Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Jalorosi یکی از بچه های خوب PSN و دوست منه

مرسی حسام جان

از دوستان ممنونم....خیلی خوب بود...
بچه ها آمادن...بنظرم میتونیم مسابقه بدیم...
البته با اجازه آرش که سرش رفته زیر آب:دی
یه سه به سه یا چهار به چهار بد نیست...
ممنون

خدا آرش رو بیامورزه...ادم خوبی بود...این شتریه که دمه Ps3 همه نمی خوابه:biggrin1:
در مورد مسابقه هم باهات موافقم ردیفش می کنم.

زرنگی؟:biggrin1:
من بهش pass دادم:biggrin1:

اولش به من گفت من تا اومدم تایپ کنم دیدم اومد تو:biggrin1:

راستی اگر در شب های بعد هم بود بگید بیاد چون حالا که آرش رفته زیر اب باید یکی رو جاش بیاریم:biggrin1:

آرش خدا رحمت کنه کنسولت رو

بچه ها امشب 9:30 به بعد بيايد.
امشب فكركنم 6 يا 7 نفري باشيم
سلام بر امیر Officer جدید . :دی
بچه ها من تونستم خودم PS3 رو درست کنم در حالی که تعمیرگاه مرکزی سونی گفت تعمیر نمیشه .
البته الان یه مشکل جدید پیش اومده ولی خوب Motherboard کاملا درست شد ولی Blu ray اش یه کم مشکل ایجاد کرده که اون کاری نداره .
شما فعلا بازی کنید . منم میام پیشتون البته کم :دی .
موفق باشید . شاید امشب اومدم PSN :دی

آخرین ویرایش:
ببخشید که اینو میگم من میدونم که شما مهلت ثبت نامتون گذشته ولی اگه میشه و اگه کسی رو کم دارید من رو یه روز بذارید بیام تو کلن اگه از بازیم راضی بودید منم به جمعتون اضافه کنید.
آخه تازه دارم اینترنت پر سرعت میگیرم.

ببخشید که اینو میگم من میدونم که شما مهلت ثبت نامتون گذشته ولی اگه میشه و اگه کسی رو کم دارید من رو یه روز بذارید بیام تو کلن اگه از بازیم راضی بودید منم به جمعتون اضافه کنید.
آخه تازه دارم اینترنت پر سرعت میگیرم.

سلام دوست عزیز همونطور که خود شما گفتی مهلت ثبت نام ما تموم شده.
ولی اگر خواستی میتونی منو Add Friend کنی که اگر ما بازی میکردیم به شما هم بگیم باید(البته من 100% قول نمیدم چون من Officer هستم و باید لیدر کلن هم موافق باشه )

سلام دووووستان عزيز خيلي ببخشيد كه من يه چند وقتي نبودم ولي حالا ديگه اومدم... ما را در آغوش خود بپذيريد:cheesygri آخجون آرش هم كه نيست چه حالي بده... عجب اشتباهي كردم اين مدت نيومدم (شوخي):cheesygri

آخرای بازی شده بود مثل این فیلمهای هندی که عاشق و معشوق دنبال هم میدوند منتهی من و امیر مثل قاتل و مقتول دنبال هم بودیم(قاتل امیر بود:biggrin1:)رضا هم در نقش جبار سینگ هر از گاهی یه تیر تو سر من میزد و دوباره غیب میشد:biggrin1:

سلام بخشید برای ما هم جا هست ؟!!
رنک من جنرال هست و اندکی باجت هدشات دارم و در کل بازیم بد نیست
اگه جا اشتین همینجا خبرم کنین
ممنون

آخرای بازی شده بود مثل این فیلمهای هندی که عاشق و معشوق دنبال هم میدوند منتهی من و امیر مثل قاتل و مقتول دنبال هم بودیم(قاتل امیر بود:biggrin1:)رضا هم در نقش جبار سینگ هر از گاهی یه تیر تو سر من میزد و دوباره غیب میشد:biggrin1:

آره خیلی باحال شده بود

:cheesygri
امروز اصلا خوب نبود...انمیدونم مشکل سور بود یا اینترنتم...با بقیه راحت بودم...فقط با شما که میومدم game host میداد

فکر کنم از اینترنت تو بوده رضا جان...فقط من نفهمیدم mosi کجا رفت !!؟

سلام بخشید برای ما هم جا هست ؟!!
رنک من جنرال هست و اندکی باجت هدشات دارم و در کل بازیم بد نیست
اگه جا اشتین همینجا خبرم کنین
ممنون

دوست عزیز فعلا کلن ما عضو نمی گیره...در چند ماه آینده شاید یه تغییراتی توی نفرات داشته باشیم.
در ضمن اگر دوست داشته باشی میتونی به عنوان میهمان بیای بازی کنی.(ID من رو add کن)

میگم بهتر نیست یه سیستم جدید برای عضو گیری بذارید؟مثلا اگه کسی خواست عضو کلن بشه چند جلسه امتحانش کنید که اگه پایه بود و اکثر مواقع برای بازی اومد(مثلا نصف شب بهش زنگ بزنید بگید بیا بازی:cheesygri)با آخرین نفر از کلن از نظر زمان بازی جایگزین بشه.آخه اینجوری کلن داره خاک میخوره و اگه کسی واقعا اهل بازی هست خوب به جای افرادی که دیگه تمایل به بازی ندارن بیان

سلام ملیکم :دی
میبینم که به همه خوش میگزره جای خالی ما هم اصلا حس نمیشه :دی
من بدبخت بدشانس PS3 رو درست کردم حالا یه دفعه Blu Ray Drive اش کار نمی کنه همینجوری الکی :دی
آقا یه Drive 60 gig جور کنید منم بیان یه سر و سامونی بدیم کلن رو . :دی
عضو هم گفتم بزودی من بیام یه خونه تکونی میکنیم .
پیدا کنید Drive فروش را :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or