Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
8:30 خوبه ولي جومونگ داره امروز :( آرش حالا چرا قهر ميكني سريع؟!باشه باشه ناراحت نباش اشكالي نداره:cheesygri آرش ببين اصلا همش منو ميزني خدا نكنه منو تو توي يك تيم باشيم ... :cheesygri امير اونشبو يادت هست منو تو vs آرش بوديم خدايي چه حالي داد اصلا اين kz با kz هاي ديگه فرق ميكرد :biggrin1: امشب سوراخت ميكنم آرش...

دیر تر شروع کنید...که من هم برسم:دی
امشب از این برنامه ها نمیزاره شبکه سه که 20 نفر دنبال یه توپ میدوند و دو نفر هم تویه توری ایستادن!:دی
حد اقل تا 11-12 باشید:(
بمیری تو از صبح داری بازی می کنی خوب برو درستو بخون شب مٍثل آدم بیا .
شب همون 30 : 8 شروع می کنیم به من چه اخه خودتو نمیمونید تا دیروقت محسن که ساعت 10 میشه میگه من رفتم :دی .
امشب ميام آرش جان... ساعت 8:30 :biggrin1:
چشم تورج جان منتظرت هستم .
آرش خدا خفت نكنه.
بابا اين ساعت 8:30 چيه ما كه نميتونيم بيايم.
من همون 9:30 ميام.
خوب بیا دیگه کارانو جور کن بیا حالا 30 : 8 نیا ولی دیگه 9 بیا به خدا دیره 30 : 9 .
بیا امیر انقدر حرصم ندید دارم سکته میکنم از دستتون :دی
8:30 خوبه ولي جومونگ داره امروز :( آرش حالا چرا قهر ميكني سريع؟!باشه باشه ناراحت نباش اشكالي نداره:cheesygri آرش ببين اصلا همش منو ميزني خدا نكنه منو تو توي يك تيم باشيم ... :cheesygri امير اونشبو يادت هست منو تو vs آرش بوديم خدايي چه حالي داد اصلا اين kz با kz هاي ديگه فرق ميكرد :biggrin1: امشب سوراخت ميكنم آرش...
برو جومونگتو ببین . نمیخواد بیای اصلا :دی .
شما ها مثل اینکه از من عقده دارید همش میخواید منو بزنید .
اون شب هم من تک بودم شما دو تا سیب زمینی هم باشید بازم من میبازم دیگه :دی
امشب 30 : 8 نباشی خودم خفت می کنم :دی مخصوصا تو که زودتر از همه میری . :دی

1.بابا نداريم 2. من تا ساعت 11 هستم 3. آرش امشب سوراخت ميكنم 4. لگر ها رو تو بازي راه نده! 5. امشب بهت ميگم آرش 6. آرش حالتو ميگيرم امشب

1.بابا نداريم 2. من تا ساعت 11 هستم 3. آرش امشب سوراخت ميكنم 4. لگر ها رو تو بازي راه نده! 5. امشب بهت ميگم آرش 6. آرش حالتو ميگيرم امشب
همین کاراته که منو کشته وگرنه من یه نوب میخوام چیکار تو کلن :دی
تو هر شب میخوای منو سوراخ کنی ولی نمیدونم چرا همیشه با گریه میری میخوبی :دی
بچه ها من الان هستم تو PSN . :smile:

امشب نبودید؟یا من دیر اومدم؟ساعت 10 اومدم آرش زده بود نیستم امیر هم 5 دقیقه اومد و رفت
ولی در عوض خودم یه تک به تک با یه گاگول اجنبی زدم 7-0 بردمش حتی یه بار هم نتونست منو بزنه:laughing:

امشب نبودید؟یا من دیر اومدم؟ساعت 10 اومدم آرش زده بود نیستم امیر هم 5 دقیقه اومد و رفت
ولی در عوض خودم یه تک به تک با یه گاگول اجنبی زدم 7-0 بردمش حتی یه بار هم نتونست منو بزنه:laughing:

من ساعت 9:30 اومدم ولی اون موقع اینترنتم مشکل داشت رفتم 45 دقیقه بعد اومدم

سلام چرا نيستيد؟ آرش بيا ديگه!!!!!
اومدیم دیگه :دی محسن جون تو چه حالی داد از 9 تا 11 یه ریز بازی کردیم :دی
همشم منو امیر با هم بویدم همه دستا رو بردیم :دی
تو زیاد حرف میزنی ها :دی اگر تو این کلن قدرتی داشتم میدونستم باهات چیکار کنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or