سلام جناب terova...
اولا من یادم نمیاد که تو این چند روز پیش گیمی ساخته باشم که توش راکت لانچر زده باشم... سه چهار روز پیش یدونه Persian Zone ساختم که اونم 2 به 2 بود ( من - محسن - امیر - AY-SH ) و شما حتی 1 دقیقه هم نبودید (پسورد دار هم بود)!
در ضمن, تو اکثر گیم های خارجی که Join شدم بیشترشون راکت میزدند!!! پس من نمیدونم راجب چی صحبت میکنید![]()
لازم نیست کشش بدید . اون طوری که من از بچه ها شناخت دارم راکت ماکت تو کارشون نیستمطمئنی..! من JOIN تو شدم.. بار اول هم با هم تو یک تیم بودیم ، نوید هم بود..
حالا مسئله زیاد مهمی نیست.. فقط خواستم بگم چون من یک سری محدودیت داشتم نتونستم خوب بازی کنم..
از رنک 6 به 7 چه امتیازاتی اضافه میشه من که هرچی نگاه کردم چیزی نفهمیدم..؟
بعد ما تو قسمت WARZON باید چکار کنیم..؟ من که فقط میکشم.. اما میبینم یک عده یک کارهای خاصی انجام میدن..
دوست من چرا متوجه نمیشید؟:biggrin1:مطمئنی..! من JOIN تو شدم.. بار اول هم با هم تو یک تیم بودیم ، نوید هم بود..
حالا مسئله زیاد مهمی نیست.. فقط خواستم بگم چون من یک سری محدودیت داشتم نتونستم خوب بازی کنم..
ممنون آرش جان. مخلصتمخواهش میکنم اصلان . صاحب اختیاری . :smile:
من فکر کنم از 2000 ام رفتم بالای 10 هزار نفر با این همه نبودنم . :biggrin1:
فقط بگو بهم تو و امیر رفتید تو 1000 تا ؟ :biggrin1:

خواهش میکنم اصلان . صاحب اختیاری . :smile:دوست من چرا متوجه نمیشید؟:biggrin1:
اون گیمی که شما Join شدید بوسیله خارجی ها ساخته شده!!! نه من! من فقط تو اون گیم ها شرکت میکنم! بله مسئله مهمی نیست... ولی وقتی از موضوعی اطلاع ندارین نیاید بگید اینا راکت میزنن!:biggrin1: چند دقیقه دیگه میرم آنلاین میشم... بعدش یه گیمی رو "انتخاب" میکنم و شروع میکنم به بازی کردن... حالا وقتی تو اون گیم طرف میاد عین گ** راکت میزنه دیگه اونش به من ربطی نداره. شما هم کم کم سعی کن کلاس های مختلف رو آزاد کنی که دیگه محدودیت نداشته باشی.
.....................
آرش ببخشید! ولی باید قضیه رو روشن میکردم![]()
در مورد رنک پرسیدی... در حال حاضر Killzone.com ترکیده! هر وقت درست شد گزارش میدم.
هم کنکور هم اینکه یه 2 3 هفته باز PS3 خراب شدممنون آرش جان. مخلصتم
فدای سرت! میدونی چرا؟! " ک.ن.ک.و.ر" :biggrin1: ایشالا بعد از کنکور رو به راه میشی...
تا اونجایی که یادمه آره... ولی خب امیر بیشتر از من بازی میکنه... احتمالا زودتر میره جزو 900 اینا :biggrin1:
خواهش میکنم اصلان . صاحب اختیاری . :smile:
من فکر کنم از 2000 ام رفتم بالای 10 هزار نفر با این همه نبودنم .
فقط بگو بهم تو و امیر رفتید تو 1000 تا ؟![]()

سخته امیر خیلی سخته باید خیلی بازیکنی تا یه جا تثبیت بشی .سلام به همگی.
من دیشب 986 نفر بودم ... ولی امشب که اومدم بازی کنم شده بودم 1005 نفر.
ماشاا... این خارجی خوره تر از ما هستن ... ترکوندن:biggrin1:
بابا حوصله می خواد ... من که امشبم مغزم داره میپره بیرون![]()
والا چی بگم . اصلان بگیر دیکه ناز نکنراستی اصلان امشب که نیومدی ولی فردا 10 منتظرتم ... باشه.
در ضمن اینقدر هم ناز نکن ... بابا جان من میخوام مپ ها رو مفتکی بدم بهت ... دیگه نه نمی خوام (زشته) چیه !؟
آرش می بینی !!؟
والا چی بگم . اصلان بگیر دیکه ناز نکنامیر باید ریجن بازیش با اون PSN که ازش خریدی میخوای بهش بدی یکی باشه ها . حواستون باشه .
بگیر اصلان مپ جدیدا هم 11 جون میاد.
دوستان از این به بعد من همیشه تشریف دارم:biggrin1:.اینترنتم شارز شد.
امیر منو اد کن حواسم نبود که ندارمت توی لیستم.هر وقت بازی داشتین پیغام بیدن من میام.
)