Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عزیز من شما موقع عضو شدن قوانین سایت رو خ.ندی . باید فارسی بنویسی .
دوما اینجا تاپیک کلن هستش و ما یه کلن هستیم . برای Killzone 2 بازی کردن با بقیه باید بری توی تاپیک خودش که یه ذره اگر بگردی پیداش میکنی .
من نمیدونم انقدر دنبال یه تاپیک گشتن سخته .

1.من قوانین سایت رو بلدم شما لازم نکرده بگی اگر کسی قرار بگه اون ناظم انجمن هست.
2.شما اگه windowset قاطی کنه مجبور بشی دوباره برنامه رو نصب کنی اون وقت چی2باره میگی فارسی تایپ کن ؟؟هتمن دلیل دارم که تایپ میکنم!!
3.اگه شما دقت کنی میبینی ازتاریخ من متوجه میشی که من عضو جدیدسایت هستم........!!!
4.پستهای قبلی رو بخون خیلی ها هستن پستهاشون مثل من هست یا میخوان عضو بشن.!!!
5.والا قسمت killzone 2 میرم pm میدم میگن اونجا جاش نیست باس اینجا pm بدم اینجا pm مدم میگن اینجا نه.!!!!دفعه بعد میرم تو froume xbox پی ام میدم:eek:.

1.من قوانین سایت رو بلدم شما لازم نکرده بگی اگر کسی قرار بگه اون ناظم انجمن هست.
2.شما اگه windowset قاطی کنه مجبور بشی دوباره برنامه رو نصب کنی اون وقت چی2باره میگی فارسی تایپ کن ؟؟هتمن دلیل دارم که تایپ میکنم!!
3.اگه شما دقت کنی میبینی ازتاریخ من متوجه میشی که من عضو جدیدسایت هستم........!!!
4.پستهای قبلی رو بخون خیلی ها هستن پستهاشون مثل من هست یا میخوان عضو بشن.!!!
5.والا قسمت killzone 2 میرم pm میدم میگن اونجا جاش نیست باس اینجا pm بدم اینجا pm مدم میگن اینجا نه.!!!!دفعه بعد میرم تو froume xbox پی ام میدم:eek:.
نمیخواد واسه من اینجا شماره علم کنی و توضیح بدی .
نمیتونی فارسی بنویسی پست نده .
اونایی رو هم که می بینی میخواستن عضو بشن مله ماه پیشه وقتی این کلن عضو میگرفت اگر یه کم وقت میزاشتی و پست ها رو میخوندی متوجه میشدی .
اگر میگشتی این تاپیک رو پیدا میکردی .
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=20992
خواهش میکنم دیگه تو این تاپیک پست نده .

دوستان یعنی اگر من نباشم شما کاری نمی کنید .
میخواستم بگم من تا 2 ماه نمیام PSN به خاط کنکور و ... :smile:
به هر حال امیر اصلان Officer خست و میتونه تمام کارهایی که من میتونستم انجام بده .
البته میدونم وقت امتحاناست ایشالا تو تابستون شدیدا میترکونیم . :biggrin1:

سلام بر دوستان!
امیر جان اون مپ ها تو تاریخ April 30th در دسترس اند. در ضمن هنوز قیمتش به صورت TBA هست...​

سلام اصلان جان
تو بجای ما بخر حالشو ببر(:cheesygri)
من که گیج شدم نمیدونم مپ های کیلزون رو بخرم با مپ های gears رو بخرم.
راستی تو کی میای بازی کنیم؟؟

سلام اصلان جان
تو بجای ما بخر حالشو ببر(:cheesygri)
من که گیج شدم نمیدونم مپ های کیلزون رو بخرم با مپ های gears رو بخرم.
راستی تو کی میای بازی کنیم؟؟
دوباره سلام امیر جان!
اگه امکانش باشه حتما میخرم... تو هم بخر دیگه :biggrin1:
خب معلوم با هر کودوم که بیشتر حال میکنی...
هر وقتی که اعلام کنی! بقیه دوستان هم اگه باشن خیلی خوب میشه...
قربانت.

سلام به تمامي بچه هاي كلن
از امروز 29 فروردين كلن بدون دوست خوبمون آرش شروع به كار مي كنه تا آرش عزيز هم دستگاهش درست بشه و برگرده
البته اين چيزايي كه الان مي نويسم ديشب به آرش هم گفتم.

