Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من اگز اینطوری بخوایم ریبون بگیرید یکم نامردیه همه حالش اینه که سعی و تلاش کنی و زحمت بکشی تا همه رو بدست بیاری.
خود دانید من که بیشترش رو گرفتم البته با خارجی ها که بازی می کردم گرفتم.

به نظر من اگز اینطوری بخوایم ریبون بگیرید یکم نامردیه همه حالش اینه که سعی و تلاش کنی و زحمت بکشی تا همه رو بدست بیاری.
خود دانید من که بیشترش رو گرفتم البته با خارجی ها که بازی می کردم گرفتم.
یعنی شما فکر میکنید خارجیا از راه شرافتمندانه گرفتن؟

یعنی شما فکر میکنید خارجیا از راه شرافتمندانه گرفتن؟

من به خارجی ها کاری ندارم خودم که پدرم در اومد تا گرفتم:eek: ولی موقعی که میگرفتم خیلی حال می کردم....در ضمن من قبل از اینکه بیام توی کلن ژنرال شده بودم و همینطور بیشتر ریبون ها رو هم گرفته بودم توی همون بازی هایی که با اجنوی ها:biggrin1: انجام داده بودم و ندیم که اونا اینکارو بکنن... الانم که با شما ها دارم بازی می کنم دارم ریبون ترمیم یا همو ریپیر رو می گیرم !!!:love:
حالا خودتون امتحان کنید !!

شرمنده که اینقدر گیر دادم به هدست ولی واقعا میخوام بدونم چرا هیچ استفاده مفیدی ازش نمیشه؟من الان سه روزه میام هدست هم آماده ولی لیدر یا هر کس دیگه نیست که مثلا بگه این کار رو بکنید تاکتیک ما اینه و از این حرفها فقط مثل این پلنگ صورتی اون قسمتش که همه دنبال استخون بودن ملت دنبال همدیگه هستن تا چشم همدیگه رو در بیارن:sick:

سلام دوستان...دیروز بازی لگ لگی بود بود ولی باز خوش گذشت...صدا هم که درست نمیومد...صدا بعضی از افراد میومد دوستان اگه جوابی از من نشنیدید شرمنده من اصلا صدا رو خوب نداشتم...
تو راند اول هم من کلی رو revive کردم ولی مدال رو نداد...!!!!!!!!!آرش هم شاهده فکر کنم یه 5 باری زندش کردم:d

شرمنده که اینقدر گیر دادم به هدست ولی واقعا میخوام بدونم چرا هیچ استفاده مفیدی ازش نمیشه؟من الان سه روزه میام هدست هم آماده ولی لیدر یا هر کس دیگه نیست که مثلا بگه این کار رو بکنید تاکتیک ما اینه و از این حرفها فقط مثل این پلنگ صورتی اون قسمتش که همه دنبال استخون بودن ملت دنبال همدیگه هستن تا چشم همدیگه رو در بیارن:sick:
حمید واقعا داری گیر الکی میدی . استفاده مفید میشه یعنی حداقل من می کنم من دیشب گلوم پاره میشد انقدر حرف میزدم که دیگه تو خونه صداشون دراومد . هیچ صدایی هم از هیچ کدومتون در نمیومد .
با این وضع بازی کردن به جایی نمیرسیم من Headset رو الکی اجباری نکردم که .
از این به بعد تا جمعه که عضو گیری تموم میشه فرصت دارید مشکل Headset رو رفع کنید و توی بازی با هم حرف بزنید و به حرف های Leader گوش بدید . و گرنه از Clan کیک میشید .
دیشب من هی گلوی خودمو پاره میکنم میگم آقایون ما Medic لازم نداریم Tactical میخوایم باز میبینی همه مدیک وایسادن .
از این به بعد باید همه با هم حرف بزنن و به حرف هم گوش بدن به جز 2 3 نفر مثل نیما و اصلان و سیاوش و علیرضا و رضا و ... بقیه فعلا بهخ هیچ دردی نمیخورن از لحاظ کلن .
شاید بازیشون از همه هم بهتر باشه ولی بازی این نیست که RPG برداری همینجوری تیر ول بدی .
دیشب داد میزنم آقا اون RPG رو بنداز انگار نه انگار .
به هر حال این آخرین مهلت بود چون من و یه سری حیلی کمی رعایت میکنیم واسه همین انقدر شاکیم وگرنه عین خیالم نبود .
با این وضع به هیچ جا نمیرسیم .
از این به بعد هم اونایی که اعلام میکنم میتونن Leader باشن و همه باید به حرفش گوش کنن .
وسلام .
دوستان امشب هم منتظرم...راستی این کلنمون رتبش تو 1200 اینطوریا میزنه:d
چطور باید اول بشیم:d
امشب همه میان . منم میام .
کلن فعلا با این وضع بازی کردن به جایی نمیرسه . باید با Clan های دیگه مسابقه بدی و Valor بگیری .
چرا دیروز هی ارور Game host is not available برای من میداد اصلا نشد بازی کنم منم رفتم
حسام جان من که Host بودم اصلا از بازی بیرون نرفتم . خلاصه اگر ایراد از من بوده ببخشید .
امشب حتما بیا درست میشه .
سلام دوستان...دیروز بازی لگ لگی بود بود ولی باز خوش گذشت...صدا هم که درست نمیومد...صدا بعضی از افراد میومد دوستان اگه جوابی از من نشنیدید شرمنده من اصلا صدا رو خوب نداشتم...
تو راند اول هم من کلی رو revive کردم ولی مدال رو نداد...!!!!!!!!!آرش هم شاهده فکر کنم یه 5 باری زندش کردم:d
رضا دیشب عالی بازی کردی همون تو فقط Medic وایسا خیلی خوب بازی میکنی .
یکی از کسایی که اصولی بازی میکنن تویی رضا .
رضا Ribbon های Medic رو بگیر اگر نگرفتی چون از این به بعد باید Medic وایسی . :biggrin1:

