Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان خواهشا تو این تاپیک راجع به چیز دیگه ای بحث نکنید .
امیر و اصلان :دی شوالیه های کلن بیاید ببینم رنکتون چنده تو دنیا :دی
من نفر 2000 ام بودم :دی تازه قبلشم بازی نکردم :دی الان فکر کنم 6 7 هزار شده باشم :دی
تابستون میام جز 999 تا :دی .

سلام جناب terova...
اولا من یادم نمیاد که تو این چند روز پیش گیمی ساخته باشم که توش راکت لانچر زده باشم... سه چهار روز پیش یدونه Persian Zone ساختم که اونم 2 به 2 بود ( من - محسن - امیر - AY-SH ) و شما حتی 1 دقیقه هم نبودید (پسورد دار هم بود)!
در ضمن, تو اکثر گیم های خارجی که Join شدم بیشترشون راکت میزدند!!! پس من نمیدونم راجب چی صحبت میکنید
127fs4573872.gif

مطمئنی..! من JOIN تو شدم.. بار اول هم با هم تو یک تیم بودیم ، نوید هم بود..

حالا مسئله زیاد مهمی نیست.. فقط خواستم بگم چون من یک سری محدودیت داشتم نتونستم خوب بازی کنم..

از رنک 6 به 7 چه امتیازاتی اضافه میشه من که هرچی نگاه کردم چیزی نفهمیدم..؟

بعد ما تو قسمت WARZON باید چکار کنیم..؟ من که فقط میکشم.. اما میبینم یک عده یک کارهای خاصی انجام میدن..

حالا مسئله زیاد مهمی نیست.. فقط خواستم بگم چون من یک سری محدودیت داشتم نتونستم خوب بازی کنم..

از رنک 6 به 7 چه امتیازاتی اضافه میشه من که هرچی نگاه کردم چیزی نفهمیدم..؟

بعد ما تو قسمت WARZON باید چکار کنیم..؟ من که فقط میکشم.. اما میبینم یک عده یک کارهای خاصی انجام میدن..
لازم نیست کشش بدید . اون طوری که من از بچه ها شناخت دارم راکت ماکت تو کارشون نیست :دی .
در ضمن اینجا تاپیک کلن هستش میتونید راجع به بازی و Warzone و ... تو تاپیک خود بازی بحث کنید . :smile:

دوست من چرا متوجه نمیشید؟:biggrin1:
اون گیمی که شما Join شدید بوسیله خارجی ها ساخته شده!!! نه من! من فقط تو اون گیم ها شرکت میکنم! بله مسئله مهمی نیست... ولی وقتی از موضوعی اطلاع ندارین نیاید بگید اینا راکت میزنن!:biggrin1: چند دقیقه دیگه میرم آنلاین میشم... بعدش یه گیمی رو "انتخاب" میکنم و شروع میکنم به بازی کردن... حالا وقتی تو اون گیم طرف میاد عین گ** راکت میزنه دیگه اونش به من ربطی نداره. شما هم کم کم سعی کن کلاس های مختلف رو آزاد کنی که دیگه محدودیت نداشته باشی.
.....................
آرش ببخشید! ولی باید قضیه رو روشن میکردم
ugly002.gif

در مورد رنک پرسیدی... در حال حاضر Killzone.com ترکیده! هر وقت درست شد گزارش میدم.
.....................
خواهش میکنم اصلان . صاحب اختیاری . :smile:
من فکر کنم از 2000 ام رفتم بالای 10 هزار نفر با این همه نبودنم . :biggrin1:
فقط بگو بهم تو و امیر رفتید تو 1000 تا ؟ :biggrin1:
ممنون آرش جان. مخلصتم ;)
فدای سرت! میدونی چرا؟! " ک.ن.ک.و.ر" :biggrin1: ایشالا بعد از کنکور رو به راه میشی...
تا اونجایی که یادمه آره... ولی خب امیر بیشتر از من بازی میکنه... احتمالا زودتر میره جزو 900 اینا :biggrin1:

آخرین ویرایش:
دوست من چرا متوجه نمیشید؟:biggrin1:
اون گیمی که شما Join شدید بوسیله خارجی ها ساخته شده!!! نه من! من فقط تو اون گیم ها شرکت میکنم! بله مسئله مهمی نیست... ولی وقتی از موضوعی اطلاع ندارین نیاید بگید اینا راکت میزنن!:biggrin1: چند دقیقه دیگه میرم آنلاین میشم... بعدش یه گیمی رو "انتخاب" میکنم و شروع میکنم به بازی کردن... حالا وقتی تو اون گیم طرف میاد عین گ** راکت میزنه دیگه اونش به من ربطی نداره. شما هم کم کم سعی کن کلاس های مختلف رو آزاد کنی که دیگه محدودیت نداشته باشی.
.....................
آرش ببخشید! ولی باید قضیه رو روشن میکردم
ugly002.gif

