Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حيف شد امير snipe خوبي بود. من خيلي حالم گرفته شد. اه... اصلا اگه اين آرش نميومد الان سرنوشت ما انقدر شوم نميشد:biggrin1::biggrin1: واقعا نميدونم آرش چرا بچه هارو اذيت ميكني؟

آرش حالتو ميگيرم حقتو ميزارم كف دستت... جواب اين بي احترامي هايي كه به من كردي بهت ميدم:biggrin1:
راستي يه چيز ديگه تنها كسي كه تو بازي از همه كمتر كتك ميخوره منم بيشترين هم تويي (جواب پست 470 )

حيف شد امير snipe خوبي بود. من خيلي حالم گرفته شد. اه... اصلا اگه اين آرش نميومد الان سرنوشت ما انقدر شوم نميشد:biggrin1::biggrin1: واقعا نميدونم آرش چرا بچه هارو اذيت ميكني؟

آرش حالتو ميگيرم حقتو ميزارم كف دستت... جواب اين بي احترامي هايي كه به من كردي بهت ميدم:biggrin1:
راستي يه چيز ديگه تنها كسي كه تو بازي از همه كمتر كتك ميخوره منم بيشترين هم تويي (جواب پست 470 )
امیر نرفت . اول اینو به همتون بگم . امیر موند البته با هم یه ذره هم دعوا کردیم ولی چیز مهمی نیست .
من شما رو اذیت میکنم یا شما منو که کچلم کردید تو این مدت :دی اگر ناراحتی که اینجا اذیت میشی استعفا نامتو بنویس بزار رو میزم :دی
راجع به کتک خوردن تمام بچه میتونن بیان شهادت بدین دیگه محسن با من که کل کل نکن با یکی دیگه کل کل کن . آبروی خودت میره .
اگر هم میخوای ثابت بشه Replay بازی امشبو من میزارم اینجا ملت ببینن . :دی
البته الان بچه ها باید بیان بگن که من تو رو میزنم یا تو منو بچه پرو :دی
امشب من از ساعت 30 : 8 هستم بیاید بازی کنیم .
یه چیز دیگه من یه Match میسازم به اسم Persian Zone VS.BC . تو این Match ما یعنی بچه های کلن یه طرف و شما یعنی کسایی که تو کلن نیستید یه طرف ما ISA و شما Helghast . این بازی ساعت 9 شروع میشه هر کی میخواد من از 30 : 8 تا 9 تو PSN هستم به من بگه تا بازی کنه . احتمالا یا 4 به 4 بازی یا 5 به 5 .
حضور رضا و امیر و اصلان هم الزامیه . خودمم که هستم . محسن من تو رو تو PSN نبینم :دی
هر کس میخواد با Persian Zone بازی کنه اینجا هم میتونه بگه . بازی امشب ساعت 9 . :smile:

باشه من نميام باشه نامرد من ممكنه بازيم خوب نباشه ولي همه ميدونن حد اقل به حريف امتياز الكي نميدم... مارو هم ميخواي تو بازي را نده :(

ولي ميترسم تيم شكست بخوره ها من snipe خوبم جدي آرش خدايي snipe خوب نيستم؟

باشه من نميام باشه نامرد من ممكنه بازيم خوب نباشه ولي همه ميدونن حد اقل به حريف امتياز الكي نميدم... مارو هم ميخواي تو بازي را نده :(

ولي ميترسم تيم شكست بخوره ها من snipe خوبم جدي آرش خدايي snipe خوب نيستم؟
ای بمیری با این Snipe کردنت :دی کشتی ما رو .
بابا شوخی کردم تو نیای اصلا فایده نداره پس کی منو بزنه تو بازی :دی کی منو با Snipe اسکورت کنه تا کسی جرئت نکنه بیاد سمت من :دی
بیا محسن 30 : 8 تو PSN باش . :smile:

حالا كه مسخره ميكني ببين امشب چه بلايي سرت بيارم! يه كاري ميكنم خودت بلوري kz2 رو ميشكوني:cheesygri:biggrin1: الانم كه خوب فكر ميكنم ميبينم اون بو افتضاه از اصلان نبود از تو بود...

سلام سلام..دوستان خواهشمند میباشیم امشب حتما تشریف فرما شوید چه بر و بچ کلن چه غیره کلن
امشب persian zone vs BC هستش...حال میده...
ID من در صورت لزوم...اگه ADD لیست دوستان پر بود
ks_trooper
ارادتمندیم
نقطه

درود
امشب یه بازی زدیم 3 به 4 که بسی لذت بردیم . دوستان تازه ساعت 30 : 9 مشرف شدند . اونایی هم که میان این تاپیک رو به هم میریزن چه میدنم ما رو بازی نمیدین کلن خوابیده جمعش کنید و از این جور حرفا .
اینو امشب گزاشتم تا ببینم کیا میان دیدم که حق با خودم بود .
از این به یعد هیچ کس حق نداره چه به من و چه به بقیه بگه که ما رو اد کنید با هم بازی کنیم . دیدم چه جوری اومدید بازی کنید .
هر موقع صلاح باشه من اعلام می کنم بچه های Persian Zone با شما مسابقه میدن .
دیگه هم هیچ کس اینجا نگه منو اد کنید بازی کنیم و اینا .

