سلام
اول بگم خیلی خوشحالا که همتون موافقید چون نظر همتون برام مهم بود .
حالا بریم جواب بدیم :
حمید ریپلی ها رو ببین:d
یه لحظه بالا بودی یه دفعه میومدی اینور میرفتی اونور...:d
تو گیم دوم واضح تر بود:d
آرش من تو تیمتم:dها انتقالی بهم ندی برم یه کلنه دیگه:d
تو که پیش خودمی دکی . ببین رضا بی شوخی .
بچه ها همتون توجه کنید . ما الان چند نفر هستیم که از روز اول Realease بازی هر شب داریم با هم بازی می کنیم خیلیاتون هم بازیاتون از ما 100 برابر بهتره ولی مهم هماهنگیه . که ما به دسj اوردیم .
چند تا کلن میشیم شما هم هماهنگ میشیم هرشب با هم مسابقه میدیم Valor میگیریم .
خدایی عجب نظریاتی میدم من از نسبیت هم شاختره . :biggrin1:
من که هنوز درست حسابی بازی نکردم ولی با نظر آرش جان موافقم چند تا کلن بشیم! اینطوری بهتره و همه هرشب میتونن بازی کنن و حتی میتونیم ساعت های مختلفی برای بازی کردن مشخص کنیم چون اونطور که فهمیدم کلن کنونی فقط از 10 تا 12-1 بیشتر بازی نمیکنین ولی من خودم تا 6 صبح پایه هستم :d
میثم اول یه معذرت خواهی واسه اینکه دیر جواب دادم . دوما خوش آمد میگم بهت که اومدی تو جمع بزرگ ما . میثم جان 32 نفر واسه یه کلن خیلی زیاده همه نمی تونن استفاده کنن همونطور که میبینی خیلیا از دست من ناراحتن که آقا ما رو بازی نمیدی .
ما باید تقسیم بشیم Persian Zone فکر کنم 10 نفر بمونه و بقیه تقسیم میشن به 2 یا 3 تا کلن که مدیراش رو هم میگیم . بچه ها به خدا این تقسیم بندی به معنی گلچین کردن نیست یه دفعه گفتم همتون بازیاتو از من بهتره . این کارو میکنیم که بیشتر لذت ببریم .
والا من که امسال کنکور دارم . ولی از تیر ماه من 24 ساعته پایم . :biggrin1:
منم از همون اول با اين نظريه موافق بودم اصلا بايد چند تا كلن بشيم:biggrin1:... حالا اگر اين كارو بكني طرز تقسيم شدن چطور ميشه؟
تقسیم بندی رو میگم بچه ها حالا که اینطور شد هر کی میخواد عضو بشه سریع بیاد تو این تاپیک بگه تا زیاد بشیم . اون موقع واسه این وقت تعیین کردم که زیاد نشیم که دیدید با اینکه وقت تعیین شد ماشالا باز هم 32 نفر شدیم که البته یه سری فقط عضو شدن و از اون موقع اصلا تو PSN نیومدن .
من کاملا با این تقسیم بندی موافقم اما هنوز نمی فهمم .من الان سه شب که می خوام تو PERSIAN ZONE بازی کنم اما شما pass رو نمی دید با اینکه تو رتبه بندی اعضا clan یازدهم هستم اما شما دیشب من رو به LORDSOHRAB ارجاع دادید که اصلا نمی شناسم و هنوز هم متوجه نشدم که برای بازی کردن تو clan باید چی داشته باشیم شما گفتین headset اجباری من هم با بدبختی روز چهارشنبه سوری رفتم از اونور تهران تهیه کردم حداقل انتظار داشتم بذارین تو بازی های شبانه شرکت کنم من از همون اولا بودم اما نمی دونم تو این 5 روز گذشته چی شد که دیگه pass رو ندادین

. در هر صورت با چند تیکه شدن clan موافقم اما به شرطی که این طوری نباشه که چند نفر اول یه clan و چند نفر بعدی ........ درهر صورت اگه جوابم رو بدین خوشحال می شم .
ببین عزیز من کاملا درکت می کنم ولی اون شب من تعداد نفرات بازی رو 8 نفر گزاشته بودم که کامل بودیم پس اصلا نمیتونستی بیای تو بازی در ضمن Lordsohrab هم گزاشتم بیاد تو چون میخوساتم از Headset چیزی بهش بگم .
در کل ازت معذرت میخوام . تقسیم که بشیم دیگه این مشکلات به وجود نمیاد .
من از این حرفت اصلا خوشم نیومد که چند نفر اول یه جا بقیه یه جا . میشه برای من دیدگاهت رو بگی که چند نفر اول یعنی چی . من بالا هم گفتم ما الان 8 9 نفریم که هر شب با هم هستیم خیلیا هم هستن که بازیشون عالیه ولی با ما نبودن که واسه من یکی و اون چند نفر بازی اصلا مهم نیست هماهنگی مهمه که من تا از Headset یه چیزی میگم دیگه تا اخرشو خودش میگیره و ما اون دست رو میبریم .
خواهشا از این فکر ها نکنید . همتون بازیاتون از من بهتره . گفتم هیچ گلچینی هم در کار نیست .
منتظر اعلامیه های بعدی باشید . :biggrin1: