Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا این kz 2 آپدیت میخواد میزنم تا 99% میره بعد ارور میده واسه lbp هم همینطوریه ولی واسه بازی های دیگه اینطوری نیست چرا؟
یکی کمکم کنه ممنون میشم
شما پست بالاییت رو نخوندی از اون موقع ها همه حا اینو میگی . عزیز من این تاپیک جای این چیزها نیست این فروم بخش PS3 داره . تاپیک سوالاتت و مشکلات هست .
دوستان عزیز خواهش پست بی مورد ندند .
دفعه بعد ریپورت میشه به مدیران عزیز .

من هم به نوبه ي خودم وفات مادر گرامي آقاي امير ارصلان رو تسليت ميگم...
آقايون من تازه از مسافرت برگشتم ديگه فرصت نشد آبكشتون كنم ديگه منو ببخشيد.

بچه هابی کلن همه برید کنسول رو آپدیت کنید حجمش 150 mb بود فکر کنم... که از فردا اگر خواستیم مثل قبل از عید بازی کنیم همه آماده باشن.

سلام آرش جان
من از چند تا از بچه های عضو کلن شنیدم که ناراحتن از بابت این که کلن مسابقات درست حسابی نمیذاره (البته خوده منم قبلن بهت گفتم که برو با کلن های خارجی صحبت کن)و من بهشون گفتم که آخه شما ها ک اصلا آنلاین نمی شید حالا نمی دونم چی فکر می کنن !!
البته اگر هم انلاین بشن بنظر من چون مسابقه های ما اکثرا" 2 به 2 یا 3 به 3 هست این بندگان خدا که نمیتونن مسابقه بدن و من یکمی بهشون حق میدم.
حالا تو به عنوان لیدر سعی کن کم کم مسابقات رو برپا کنی تا کلنمون جون بگیره.
مرسی

علنا تو کلن ما حکم بوق داریم:biggrin1: مسابقه که میدید هیشکی رو راه نمیدید
حسام جان خواهشا یه چیزی نگید آدم خندش بگیره الان عملا 8 نفر از بچه های کلن من توی عید اصلا تو PSN ندیدمشون . تو انتظار داری من قرار مسابقه بزارم بعد کسی نیاد .
ایم مسابقه ها رو هم که میبینی از پیش تعیین نشده . من شب رفتم psn دیدم یکی از بچه های کلن ما هست حالا یه شب امیر بوده یه شب هم رضا بوده دو نفر هم از بچه های کلن اونا بوده من واسه همون لحظه مسابقه گزاشتم .
حالا هر کسی که ناراحت هست به من امر کنه من همون کار رو انجام بدم به خدا سخته هماهنگ کردن با یه کلن خارجی که من نمیدونم چه ساعتی بزارم اونا بیان اصلا میان یا نه .
حالا شما امر کنید من هم اطاعت کنم .
بگید من چی کار کنم .
---------------------------------------------------------------------------------
ویرایش : ببینید تازه من 20 نفر رو Kick کردم وگرنه الان از دستشون مرده بودم . ببین حسام جان توی این 14 15 روز واسه اصلان که اون اتفاق بد افتاد و توی این چند روز من از بچه های کلن فقط رضا و امیر رو میدیدم . نیما و سیاوش تو PSN بودند با علیرضا که Resident Evil 5 بازی می کردند . به ساوش میگم Killzone 2 بازی نمیکنی Online میگه فعلا نه خوب این یه نمونش . حالا شما به من بگو من چی کار کنم شاید من تو اتخاب نفرات اشتباه کردم . نمیدونم .
به هر حال هر موقع مسابقه ای باشه اونایی که باید بازی کنن اگر تعداد کافی باشه مثلا بازی 3 به 3 هستش از بچه های ما 3 نفر هستند دیگه لازم نیست من بیام اینجا اعلام کنم . کلن مال بابای من هم نیست که میگی کسی رو راه نمیدی . اگر خیلی دوست دارید من کلن رو بدم به یکی از خودتون برم بیرون .

آخرین ویرایش:
مشکلی نیست از این به بعد درستش میکنیم بهتره شما یه مسابقه رو هماهنگ کنی و بگی اعضا بیاین اگر خطایی از هر کسی سر زده به راحتی کیک میشه فکر کنم انقدر گزینه داشته باشیم که جایگزین کنیم

مشکلی نیست از این به بعد درستش میکنیم بهتره شما یه مسابقه رو هماهنگ کنی و بگی اعضا بیاین اگر خطایی از هر کسی سر زده به راحتی کیک میشه فکر کنم انقدر گزینه داشته باشیم که جایگزین کنیم
درسته حامد جان کاملا درسته . من با کمک شما درستش می کنم . ولی من از این ناراحت میشم که شما میگی کسی رو راه نمی دید . ما همه با هم هستیم .
به قول تو گزینه هم زیاده . خیلی زیاد خدا رو شکر همه Killzone 2 دارن .

حامد هم خودتی:biggrin1:
ببخشید حسام جان . شرمنده .
-----------------------------------------------------------
خوب دوستان من دیگه PS3 ندارم . Yellow Light داد . دارم گریه میکنم الان وقتی دارم می نویسم .
نمیدونم چیکار کنم . Life4Game دیگه نیست . :((
بچه ها من دیگه نمیام . شرمنده . فعلا خداحافظ

یا خدا:((
کلن رو نمیتونی بدی دست افیسر؟ یه افیسر دیگه نمیتونی انتخاب کنی؟
ای آرش خدا بگم چیکارت کنه...چه بلایی سرش اوردی!!!
کلنمون در حد dead شد...بدون لیدر که نمیشه!

یا خدا:((
کلن رو نمیتونی بدی دست افیسر؟ یه افیسر دیگه نمیتونی انتخاب کنی؟
ای آرش خدا بگم چیکارت کنه...چه بلایی سرش اوردی!!!
کلنمون در حد dead شد...بدون لیدر که نمیشه!
من دیگه PS3 ندارم رضا تو به فکر کلنی . اگر PS3 ایم درست نشه دیگه PS3 نمیخرم . وایمیسم تا حال اصلان خوب باشه همه کاره میشه اون .ئ
بدرود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or