Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان

من به دوست عزیزم آرش دیشب گفتم .من تو clan های خارجی هم سر زدم.از map هایی استفاده میکنن که خیلی هیجان انگیز تر از map های clan ما هست.اسم mapرو نمیدونم اما شاخصش اینه که توی map طوفان شن میاد.خیلی هیجان انگیز هستش
این بود که در خواست داشتم map های دیگر را نیز امتحان بفرمایید تا یکنواخت نباشد
متشکرم;)

اتفاقا به نظره من دیشب بازی افتضاح بود!
خیر سرمون اسکوآد تشکیل دادیم هرکی کار خودشو میکرد!
یکی از engineer آمون از این دستگاهها(اسمشو نمیدونم) نمیساخت:(
آخرشم بدون دردسر بمب گذاشتن به ریشمونم خندیدن!
آقا جان همش کشت و کشتار نیست که یکم هم بازی کنید
محمد تیم ما که خیلی خوب بازی کرد کاملا هماهنگ شده بودیم Spawn Point هم خیلی بدردمون خورد .
توی Capture & Hold هم همه ی Point ها رو گرفتیم البته تو Body Count شما بهتر بودید .
در کل من که دیشب خیلی حال کردم چون واقعا بچه ها خوب بازی میکردن به خصوصو Vanred که واقعا با هم هماهنگ شده بودیم .
در کل بعد از 23 اسفند یه سری برنامه دارم که اعلام میکنم تا نظرتون رو بدونم .
-------------------------------------------------
راجع به Map ها علیرضا جان .
Map ها متناسب با تعداد بازیکن ها انتخاب شده . اون Map بزرگه و واسه این تعداد به درد نمیخوره .
ممکنه اون Map از نظر شما خیلی خوب باشه ولی بدرد بازی ما نمیخوره .
در کل Map ها چرخشی خواهد بود فعلا به یه حالت پایدار رسیدیم . اجازه بدید که ادامه بدیم .

دیشب یه نمه قطع وصلی داشتیم نتومنستیم زیاد لذت ببریم...
آرش یکی دوتا مپ دیگه هم بزار...اون بازاره یا اونی که لب ساحله یا اون یکی که دو تا ساختمون بلند هستند که با یک پل به هم وصل شدن یا اون کارخونه ایه...بنظرم اینا خوب بدرد میخورن با این تعداد هم جواب میده...امشب هم بازی هست؟
ممنان

آره مپ ها خوب بودن ولي 2تا مپ كوچيك ديگه هم بود كه فكر كنم جا انداختي !!
در مورد هماهنگي هم كه والا چي بگم !! من كه ديشب فقط medic شده بودم;)نميدونستم تيم خودم رو احيا كنم يا دشمن رو ...؟
در كل ما كه هماهنگ نبوديم.
درضمن اين صدا هم كه ماشالا....................................:blushing::-"

در مورد هماهنگي هم كه والا چي بگم !! من كه ديشب فقط medic شده بودم;)نميدونستم تيم خودم رو احيا كنم يا دشمن رو ...؟

من که همش رو نگفتم:biggrin1:یه اشاره ای کردم فقط...
دیروز بازی قطع شد ارو ؟؟؟؟؟؟2- داد...عددش یادم نیست...بعد که دوباره آرش رو سرچ کرد م دیدم که اونم دوباره تو بازی نبود...حالا نمیدونم مشکل از کجا بود یه بار دیگه هم پیش اومد...
من پیش نهاد میدم که آرش دو نفر که اینترنت خوب دارن رو clan officer کنه که اگه برای اینترنت host مشکل ایجاد شد یکی از اون دو نفر host بشه!!!
اصلا شدنی هست؟:biggrin1:

