Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقایون ما کلنمون از بچه های بازینما هستش کسی خواست بیاد تو به من خبر بده ما هم زمان با بچه های
persian zoneکلن رو راه انداختیم تعداد عضوهامون هم اونقدر زیاد نیست

ولي ديشب چقدر خنديدم... تو search and retreat شماها بمب رو مياورديد تو base ما بعد بقيه بچه به جاي اينكه دفاع كنن فرار ميكردن. همين آقا حميد :cheesygri نبود اصلا ... چقدر هد شات تو اين بازي آسونه!! همتونو هد شات كردم :biggrin1:

راستی آرش چرا دور آخر یه دفعه مفقود الاثر شدی؟:(
اصلان تو که دور آخر زیاد بازی نکردی...نمیدونم چت 35 امتیاز داشتی بعد رفتی یه هو!
...محسن ماراتون تو چرا دیورز رفتی...خب اول بودیم میموندی تموم میکردی امتیاز هم میگرفتی بعد میرفتی:(
دم دکتر حمید گرم...تا آخرین لحظات جنگید و توسط تروریست های HG به شهادت رسید...
روحش شاد...:d
بچه ها از این به بعد تا آخر بازی بمونید بعد برید بازی رو خراب نکنید...مگر اینکه مشکل اساسی و حیاتی داشتید...
ممنون...

اصلان تو که دور آخر زیاد بازی نکردی...نمیدونم چت 35 امتیاز داشتی بعد رفتی یه هو!
سلام رضا جان.
من از شما معذرت میخوام... یه اتفاق بدی برام پیش اومده بود باید حتما میرفتم بیمارستان... دیگه هم وقت نشد که بگم دارم میرم...
دفعه بعد قول میدم دیگه گند نزنم به بازی! یا تو بازی شرکت نمیکنم یا اگرم اومدم تا آخر بازی میکنم...
راستی من و آقا آرش یه Clan Match دو به دو با کلن Persian Immortals بازی کردیم که نتیجش برد کلن Persian Zone بود! Battle replay
بدرود.

چشم... آخه ديروز خيلي ناراحت شدم داشتم دستگاهو مينداختم زيز چرخ تريلي ... حتما ديگه تا آخرش پايتونم آقا رضا (درست گفتم؟):cheesygri

چشم... آخه ديروز خيلي ناراحت شدم داشتم دستگاهو مينداختم زيز چرخ تريلي ... حتما ديگه تا آخرش پايتونم آقا رضا (درست گفتم؟):cheesygri

سلام
آرش اینجاست .
خوب اول بگم که بنده بیچاره بع علت داشتن معضل بزرگی به اسم کنکور تو عید از ساعت 7 صبح تا 7 شب کلاس دارم . اردو دارم به قول معروف ولی از 7 شب تا 12 1 شب تو PSN هستم .
رضا دیشب من خداحافظی کردم 2 3 بار کسی جواب نداد رفتم . همین اللان دارم بعد از 10 ساعت درس خوندن میام . بریدم دیگه :biggrin1:
دیشب هم من و اصلا با Persian Immortalls یه مسابقه کوچیک گزاشتیم که 7 بر 0 بردیم . اولی برد کلن رو Pesian Zone ایها تبریک میگم 10 تا والور گرفتیم . کلن ما الان 996 امه . :biggrin1:
اصلا جان یه چیزی رو هم بهت بگم اول اینکه بازیت خیلی عالیه واقعا لذت میبرم جدی میگم آدم مطمئنی هستی . من که کامل بهت اعتماد دارم .
یه چیز دیگه اینکه این بازی ها و کلن و Killzone در مقابا مشکلاتی که ماها داریم مثل همین قضیه دیشب تو اندازه کاه هم ارزش نداره . ما از نبئدت ناراحت میشیم ولی خیلی خوشحال میشیم که دنبال کار و زندگیت باشی .
در کل دیشب خیلی عالی بود از بچه ها هم عذر میخوام باور کنید عید ساعت 7 صبح رفتین و درس خوندن خیلی سخته . فکر نمی کردم زنده برگردم که برگشتم . از 15 دقیقه دیگه تو PSN هستم بیاید بازی کنیم .

آرش ساعت 10 بازی میسازه چون تا اوم موقع هیچکی نمیاد!!!
به زور 8 تا میشیم...
ولی خودمونیم ها هر چی خلوت تر،بهتر...
دوستان اگه پایه هستید ریبون کمربند سیاه رو با کمک هم بگیریم:d
به زور دو سه تاش رو گرفتم...
ممنون

خوب بچه ها من پس از تحقیقات فراوان چند تا کلن ایرانی پیدا کردم که اسماشون رو میزارم بیشترشون 1 یا 2 عضو دارن و تا حلا بازی نکردن ولی مهمترینشون کلن PERSIAN ARMY -_- هستش که خوب هم والور داره و حدود 1300 تا والور داره تو رنک هم 443 هستش فکر کنم .
در کل من Leader اش رو ADD می کنم تا با هم مذاکره کنیم . :biggrin1:
اگر عضوی از این کلن این تاپیک رو میبینه حتما به من PM بده .
کلن زیاده ولی همشون 1 عضو دارن که خوب هیچ فایده ای نداره ولی خوب این کلن خوبیه .
حتما باهاشون مسابقه میدیم .
منتظر باشید

بنظر من آرش جان اگر که خودت زبانت خوبه یا هر کس دیگه بره چند تا کلن ردیف کنه که با هاشون مسابقه بدیم.
راستی جریان این تورنمنت چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or