من تصميم گرفتم در هفته 3 روز (شب) بچه ها دوره هم جمع بشن و با هم بازي كنن(البته تعيين روز بازي ها با نظر همه دوستان صورت ميگيره)
دليل 3 روز در هفته هم بخاطر فصل امتحانات بچه ها هستش.
بنظر من ساعت 9:30 خوبه

توجه : از اونجایی که سرورهای خود killzone بصورت اتوماتیک Host میشن من فقط مپ ها و مد های مورد نظر رو می سازم...اما با پسورد و تعداد محدود(باز هم تاکید می کنم اگر تعداد اعضای کلن کم بود ورود دوستانتون آزاد هست البته با هماهنگی)

اگر كسي نظر خاصي داره بگه !!

در ضمن براي مسابقات هم ميتونيم از اصلان چون آفيسر هست استفاده كنيم

دوستان من روز های یکشنبه.سه شنبه و پنج شنبه رو انتخاب می کنم ولی باز هم نظر همه بچه ها مهم هست

با تشكر

آخرین ویرایش:
به به میبینم که سر ما رو کردید زیر آب . :biggrin1: من میدونستم :biggrin1: خداییش بدون من میشه امیر ؟ رضا ؟ ... :دی
خوب خیلی خوبه چون بازیتون افت نکنه چون از 13 تیر یعنی بعد از کنکور شرایط تمرینی ویجه داریم :biggrin1:
بچه ها مسابقه بدید از کلن Valor کم بشه خودتون میدونید . اصلان الان Officer هستش و میتونه یه سری از کترهایی که من میکنم رو انجام بده . من هم به احتمال زیاد تا کنکور نمیم تا الان که درس نخوندیم 2 ماه بخونیم یه چیزی قبول شیم :biggrin1:
یه چیزی رو هم بگم اعضای کلن به زودی تغییر خواد کرد .
موفق باشید . برام دعا کنید قبول شم . :smile:

آخرین ویرایش:
به به میبینم که سر ما رو کردید زیر آب . :biggrin1: من میدونستم :biggrin1:
خوب خیلی خوبه چون بازیتون افت نکنه چون از 13 تیر یعنی بعد از کنکور شرایط تمرینی ویجه داریم :biggrin1:
بچه ها مسابقه بدید از کلن Valor کم بشه خودتون میدونید . اصلان الان Officer هستش و میتونه یه سری از کترهایی که من میکنم رو انجام بده . من هم به احتمال زیاد تا کنکور نمیم تا الان که درس نخوندیم 2 ماه بخونیم یه چیزی قبول شیم :biggrin1:
یه چیزی رو هم بگم اعضای کلن به زودی تغییر خواد کرد .
موفق باشید . برام دعا کنید قبول شم . :smile:
سلام و درود بر دوستان گرامی.
آرش جان... اول از همه برای تو آرزوی موفقیت میکنم. امیدوارم با خبرای خیلی خوب برگردی.
همون طور که باخبری به دلیل یه سری از مشکلاتی که جدیدا برام پیش اومده نمیتونم همیشه مثل سابق فیکس بازی کنم! و با توجه به اینکه من Officer هم هستم... شاید نتونم از عهده بعضی کارها بر بیام... از تو یه خواهشی دارم... اگه صلاح میدونی و امکانش هست و بقیه اعضای محترم کلن هم موافق باشند... بهتره که یک یا دو نفر از اعضای فعال کلن رو Officer کنی... مثلا (آقا امیر یا آقا رضا یا ...) و من رو هم بازنشست کنی!
...................
مرسی اصلان :smile: با استعفای شما به هیچ وجه موافقت نمیشه باید Officer باشی .
اگر امکانش بشه . User و Pass امو میدم به امیر که خودشو Officer کنه .
نگران نباشی . خیلی مخلصیم .
خواهش میکنم رفیق :smile:. باشه هر جور صلاح میدونی :biggrin1:
ممنون.
خیلی چاکرتم. بازم آرزوی قبولی:biggrin1: خدا نگهدارت باشه.

آخرین ویرایش:
سلام و درود بر دوستان گرامی.
آرش جان... اول از همه برای تو آرزوی موفقیت میکنم. امیدوارم با خبرای خیلی خوب برگردی.
همون طور که باخبری به دلیل یه سری از مشکلاتی که جدیدا برام پیش اومده نمیتونم همیشه مثل سابق فیکس بازی کنم! و با توجه به اینکه من Officer هم هستم... شاید نتونم از عهده بعضی کارها بر بیام... از تو یه خواهشی دارم... اگه صلاح میدونی و امکانش هست و بقیه اعضای محترم کلن هم موافق باشند... بهتره که یک یا دو نفر از اعضای فعال کلن رو Officer کنی... مثلا (آقا امیر یا آقا رضا یا ...) و من رو هم بازنشست کنی!

مرسی اصلان :smile: با استعفای شما به هیچ وجه موافقت نمیشه باید Officer باشی .
اگر امکانش بشه . User و Pass امو میدم به امیر که خودشو Officer کنه .
نگران نباشی . خیلی مخلصیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or