درود
امشب یه بازی زدیم 3 به 4 که بسی لذت بردیم . دوستان تازه ساعت 30 : 9 مشرف شدند . اونایی هم که میان این تاپیک رو به هم میریزن چه میدنم ما رو بازی نمیدین کلن خوابیده جمعش کنید و از این جور حرفا .
اینو امشب گزاشتم تا ببینم کیا میان دیدم که حق با خودم بود .
از این به یعد هیچ کس حق نداره چه به من و چه به بقیه بگه که ما رو اد کنید با هم بازی کنیم . دیدم چه جوری اومدید بازی کنید .
هر موقع صلاح باشه من اعلام می کنم بچه های Persian Zone با شما مسابقه میدن .
دیگه هم هیچ کس اینجا نگه منو اد کنید بازی کنیم و اینا .

آره بابا دیگه جون هر کسی که دوست داری از این کارا نکن.
من خوشم نمیاد الکی kill بدم.
توی یه دست 160 امتیاز بگیری بعد ببازی زور داره آرش(دریاب مرا:biggrin1:)

آرش ببخشيد من خيلي دوست داشتم بيام ولي من يه virus گرفتم كه نگو... ديگه رمق باسم نزاشته ... آخه من به چه اميدي بيام؟همش منو مسخره ميكني؟:cheesygri:cheesygri

من این کا رو کردم تا به همه نشون بدم فقط یه عده ثابتی میان . یعنی من و اصلان و رضا و امیر . یه سری موقع ها هم محسن .
بچه ها پس دیگه جای شاکی شدنی وجود نداره که من مسابقه میزارم فقط خودمون بازی می کنیم . الان 3 4 تا از بچه های کلن هستنید که 23 روزه Online نشدن . پس من حق دارم ییه سری خاصی رو واسه مسابقه انتخاب کنم و دیگه کسی نباید اعتراض کنه . چون من دیگه واقعا خسته شدم از هماهنگ کردن .
این قضیه Persian Zone VS. BC رو هم گزاشتم که ببینم اینایی که میگن با ما بازی کنید میان یا نه دیدم که فقط 2 نفر بودن که هی میرفتن و میومدن پس از این به بعد این رو تو پست بالا هم گفتم بازم میگم کسی غیر از بچه های کلن حق حرف زدن در مورد کلن که کلنتون بازی نمی کنه و ما هم بازی کنیم و ... رو نداره
هر کسی میخواد میتونه تو پخ بهم بگه .

درود
امشب ساعت 30 : 8 منتظرم بچه ها . زود بیاید چون ساعت 15 : 11 فوتبال داره مثل دیشب نشه .
امشب خودمون بازی می کنیم . اگر بچه های BaziCenter هم به تعداد کافی بودن یه دست هم با اونا میزنیم .
فعلا .

درود
امشب ساعت 30 : 8 منتظرم بچه ها . زود بیاید چون ساعت 15 : 11 فوتبال داره مثل دیشب نشه .
امشب خودمون بازی می کنیم . اگر بچه های BaziCenter هم به تعداد کافی بودن یه دست هم با اونا میزنیم .
فعلا .

آرش جان من ساعت 9:30 .. 10 میام;)

سلام
من چون اینترنتم ساعتیه .... حدود دو شاعت هم قبلش وصل شده بودم
چون Astiλk هم گفته بود 8.5 و همون موقع هم وصل شدم اما چون راند اصلی حدود یک ساعت بعد شروع شد از اینترنت من چیزی نمونده بود
دفعه بعد لطفا زمان دقیق رو اعلام کنید یا بگید چند ساعت می خواید بازی کنید تا من اینترنتم رو زخیره کنم
ممنون می شم

یک مورد دیگه هم هست اول که وصل شدم همون 8.5 Astiλk یک بازی ساخته بودن من هم وصل شدم پینگم افتضاح بود بعد از بازی خارج شدم و در قسمت منوی بخش warzone رفتم ریجن رو تغییر دادم چون US بود (خودم کرده بودم)و فکر کردم چون بچه ها ایرانین شاید به خاطر همین مشکل دارم و ریجن رو به MIDEAST تغییر دادم و دوباره رفتم تو بازی پینگم خیلی خوب شد مثل همیشه تغریبا

دفعه بعد یعنی توی بازیه اصلی PZ v BC دوباره پینگم ترکید و افتضاح شد دوباره اومدم بیرون و دوباره با ریجن US اومدم تو که پینگ خوب شد ولی اینترنتم تموم شد :)

اگه دفعه بعدی هم بود منو حتما خبر کنید البته زمان دقیق رو لطفا بگید که به مشکل نخورم
در این مورد واقعا ممنون می شم

این پست رو هم با دیال آپ دادم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or