حمید واقعا داری گیر الکی میدی . استفاده مفید میشه یعنی حداقل من می کنم من دیشب گلوم پاره میشد انقدر حرف میزدم که دیگه تو خونه صداشون دراومد . هیچ صدایی هم از هیچ کدومتون در نمیومد .
با این وضع بازی کردن به جایی نمیرسیم من Headset رو الکی اجباری نکردم که .
از این به بعد تا جمعه که عضو گیری تموم میشه فرصت دارید مشکل Headset رو رفع کنید و توی بازی با هم حرف بزنید و به حرف های Leader گوش بدید . و گرنه از Clan کیک میشید .
دیشب من هی گلوی خودمو پاره میکنم میگم آقایون ما Medic لازم نداریم Tactical میخوایم باز میبینی همه مدیک وایسادن .
از این به بعد باید همه با هم حرف بزنن و به حرف هم گوش بدن به جز 2 3 نفر مثل نیما و اصلان و سیاوش و علیرضا و رضا و ... بقیه فعلا بهخ هیچ دردی نمیخورن از لحاظ کلن .
شاید بازیشون از همه هم بهتر باشه ولی بازی این نیست که RPG برداری همینجوری تیر ول بدی .
دیشب داد میزنم آقا اون RPG رو بنداز انگار نه انگار .
به هر حال این آخرین مهلت بود چون من و یه سری حیلی کمی رعایت میکنیم واسه همین انقدر شاکیم وگرنه عین خیالم نبود .
با این وضع به هیچ جا نمیرسیم .
از این به بعد هم اونایی که اعلام میکنم میتونن Leader باشن و همه باید به حرفش گوش کنن .
وسلام .
خوب همونطور که خودت جواب دادی معلوم شد که گیر الکی ندادم.بعد من که اکثر مواقع با تو تو یک تیم هستم ولی اصلا صدات نمیاد یعنی اگه حرف بزنی خوب رو تصویر مینویسه که کی داره حرف میزنه ولی من دیشب اصلا صدات رو نداشتم فقط فکر کنم گفتی شارژم تموم شد:cheesygri دیگه دستور تاکتیکی نشنیدم فقط یه نفر همش میگفت ایول.من همین جا اعلام میکنم شما به من بگو مثل چوب وایسا من میکنم

نمی دونم چرا دیشب یه خورده lag داشت به خصوص تو radek acadamy من وقتی این map رو 32 نفره با دیگران بازی می کنم مشکلی نیست اما وقتی با بچه های clan هستیم یه ذره lag داره در ضمن بازی دیشب خیلی حال داد اما به قول دوستان هیچ کس وظیفه ی خودش رو درست انجام نمی داد . امیدوارم امشب بهتر شه .

دوستان سلام...دیشب خیلی خوش گذشت...لگ بازی کم بود...خیل حال داد...
من دیشب سعیم رو تو احیای بچه ها گذاشتم از جونمم هم میگذشتم تا بچه ها رو زنده کنم:d
دور اول هم ترکونده بودم که از بازی dc شدم:d
تقریبا آخرای دور اول شارژ هدستم تموم شد...فقط صدا تون رو داشتم...
اون آرپی جی زنه aliparpar رو اعصاب میرفت:d
انگاری تانک بود:d
در کل خیلی حال داد...البته خلوت بود...فقط اونانتخاب تیم یخورده اذیت میکرد هی میخواستم تو تیمت باشم آرش نمیزاشتن...
امشب هم منتظرم:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or