Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا میگم یکم کمک کنیم بهم که این Ribbon ها و مدال ها رو بگیریم ، چون چیزهایی که Unlock میشن خیلی بدرد میخورن ، میتونیم بجای وحشی بازی فعلا کمک کنیم بهم دیگه که اینا رو بگیریم :biggrin1:
ضمن اینکه trophy هم میده ...

نظرتون چیه ؟
:d
یعنی تیر بار بزاریم بعد بگیم دشمن راست راست بره توش:d
نه ولی راست میگه اگه کسی کشتیم بزاریم جون بده تا دکتر برسه نه اینکه بکشیمش و تیر خلاصی بزنیم...حداقا ریبون های امدادگر رو که میگیریم...
خوبه اگه همکاری بشه...

آقا میگم یکم کمک کنیم بهم که این Ribbon ها و مدال ها رو بگیریم ، چون چیزهایی که Unlock میشن خیلی بدرد میخورن ، میتونیم بجای وحشی بازی فعلا کمک کنیم بهم دیگه که اینا رو بگیریم :biggrin1:

نظرتون چیه ؟

پایه ام خفن :دی اگه بچه ها همت کنن خیلی خوب میشه

مخصوصا این ribbon های turret و air support رو به هیچ وجه نمیشه در حالت عادی گرفت
هر کی موافقه اعلام کنه :دی

سلام .
من تازه میخوام با بازی killzone2 به جمع آنلاین بازها بپیوندم.و هیچ چیزی از بازی آنلاین سردر نمیارم.فقط یه اکانت ساختم و مودم رو وصل کردم به ps3 و همینجوری الکی زدم بازی کیلزون رو با چند نفر بازی کردم . حالا چند تا سوال دارم :
1- برای اینکه killzone رو با شماها بازی کنم دقیقا بگید چیکار کنم؟
2- آیا مردن یکی از اعضا تو بازی آنلاین تاثیری تو روند بازی داره؟ من که چند با مردم دوباره اومد از اول ولی چیز خاصی نشد؟
3-هدف چیه؟ باید چیکار کنیم تا پیروز بشیم؟
4- چند بار که کشته شدم 10 ثانیه شمارش معکوس داشت برای چیه؟(نوشته بود اگه یه دوایی باشه دوباره به جنگ بر میگردی . دوا کجا بوده؟

ممنون
یکی حالشو نداره این سه چهار تا سوال رو جواب بده!:sick:

نظرتون چیه ؟

خیلی خوبه نیما جان این جوری انعطاف Clan روی انواع Class ها بیشتره .
حالا باید چه جوری همدیگرو کمک کنیم . :biggrin1:

سلام بچه ها! خوبید؟:cheesygri
من فقط تا الان Ribbon مهندس رو نگرفتم... air هم آسون ترین ribbon بازی هست. بهترینش هم ماله snipe هست.
این دکتر ها تو بازی جلو پاهاش میمیری تازه یه تیر هم میزنه تا کلا خلاص شی!!!تو بازی داد میزنم کمک دکتر از قصد فرار میکنه... دکترا کلا بد بازی میکنند .

خیلی خوبه نیما جان این جوری انعطاف Clan روی انواع Class ها بیشتره .
حالا باید چه جوری همدیگرو کمک کنیم . :biggrin1:

کاری نداره ، توی هر دست یه سری باید فداکاری کنن بیان شهید بشن :smile: خودم هم به عنوان اولین نفر حاضرم پیشوای شهدا باشم .
چرخشی عوض میشه ، از هر Ribbon باید 8 تا بگیری تا بهت مدالشو بده . من شب همه Ribbon ها و کارهایی که باید انجام بدیم رو اینجا مینویسم که ببینیم از کجا شروع کنیم .
ضمنا حتما باید Headset باشه که همه صحبت کنن و هماهنگ باشیم .
اگه همه همکاری کنن 3-4 روزه میتونیم هممون همه مدالها رو بگیریم .

کاری نداره ، توی هر دست یه سری باید فداکاری کنن بیان شهید بشن :smile: خودم هم به عنوان اولین نفر حاضرم پیشوای شهدا باشم .
چرخشی عوض میشه ، از هر Ribbon باید 8 تا بگیری تا بهت مدالشو بده . من شب همه Ribbon ها و کارهایی که باید انجام بدیم رو اینجا مینویسم که ببینیم از کجا شروع کنیم .
ضمنا حتما باید Headset باشه که همه صحبت کنن و هماهنگ باشیم .
اگه همه همکاری کنن 3-4 روزه میتونیم هممون همه مدالها رو بگیریم .
خیلی عالیه اینجوری میتونیم از همه Class ها استفاده کنیم .
من هم آمادم شهید بشم :biggrin1: . البته یه سری ها رو گرفتم ولی بیشترشو نگرفتم .
Headset هم که هست .

دکترا کلا بد بازی میکنند .
امیدوارم منظورت من نبوده باشم!
چون باید بدونی که هر بار که کسیو بلند میکنی تا 30 ثانیه نمیتونی کسه دیگه ای رو زنده کنی!
یکی بود هی داد میزد کمک دکتر(فکر کنم خودت بودی)!

جواب مارو که ندادید. حداقل بگید اگه یکی وسط بازی بمیره چی میشه؟آیا تغییری در روند بازی داره؟
اگه دکتر خوبش کنه که از همونجا میاد.اگر هم نکنه از اول میاد
فرقی نمیکنه که؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or