دیشب یه نمه قطع وصلی داشتیم نتومنستیم زیاد لذت ببریم...
آرش یکی دوتا مپ دیگه هم بزار...اون بازاره یا اونی که لب ساحله یا اون یکی که دو تا ساختمون بلند هستند که با یک پل به هم وصل شدن یا اون کارخونه ایه...بنظرم اینا خوب بدرد میخورن با این تعداد هم جواب میده...امشب هم بازی هست؟
ممنان
رضا جان لازم شد درباره Map ها من یه توضیحی بدم . هر Map با 3 عملیات یعنی Body Count و Capture & Hold و Search & Destroy تقریبا 40 دقیقه طول میکشه . من الان 3 تا Map گزاشتم که ما بو طور مفید فقط 2 تاشو بازی میکنیم . پس عملا Map سوم به دردمون نمیخوره دیگه چه برسه که بخوایم همشو بزاریم .
امشب هم هستیم همون ساعت 30 : 9 البته دیشب که همه 10 اومدید .
توضیح دادم فعلا MAP ها کافیه چون بدردمون نمیخوره .
صدا چی ؟ منظورتو متوجه نشدم .
من که همش رو نگفتم:biggrin1:یه اشاره ای کردم فقط...
دیروز بازی قطع شد ارو ؟؟؟؟؟؟2- داد...عددش یادم نیست...بعد که دوباره آرش رو سرچ کرد م دیدم که اونم دوباره تو بازی نبود...حالا نمیدونم مشکل از کجا بود یه بار دیگه هم پیش اومد...
من پیش نهاد میدم که آرش دو نفر که اینترنت خوب دارن رو clan officer کنه که اگه برای اینترنت host مشکل ایجاد شد یکی از اون دو نفر host بشه!!!
اصلا شدنی هست؟:biggrin1:
رضا جان من 512 دارم و سرعت uPLOAD هم بالاست . این مشکلات همه از سرورهای قشنگ Killzone ه . چون من از PSN بیرون نمیرم یعنی Sign Out نمیشم ولی از سرور های Killzone میشدم .
در کل حالا اکر کسی اینترنت بهتر از من داره بگه که فکر نمی کنم .
این هم عملی نیست که اگر من که Host هستم برم بیرون اون Officer بیاد بشه Host .
چون اون بازی مال Clan نیست که یعنی اصلا همچین قابلیتی وجود نداره .
اون بازی یه بازی Creat شده استن که من واسه بچه های Clan درست کردم .
امشب بیاید . ساعت 30 : 9 .
وقتی میگیم 30 : 9 یعنی ساعت 15 : 9 تو PSN باشید اول تاپیک هم گفتم .
نه اینکه ساعت 10 تازه بیاید یه ربع بازی کنید برید .
ممنون

آره تو درست میگی 9:15 باید دیگه بیایم ولی یکی مثل من که تازه از سرکار میرسه و زن و بچه داره باید چی کار کنه .... البته اینا رو نگفتم که بخوام بی نظمی کنما ... گفتم در جریان باشید;)
(بچه رو دروغ گفتم این یدونه رو ندارم:cheesygri)
البته خدایی من اگر دیرتر میام ولی تا 12:30 کم کم هستم:eek:

خب من امشب دو راند بازی کردم :دی نسبتا خوب بود... راند دوم که ترکوندیم
نقش spawn point ها حیاطی بود :دی

اما دوستان توجه کنید این بازی فقط کشتن و امتیاز گرفتن نیست که همه چیز رو ول میکنید شروع میکنید به کشتن هم
یه عده فقط داشتن همدیگه رو میزدن... اگه دقت کنید کارای دیگه ای هم باید انجام بدید :دی

خب من امشب دو راند بازی کردم :دی نسبتا خوب بود... راند دوم که ترکوندیم
نقش spawn point ها حیاطی بود :دی

اما دوستان توجه کنید این بازی فقط کشتن و امتیاز گرفتن نیست که همه چیز رو ول میکنید شروع میکنید به کشتن هم
یه عده فقط داشتن همدیگه رو میزدن... اگه دقت کنید کارای دیگه ای هم باید انجام بدید :دی

آره درسته...دقیقا
ما که یارامون بجای اینکه بمب رو کار بذارن وایساده بودند منظره ... کویر و ساختمون خرابارو نگاه میکردند:biggrin1:

سلام .
من تازه میخوام با بازی killzone2 به جمع آنلاین بازها بپیوندم.و هیچ چیزی از بازی آنلاین سرم نمیشه.فقط یه اکانت ساختم و مودم رو وصل کردم به ps3 و همینجوری الکی زدم بازی کیلزون رو با چند نفر بازی کردم . حالا چند تا سوال دارم :
1- برای اینکه killzone رو با شماها بازی کنم دقیقا بگید چیکار کنم؟
2- آیا مردن یکی از اعضا تو بازی آنلاین تاثیری تو روند بازی داره؟ من که چند با مردم دوباره اومد از اول ولی چیز خاصی نشد؟
3-هدف چیه؟ باید چیکار کنیم تا پیروز بشیم؟
4- چند با که کشته شدم 10 ثانیه شمارش معکوس داشت برای چیه؟(نوشته بود اگه یه دوایی باشه دوباره به جنگ بر میگردی . دوا کجا بوده؟

ممون

امشب هم خوب بود فقط یه چیزی وسطای بازی من لگ شدیدی پیدا کردم که احتمالا از طرف خودم بوده.
جون من این مپ بزرگ رو نزارید تعداد کمه فقط 1 دقیقه باید بدوییم به هم برسیم

یه عده فقط داشتن همدیگه رو میزدن... اگه دقت کنید کارای دیگه ای هم باید انجام بدید
خداییش!
دیشب یه عالمه medic داشتیم فقط میرفتن میجنگیدن کسیو زنده نمیکردن!:cheesygri
ولی دیدی اتفاقا چقدر turret گذاشتن خوبه؟
تا میومدن بمب بزارن میکشتیمشون:cheesygri

آقا میگم یکم کمک کنیم بهم که این Ribbon ها و مدال ها رو بگیریم ، چون چیزهایی که Unlock میشن خیلی بدرد میخورن ، میتونیم بجای وحشی بازی فعلا کمک کنیم بهم دیگه که اینا رو بگیریم :biggrin1:
ضمن اینکه trophy هم میده ...

نظرتون چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or