Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم از همون اول با اين نظريه موافق بودم اصلا بايد چند تا كلن بشيم:biggrin1:... حالا اگر اين كارو بكني طرز تقسيم شدن چطور ميشه؟

من کاملا با این تقسیم بندی موافقم اما هنوز نمی فهمم .من الان سه شب که می خوام تو PERSIAN ZONE بازی کنم اما شما pass رو نمی دید با اینکه تو رتبه بندی اعضا clan یازدهم هستم اما شما دیشب من رو به LORDSOHRAB ارجاع دادید که اصلا نمی شناسم و هنوز هم متوجه نشدم که برای بازی کردن تو clan باید چی داشته باشیم شما گفتین headset اجباری من هم با بدبختی روز چهارشنبه سوری رفتم از اونور تهران تهیه کردم حداقل انتظار داشتم بذارین تو بازی های شبانه شرکت کنم من از همون اولا بودم اما نمی دونم تو این 5 روز گذشته چی شد که دیگه pass رو ندادین:(. در هر صورت با چند تیکه شدن clan موافقم اما به شرطی که این طوری نباشه که چند نفر اول یه clan و چند نفر بعدی ........ درهر صورت اگه جوابم رو بدین خوشحال می شم .

حمید ریپلی ها رو ببین:d
یه لحظه بالا بودی یه دفعه میومدی اینور میرفتی اونور...:d
تو گیم دوم واضح تر بود:d
آرش من تو تیمتم:dها انتقالی بهم ندی برم یه کلنه دیگه:d
باز تاکید میکنم که تمام این کارها جز تاکتیک من بوده و اصلا ربطی به اینترنت نداره:cheesygri
ولی جدای از شوخی دو سه روزه این صبا نت باز گند شده ولی بعد از عید میخوام 1mb بگیرم اونوقت چاق میشم چله میشم بعد میام تو منو بخور:biggrin1:

