Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به به میبینم که سر ما رو کردید زیر آب . :biggrin1: من میدونستم :biggrin1: خداییش بدون من میشه امیر ؟ رضا ؟ ... :دی
خوب خیلی خوبه چون بازیتون افت نکنه چون از 13 تیر یعنی بعد از کنکور شرایط تمرینی ویجه داریم :biggrin1:
بچه ها مسابقه بدید از کلن Valor کم بشه خودتون میدونید . اصلان الان Officer هستش و میتونه یه سری از کترهایی که من میکنم رو انجام بده . من هم به احتمال زیاد تا کنکور نمیم تا الان که درس نخوندیم 2 ماه بخونیم یه چیزی قبول شیم :biggrin1:
یه چیزی رو هم بگم اعضای کلن به زودی تغییر خواد کرد .
موفق باشید . برام دعا کنید قبول شم . :smile:

سلام آرش جان
از اینکه تونستیم سرت رو کنیم زیر آب خیلی خوشحالم:biggrin1:
جدا از شوخی ... باشه والور هارو حراج می کنیم بره(خوبه)
درضمن برات دعا که هیچ از خدا می خوایم که تا 100 سال آینده پشت کنکوری بمونی:p

سلام و درود بر دوستان گرامی.
آرش جان... اول از همه برای تو آرزوی موفقیت میکنم. امیدوارم با خبرای خیلی خوب برگردی.
همون طور که باخبری به دلیل یه سری از مشکلاتی که جدیدا برام پیش اومده نمیتونم همیشه مثل سابق فیکس بازی کنم! و با توجه به اینکه من Officer هم هستم... شاید نتونم از عهده بعضی کارها بر بیام... از تو یه خواهشی دارم... اگه صلاح میدونی و امکانش هست و بقیه اعضای محترم کلن هم موافق باشند... بهتره که یک یا دو نفر از اعضای فعال کلن رو Officer کنی... مثلا (آقا امیر یا آقا رضا یا ...) و من رو هم بازنشست کنی!
...................
خواهش میکنم رفیق :smile:. باشه هر جور صلاح میدونی :biggrin1:
ممنون.
خیلی چاکرتم. بازم آرزوی قبولی:biggrin1: خدا نگهدارت باشه.

خوب میرسیم به اصلان گل را آب نکنبم:biggrin1:
امیدوارم مشکلاتت هر جه زودتر حل بشه و اگر نشد حداقل ته نشین بشه;)
-----------------------------------
در مورد آفیسر شدن من :laughing:کاملا باهات موافقم و در مورد بازنشستگی تو کاملا نظرم مثبت هستش

مرسی اصلان :smile: با استعفای شما به هیچ وجه موافقت نمیشه باید Officer باشی .
اگر امکانش بشه . User و Pass امو میدم به امیر که خودشو Officer کنه .
نگران نباشی . خیلی مخلصیم .

کار نشد نداره هر چه سریعتر User و Pass رو بده که خیلی کارا دارم که بکنم.:laughing:
به هیچ وجع هم نگران نیستیم(هم من و هم اصلان)
برات دعا می کنیم که دیگه کنسولت درست نشه:biggrin1:

(دوستان شرمنده گفتم یکمی هوای کلن دگرگون بشه و بخندیم )

اعضای کلن حتما پست 356 رو بخونند

خوب امیر کالی خندیدیم :دی از کلن اخراجی :دی تو یه نفوذی هستی :دی
جدا از شوخی از اینکه نزاشتید کلن بخوابه ممنون . :دی
بزارید برگردم میدونم با تک تکتون چیگار کنم :دی

آخرین ویرایش:
حمید جان حتما پست 356 رو بخون
خوندم ولی مشکلی که من دارم اینه که من نزدیکیهای ساعت 10 میرسم خونه اگه هرشب تا 11 الی 11:30 بازی طول بکشه منم میتونم 1 ساعتی بازی کنم ولی اگه 9:30 شروع کنید 10 برید ته دیگش هم به من نمیرسه:biggrin1:

خوندم ولی مشکلی که من دارم اینه که من نزدیکیهای ساعت 10 میرسم خونه اگه هرشب تا 11 الی 11:30 بازی طول بکشه منم میتونم 1 ساعتی بازی کنم ولی اگه 9:30 شروع کنید 10 برید ته دیگش هم به من نمیرسه:biggrin1:

خوب حميد جان اشكالي نداره شما اگر ساعت 10 هم بياي ميتوني بازي كني چون كه بازي دقيق سر 1 ساعت تموم نمي شه(اگر بياي خوشحال ميشم);)

من از اول هم آفیسر بودم رو نکرده بودم:biggrin1:

امشب 9:30
امیر تو با اون پست بالاییت خودتو خراب کردی :biggrin1: تا وقتی سلامت کاریت تایید نشه Officer نخواهی شد :biggrin1: . ببینید با این وضع میخواید مسابقه بدید . نمیاید با هم بازی کنید . Officer واه این هست که مسابقات رو برنامه ریزی کنه . اگر جمع شدید چشم بنده امیر رو Officer میکنم بر خلاف میلم :biggrin1:

خوب امشب 4 نفر بودیم
از حسام و حمید و رضا از اینکه اومدن واقعا ممنونم.
بنظر من که بازی هیچکدوم از بچه ها افت نکرده.
اگر کسی از دوستان با بقیه نفرات کلن در تماس هست لطفا اونا رو هم خبر کنه.
من که حال کردم فقط این اخر سر حالم گرفته شد DC شدم و هر کاری کردم Connect نمی شد:(

بچه ها سه شنبه ساعت نیم:9 :biggrin1:

راستی از اون دوستمون هم متشکرم(دوست کی بود !!)

از دوستان ممنونم....خیلی خوب بود...
بچه ها آمادن...بنظرم میتونیم مسابقه بدیم...
البته با اجازه آرش که سرش رفته زیر آب:دی
یه سه به سه یا چهار به چهار بد نیست...
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or