در مورد رنک پرسیدی... در حال حاضر Killzone.com ترکیده! هر وقت درست شد گزارش میدم.
من فکر کنم از 2000 ام رفتم بالای 10 هزار نفر با این همه نبودنم . :دی
فقط بگو بهم تو و امیر رفتید تو 1000 تا ؟ :دی
ممنون آرش جان. مخلصتم ;)
فدای سرت! میدونی چرا؟! " ک.ن.ک.و.ر" :biggrin1: ایشالا بعد از کنکور رو به راه میشی...
تا اونجایی که یادمه آره... ولی خب امیر بیشتر از من بازی میکنه... احتمالا زودتر میره جزو 900 اینا :biggrin1:
هم کنکور هم اینکه یه 2 3 هفته باز PS3 خراب شد :دی کلا دوران پر نشیبی بود اصلا فراز نداشت :دی .
آره امیر خوب بازی می کنه اینجوری پیش برید میشه تا تیر رفت توی 700 تا . ی کم Average کلن میاد پایین خوب میشه .

آخرین ویرایش:
من فکر کنم از 2000 ام رفتم بالای 10 هزار نفر با این همه نبودنم . :دی
فقط بگو بهم تو و امیر رفتید تو 1000 تا ؟ :دی

سلام به همگی.

من دیشب 986 نفر بودم ... ولی امشب که اومدم بازی کنم شده بودم 1005 نفر.

ماشاا... این خارجی خوره تر از ما هستن ... ترکوندن:biggrin1:

بابا حوصله می خواد ... من که امشبم مغزم داره میپره بیرون:eek:

سلام به همگی.

من دیشب 986 نفر بودم ... ولی امشب که اومدم بازی کنم شده بودم 1005 نفر.

ماشاا... این خارجی خوره تر از ما هستن ... ترکوندن:biggrin1:

بابا حوصله می خواد ... من که امشبم مغزم داره میپره بیرون:eek:
سخته امیر خیلی سخته باید خیلی بازیکنی تا یه جا تثبیت بشی .
خارجیا هم رسما ترکوندن واقعا مغز میخواد بشینی پشت سر هم بازی کنی . :smile:
البته 20 نفر جابهجایی چیزی نیست ولی هر چی میاد پایین تر رسیدن به نفر بعدی سخت تر میشه .
راستی اصلان امشب که نیومدی ولی فردا 10 منتظرتم ... باشه.

در ضمن اینقدر هم ناز نکن ... بابا جان من میخوام مپ ها رو مفتکی بدم بهت ... دیگه نه نمی خوام (زشته) چیه !؟

آرش می بینی !!؟
والا چی بگم . اصلان بگیر دیکه ناز نکن :دی امیر باید ریجن بازیش با اون PSN که ازش خریدی میخوای بهش بدی یکی باشه ها . حواستون باشه .
بگیر اصلان مپ جدیدا هم 11 جون میاد :دی .

آخرین ویرایش:
راستی اصلان امشب که نیومدی ولی فردا 10 منتظرتم ... باشه.

در ضمن اینقدر هم ناز نکن ... بابا جان من میخوام مپ ها رو مفتکی بدم بهت ... دیگه نه نمی خوام (زشته) چیه !؟

آرش می بینی !!؟

دوستان از این به بعد من همیشه تشریف دارم:biggrin1:.اینترنتم شارز شد.
امیر منو اد کن حواسم نبود که ندارمت توی لیستم.هر وقت بازی داشتین پیغام بیدن من میام.

والا چی بگم . اصلان بگیر دیکه ناز نکن :دی امیر باید ریجن بازیش با اون PSN که ازش خریدی میخوای بهش بدی یکی باشه ها . حواستون باشه .
بگیر اصلان مپ جدیدا هم 11 جون میاد :دی .

میدونم.
ریجن بازی هر دوتا مون یک هستش.

میگم آرش سایت کیلزون درست شده الان میتونی توی امضام ببینی من چندم هستم.

هر شب که میگذره 20 30 تا اینور اونور میشه:biggrin1:

دوستان از این به بعد من همیشه تشریف دارم:biggrin1:.اینترنتم شارز شد.
امیر منو اد کن حواسم نبود که ندارمت توی لیستم.هر وقت بازی داشتین پیغام بیدن من میام.

رامين ديشب Add ت كردم ديدي كه !

ميگما خوب بازي ميكني ... فقط يه ايراد داري اونم اينه كه هي ميپري جلو آدم(پدر منو در آوردي ديشب:biggrin1:)
--------------------------
اصلان بابا اين چه دستايي تو ميري .. همه با راكت ميان تو صورت آدم .. منم ديدم حالا كه اينطوريه رفتم راكت برداشتم(7 نفر با هم فرستادم هوا , رو ديدي:biggrin1::eek:)

من چقدر اومدم پایین امیر 2100 بودم :دی از عید به اینور درست و حسابی 3 4 روز بیشتر بازی نکردم :دی.
اشکال نداره . بچه ها واسه خودتون Game بسازید بازی کنید خو . اگر من بودم الان ساماندهیتون میکردم :دی .
امیر تو هم برس به 500 600 خوبه من بیام تازه تو 3 4 هفته بتونم برسم به همون 1500 :دی
بازگشت رامین هم تبریک میگم به شخصه دوست دارم بنرکونمش :دی .
مخلصیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or