سلام
اول بگم خیلی خوشحالا که همتون موافقید چون نظر همتون برام مهم بود .
حالا بریم جواب بدیم :
حمید ریپلی ها رو ببین:d
یه لحظه بالا بودی یه دفعه میومدی اینور میرفتی اونور...:d
تو گیم دوم واضح تر بود:d
آرش من تو تیمتم:dها انتقالی بهم ندی برم یه کلنه دیگه:d
تو که پیش خودمی دکی . ببین رضا بی شوخی .
بچه ها همتون توجه کنید . ما الان چند نفر هستیم که از روز اول Realease بازی هر شب داریم با هم بازی می کنیم خیلیاتون هم بازیاتون از ما 100 برابر بهتره ولی مهم هماهنگیه . که ما به دسj اوردیم .
چند تا کلن میشیم شما هم هماهنگ میشیم هرشب با هم مسابقه میدیم Valor میگیریم .
خدایی عجب نظریاتی میدم من از نسبیت هم شاختره . :biggrin1:
من که هنوز درست حسابی بازی نکردم ولی با نظر آرش جان موافقم چند تا کلن بشیم! اینطوری بهتره و همه هرشب میتونن بازی کنن و حتی میتونیم ساعت های مختلفی برای بازی کردن مشخص کنیم چون اونطور که فهمیدم کلن کنونی فقط از 10 تا 12-1 بیشتر بازی نمیکنین ولی من خودم تا 6 صبح پایه هستم :d
میثم اول یه معذرت خواهی واسه اینکه دیر جواب دادم . دوما خوش آمد میگم بهت که اومدی تو جمع بزرگ ما . میثم جان 32 نفر واسه یه کلن خیلی زیاده همه نمی تونن استفاده کنن همونطور که میبینی خیلیا از دست من ناراحتن که آقا ما رو بازی نمیدی .
ما باید تقسیم بشیم Persian Zone فکر کنم 10 نفر بمونه و بقیه تقسیم میشن به 2 یا 3 تا کلن که مدیراش رو هم میگیم . بچه ها به خدا این تقسیم بندی به معنی گلچین کردن نیست یه دفعه گفتم همتون بازیاتو از من بهتره . این کارو میکنیم که بیشتر لذت ببریم .
والا من که امسال کنکور دارم . ولی از تیر ماه من 24 ساعته پایم . :biggrin1:
منم از همون اول با اين نظريه موافق بودم اصلا بايد چند تا كلن بشيم:biggrin1:... حالا اگر اين كارو بكني طرز تقسيم شدن چطور ميشه؟
تقسیم بندی رو میگم بچه ها حالا که اینطور شد هر کی میخواد عضو بشه سریع بیاد تو این تاپیک بگه تا زیاد بشیم . اون موقع واسه این وقت تعیین کردم که زیاد نشیم که دیدید با اینکه وقت تعیین شد ماشالا باز هم 32 نفر شدیم که البته یه سری فقط عضو شدن و از اون موقع اصلا تو PSN نیومدن .
من کاملا با این تقسیم بندی موافقم اما هنوز نمی فهمم .من الان سه شب که می خوام تو PERSIAN ZONE بازی کنم اما شما pass رو نمی دید با اینکه تو رتبه بندی اعضا clan یازدهم هستم اما شما دیشب من رو به LORDSOHRAB ارجاع دادید که اصلا نمی شناسم و هنوز هم متوجه نشدم که برای بازی کردن تو clan باید چی داشته باشیم شما گفتین headset اجباری من هم با بدبختی روز چهارشنبه سوری رفتم از اونور تهران تهیه کردم حداقل انتظار داشتم بذارین تو بازی های شبانه شرکت کنم من از همون اولا بودم اما نمی دونم تو این 5 روز گذشته چی شد که دیگه pass رو ندادین:(. در هر صورت با چند تیکه شدن clan موافقم اما به شرطی که این طوری نباشه که چند نفر اول یه clan و چند نفر بعدی ........ درهر صورت اگه جوابم رو بدین خوشحال می شم .
ببین عزیز من کاملا درکت می کنم ولی اون شب من تعداد نفرات بازی رو 8 نفر گزاشته بودم که کامل بودیم پس اصلا نمیتونستی بیای تو بازی در ضمن Lordsohrab هم گزاشتم بیاد تو چون میخوساتم از Headset چیزی بهش بگم .
در کل ازت معذرت میخوام . تقسیم که بشیم دیگه این مشکلات به وجود نمیاد .
من از این حرفت اصلا خوشم نیومد که چند نفر اول یه جا بقیه یه جا . میشه برای من دیدگاهت رو بگی که چند نفر اول یعنی چی . من بالا هم گفتم ما الان 8 9 نفریم که هر شب با هم هستیم خیلیا هم هستن که بازیشون عالیه ولی با ما نبودن که واسه من یکی و اون چند نفر بازی اصلا مهم نیست هماهنگی مهمه که من تا از Headset یه چیزی میگم دیگه تا اخرشو خودش میگیره و ما اون دست رو میبریم .
خواهشا از این فکر ها نکنید . همتون بازیاتون از من بهتره . گفتم هیچ گلچینی هم در کار نیست .
منتظر اعلامیه های بعدی باشید . :biggrin1:

دیشب باز من 5 دقیقه اول با صبانت لگ داشتم رفتم adsl خواهرم رو گرفتم که 512 همیار بود.احیانا اون که دیگه مشکلی نداشت؟
بعد یه نکته هم به نظرم بد نیست دوستان توجه کنن کسی که دکتر میشه معجزه که نمیتونه بکنه.بعد از هر کمک چند ثانیه طول میکشه تا دوباره بشه به یکی دیگه کمک کرد.دیشب تو تیم ما فقط من دکتر بودم یکدفعه سه تایی با هم جنازه میشدن همه هم با جیغ داد فریاد تهدید ارعاب و... تقاضای کمک داشتن :cheesygri وقتی هم که یکیشون رو نجات میدادم بقیه ول کن نبودن حالا هر چی میگم ندارم زیر بار نمیرفتن:-" آخر هم یک نامردی گفت دکترات خوب نیست:eek::biggrin1:اگه جلوم بود خودم تیر خلاصو بهش میزدم:biggrin1:

اون دست که آرش و امیر با هم بودن من گفتم دیگه فاتحه مون خوندن ولی عجب بازی تاکتیکی کردیم و پوکوندیمشون:cool:

