به به میبینم که سر ما رو کردید زیر آب . :biggrin1: من میدونستم :biggrin1: خداییش بدون من میشه امیر ؟ رضا ؟ ...
خوب خیلی خوبه چون بازیتون افت نکنه چون از 13 تیر یعنی بعد از کنکور شرایط تمرینی ویجه داریم :biggrin1:
بچه ها مسابقه بدید از کلن Valor کم بشه خودتون میدونید . اصلان الان Officer هستش و میتونه یه سری از کترهایی که من میکنم رو انجام بده . من هم به احتمال زیاد تا کنکور نمیم تا الان که درس نخوندیم 2 ماه بخونیم یه چیزی قبول شیم :biggrin1:
یه چیزی رو هم بگم اعضای کلن به زودی تغییر خواد کرد .
موفق باشید . برام دعا کنید قبول شم . :smile:

سلام و درود بر دوستان گرامی.
آرش جان... اول از همه برای تو آرزوی موفقیت میکنم. امیدوارم با خبرای خیلی خوب برگردی.
همون طور که باخبری به دلیل یه سری از مشکلاتی که جدیدا برام پیش اومده نمیتونم همیشه مثل سابق فیکس بازی کنم! و با توجه به اینکه من Officer هم هستم... شاید نتونم از عهده بعضی کارها بر بیام... از تو یه خواهشی دارم... اگه صلاح میدونی و امکانش هست و بقیه اعضای محترم کلن هم موافق باشند... بهتره که یک یا دو نفر از اعضای فعال کلن رو Officer کنی... مثلا (آقا امیر یا آقا رضا یا ...) و من رو هم بازنشست کنی!
...................
خواهش میکنم رفیق :smile:. باشه هر جور صلاح میدونی :biggrin1:
ممنون.
خیلی چاکرتم. بازم آرزوی قبولی:biggrin1: خدا نگهدارت باشه.

مرسی اصلان :smile: با استعفای شما به هیچ وجه موافقت نمیشه باید Officer باشی .
اگر امکانش بشه . User و Pass امو میدم به امیر که خودشو Officer کنه .
نگران نباشی . خیلی مخلصیم .
خوندم ولی مشکلی که من دارم اینه که من نزدیکیهای ساعت 10 میرسم خونه اگه هرشب تا 11 الی 11:30 بازی طول بکشه منم میتونم 1 ساعتی بازی کنم ولی اگه 9:30 شروع کنید 10 برید ته دیگش هم به من نمیرسه:biggrin1:
خوندم ولی مشکلی که من دارم اینه که من نزدیکیهای ساعت 10 میرسم خونه اگه هرشب تا 11 الی 11:30 بازی طول بکشه منم میتونم 1 ساعتی بازی کنم ولی اگه 9:30 شروع کنید 10 برید ته دیگش هم به من نمیرسه:biggrin1:

امیر تو با اون پست بالاییت خودتو خراب کردی :biggrin1: تا وقتی سلامت کاریت تایید نشه Officer نخواهی شد :biggrin1: . ببینید با این وضع میخواید مسابقه بدید . نمیاید با هم بازی کنید . Officer واه این هست که مسابقات رو برنامه ریزی کنه . اگر جمع شدید چشم بنده امیر رو Officer میکنم بر خلاف میلم :biggrin1:من از اول هم آفیسر بودم رو نکرده بودم:biggrin1:
امشب 9:30

زرنگی؟:biggrin1:Jalorosi یکی از بچه های خوب PSN و دوست منه