشکل داره؟
روی اسم طرف X بزن و Manage، انتخاب کن و Toggle mute رو بزن.
مرسی ولی اینو که میدونستم:دی بعضی اوقات mute کردن بیشتر از 10-15 نفر بیشتر اعصاب آدمو خرد میکنه. ممنون به هر حال:دی

آخرین ویرایش:
من اصلا مشکل ارور و اینا رو ندارم و راحت بازی میکنم. اصلا به طرز عجیبی مشکل لگ رو هم حس نمیکنم تو این بازی(در شرایطی که توی LBP2 و U2 خیلی واضح حس میکنم). اما کم کم دارم از بازی خسته میشم. خیلی زودتر از چیزی که فکر میکردم دلمو زده. البته من خیلی طرفدار این مدل FPS ها نیستم در کل!
تنها مشکلی که دارم اینه که صدای چت گیمرها بجای اینکه از هدست بیاد از اسپیکر میاد! درواقع من اصلا هدست ندارم. تنظیمات رو هم نگاه کردم، همه چی مرتبه. البته خیلی بد هم نیست، ولی بعضی مواقع که به زبونهای عجیب غریب حرف میزنن که من هیچی نمیفهمم(!) میره رو اعصابم. کسی راه حلی برا این مشکل داره؟
Mute!
روی اسم طرف X بزن و Manage، انتخاب کن و Toggle mute رو بزن.

kz3 open beta

اصلا توقع نداشتم اینطوری بشه:(:((:(
اینا نظر منه حالا هر طور که هست:
menu رو باید عوض کنن
کنترلرش افتضاح بود زیرا با کنترلر kz2 خیلی حال میکردم
serveresh خوب بود من یه بار هم ارور نداشتم حتی لگ هم نداشتم
اسلحه های جدید خوب بود
امتیاز دهیش تو مولتی خوب بود
3D من نتونستم تجربه کنم ولی میدونم خوب;)
در کل خوب بود فقط کاش بهتر میشد فقط احساس سردی تو بازی بود حالا شاید بخاطر MAP بود.

(یکی از اسلحه ها شبیه یکی از سلاح های توی mw2 بود مو نمیزد)
اگه گفتید کدوم میگم!؟!؟!؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or