سال نو همگی هم مبارک

دیشب باز من 5 دقیقه اول با صبانت لگ داشتم رفتم adsl خواهرم رو گرفتم که 512 همیار بود.احیانا اون که دیگه مشکلی نداشت؟
بعد یه نکته هم به نظرم بد نیست دوستان توجه کنن کسی که دکتر میشه معجزه که نمیتونه بکنه.بعد از هر کمک چند ثانیه طول میکشه تا دوباره بشه به یکی دیگه کمک کرد.دیشب تو تیم ما فقط من دکتر بودم یکدفعه سه تایی با هم جنازه میشدن همه هم با جیغ داد فریاد تهدید ارعاب و... تقاضای کمک داشتن :cheesygri وقتی هم که یکیشون رو نجات میدادم بقیه ول کن نبودن حالا هر چی میگم ندارم زیر بار نمیرفتن:-" آخر هم یک نامردی گفت دکترات خوب نیست:eek::biggrin1:اگه جلوم بود خودم تیر خلاصو بهش میزدم:biggrin1:

اون دست که آرش و امیر با هم بودن من گفتم دیگه فاتحه مون خوندن ولی عجب بازی تاکتیکی کردیم و پوکوندیمشون:cool:

سال نو همگی هم مبارک
دیشب امیر میزون نبود بابا بنده خدا داشت یه دستی بازی میکرد . :biggrin1: منم یه سرش داد میکشیدم دیگه آخر سری نزدیک بود دعوامون بشه . خداییش اون دست رو الکی باختیم .
بابا این اصلان خیلی خوب بازی میکنه انصافا تنهایی واسه یه تیم بسه . دیشب اصلا باهاش نیافتادم انقدر حرصم گرفته بود که گفتم اینو فردا KiCK می کنم :biggrin1: .
در کل دیشب هم عالی بود . دیشب یکم بیشتر بودیم یه 4 نفر هم بودن که 3 تاشون تازه وارد بودن چون کیوان با ما زیاد بازی کرده .
در کا نفرات اصلی Persian Zone مشخص شدن که همینجا اسامیشون رو میزارم .

attachment.php

Full List of Persian Zone Members
  • Life4Game Leader 9453​
  • X-ASLAN-X Officer 19177​
  • h3ruT_ Member 14474​
  • AmiR2C Member 12220​
  • aliparpar Member 11901​
  • Vanred Member 11131​
  • DarkCl-Iaos Member 8988​
  • mosi-sh Member 8875​
  • k_assassin Member 8648​
  • ks_trooper Member 8041​
  • hitnake47 Member 4336​
  • NNNIMAAA Member 4312​
  • ACTIONHESSY Member 3583​
  • IVARI88 Member 2821​
  • chester-gamer Member 2374​
  • FortunaDemon Member 2259​
  • Hamid-Barca Member 2136​
  • Draugathiel Member 1489​
  • Zisa_krage Member 1470​
  • ehsan0912288 Member 1301​
  • BS_3 Member 1280​
  • Mohammad_66 Member 1238​
  • sabon456 Member 1155​
  • HesamMGS Member 1128​
  • mohammadreza Member 868​
  • pasargod Member 421​
  • KasraBadii Member 370​
  • ostadpepe Member 238​
  • SkyWalker1726 Member 107​
  • Hooshi Member 86​
  • Hosein2 Member 20​

دوستان لیست بالا به ترتیب امتیاز ها در بازی هاست .
ردیف اول از سمت چپ PSN ID و ردیف وسط نقش در کلن و ردیف سوم هم امتیاز هاست .
این لیست کامل اعضای کلن هست که شامل 32 نهر هست که به احتمال زیاد از این لیست 10 نفر توی Persian Zone میمونن و همونطور که نظرتون رو هم پرسیدم بقیه به 2 یا 3 کلن میرن که فکر کنم 2 مناسب تره . میتونه حتی یدونه هم باشه چون نفرات آخ لیست فکر کنم ماهی یه بار PSN میان .
به هر حال من نفرات رو تا چند ساعت دیگه میگم .

آخرین ویرایش:
سلام به همه.
آرش جان از بابت دیشب واقعا متاسفم.;):(
من یکمی دستم ردیف شده ولی دیشب خیلی خسته بودم.
این زن ما منو دیروز از صبح ساعت 10 تا 9 شب برده بود بیرون برای خرید(دست که هیچ پامم چلاق شده بود:cheesygri)(میگم زن نگیرید برای همینه)
خلاصه شرمنده.
این نفراتم زودتر بگو کیا هستن تا ما خیالمون راحت بشه....یا راهمون رو ادامه بدیم یا بریم ور دل زنمون:cheesygri

سلام به همه.
آرش جان از بابت دیشب واقعا متاسفم.;):(
من یکمی دستم ردیف شده ولی دیشب خیلی خسته بودم.
این زن ما منو دیروز از صبح ساعت 10 تا 9 شب برده بود بیرون برای خرید(دست که هیچ پامم چلاق شده بود:cheesygri)(میگم زن نگیرید برای همینه)
خلاصه شرمنده.
این نفراتم زودتر بگو کیا هستن تا ما خیالمون راحت بشه....یا راهمون رو ادامه بدیم یا بریم ور دل زنمون:cheesygri
خواهش میکنم این حرفا چیه . دم عیدی همه خستن از دست خرید و کار عید و ... . :biggrin1:
نفرات رو میگم شما فکر کنم فعلا باید ور دل خودم تو Persian Zone بمونی .
مجبورم تحملت کنم دیگه . :biggrin1:

من الان توی سایت KillZone بودم و داشتم صفحاتش رو نگاه می کردم یه سوال برام پیش اومد این 4 رنگ روبان قرمز بنفش مشکی سفید رو روی چه حسابی به آدم میده مثلا ماله خودم بنفش هستش ولی نفهمیدم برای چی بهم داد:biggrin1: و آیا ممکنه رنگش بازم عوض بشه ؟!؟

من الان توی سایت KillZone بودم و داشتم صفحاتش رو نگاه می کردم یه سوال برام پیش اومد این 4 رنگ روبان قرمز بنفش مشکی سفید رو روی چه حسابی به آدم میده مثلا ماله خودم بنفش هستش ولی نفهمیدم برای چی بهم داد:biggrin1: و آیا ممکنه رنگش بازم عوض بشه ؟!؟
در صورتی که بین 1 درصد و.... تا 6 درصد برتر باشید به شما honor rank میدن که بهترین به ترتیب قرمز . بنفش . مشکی و سفید هستش .:cheesygri

امیر جان اینا Honor Rank هستن که به ترتیب هر هفته اگر جز 10 % اول باشی رنگ سفید اگر جز 6 % باشی مشکی اگر جز 3 % باشی بنفش و اگر جز 1 % باشی رنگ قرمز بهت میده .

دوستان...دیروز چقدر گیر میدادین نمیمرم:(
از دستتون دق میکنم همینجا پشت مانیتور میمرم ها...هر وقت که من تیر خوردم خط جونم از نصف رد کرده ولی خوب بستگی داره تیر کجا به خوره...حالا امتحان کنید...تو سر که هیچ کاری با هاش نداریم...تو دست و پا خیلی کم نمیکنه...نزدیک گردن خوب کم میکنه...کنار های شکم متوسط قلب هم خوب کم میکنه...بعضی وقت ها از شما یکی دو تا تیر میخوردم میدیدم نصف بیشتر جونم کم میشد...خودم خشاب خالی میکردم باز هم فرار میکردین:d
تازه من تو بازی عمرم رو همیشه پر میکنم...مثلا من و آقای الف که عمر من پره و دیگری یکم ازش کم شده زودتر میمیره یه من؟!
مثلا آرش و اصلان که تا منو میدیدن یا هد شات یا شهید میکردنم:)...
همچنین محسن ماراتون:d
فقط بلده مثل اسب بدوه:d
...
به هر حال بستگی داره...
تازه اگه اون کاراکتر تانکارو برداری دیگه واویلا...باید یه خشاب روش خالی کنی:d
فقط دوستان زیاد به خودتون فشار نیارید بازی قراره که با هم شاد باشیم...باخت و بردشم شیرنه: d
تا بعد...:cool:

دیشب عجب حالی داد با هم 3 نفری وایساده بودیم همش می بردیم.
ولی دست آخر که این یارامون ترکونده بودن مگه نی آرش;):cheesygri
آره امیر دیشب خیلی حال داد . جالب این بود که دقیقه ما 3 تا هم اول تا سوم میشیدیم .
صدر جدول در دست Persian Zone بود :biggrin1:
دست آخر هم یارامون واقعا ترکونده بودن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or