Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امشب که دیگه آخر کاری فقط 3 نفر بودیم من بدبخت هم تک بودم:cheesygri دهنم سرویس شد ولی تو بادی کانت بردمشون:boxing:

بنده خدا راست میگه اون تک بود و من و ASLAN با هم بودیم ولی قبلش خوب بود تا موقعی که بچه ها نرفته بودند.
امشب که تقریبا همه دیر اومدن و کلا 6 نفر بودیم...من نمیدونم اینا چرا انلاین نمیشن !!؟
فردا هم که 23 هست و آخرین........

امشب که دیگه آخر کاری فقط 3 نفر بودیم من بدبخت هم تک بودم:cheesygri دهنم سرویس شد ولی تو بادی کانت بردمشون:boxing:
حمید دیشب خوب بازی کردی فقط یه مشکل داری صدات از Headset نمیاد . فقط صدای خرخر و صدای هواپیما میاد . :biggrin1:
بنده خدا راست میگه اون تک بود و من و ASLAN با هم بودیم ولی قبلش خوب بود تا موقعی که بچه ها نرفته بودند.
امشب که تقریبا همه دیر اومدن و کلا 6 نفر بودیم...من نمیدونم اینا چرا انلاین نمیشن !!؟
فردا هم که 23 هست و آخرین........
امیر جان میبینی بچه ها نمیان . من دیروز از ساعت 8 تا 12 بودم ولی فقط 4 نفر بودیم ولی همین بازی از هر بازی 15 16 نفری بیشتر حال داد .
الان میگم اصلا اصریری به حضور همه نیست .
من دارم یه لیست 8 نفری درست میکنم واسه مسابقات Clan . که تقریبا اونا و چند نفر دیگه که شرایط رو دارن ولی نمیتونن مرتب بیان تو Clan میمونن و باید شرمنده بقیه باشیم .
این 8 نفر تا الان 3 نفرش با خودم معلوم شدن که توی انتخاب شاید Frag هایتن تو بازی ها خودمون آخرین چیز باشه .
واقعا با اینکه من با امیر یه ذره اختلاف نظر داریم ولی واقعا خوب بازی میکنه و خیلی خیلی منطقی .
کاملا با Headset حرف میزنه دستور میده و دستور میگیره . اصلان هم همینطور و یه سری دوستان دیگه که مشخص میشن و بقیه باید Clan رو ترک کنن .
من امروز یه برنامه تو Topic میزارم که لیست بازیکنای مسابقات با نفرات ذخیره و Class هاشون اعلام میکنم یعنی هر کس رو که گفتم باید با همون Class تو مسابقه بازی کنه .
از حمید و امیر و اصلان و رضا جان که دیشب اومدن هم تشکر میکنم .

ما که آخر نفهمیدیم چجوری عضو این کلن بشیم.
شما اگر یکم توجه کنید و یکم به زبان فارسی مسلط باشید توی پست اول تاپیک نوشته شده . در ضمن کلن دیگه عضو نمیگیره چون الان 30 نفر عضو داریم که 15 نفرشون اضافین .
شما میخوای عضو کلن بشی نمیخوای به خودت زحمت بدی PSN ID منو ADD کنی .
به هر حال شرمنده .

شما اگر یکم توجه کنید و یکم به زبان فارسی مسلط باشید توی پست اول تاپیک نوشته شده . در ضمن کلن دیگه عضو نمیگیره چون الان 30 نفر عضو داریم که 15 نفرشون اضافین .
شما میخوای عضو کلن بشی نمیخوای به خودت زحمت بدی PSN ID منو ADD کنی .
به هر حال شرمنده .

کلنی که افراد تیکه پرون عصبانی مثل شما توش باشن ترجیح میدم 10 سال عضو نشم.

دوستان من هم دیشب اومدم همش error میداد.game host error
ولی وقتی می رفتم جاهای دیگه این error رو نمیداد.30 ثانیه اومدم 7 یا 8 نفر رو ترکوندم.:دی

آره اگر یادم باشه شما بودی با آرپی جی افتاده بودی به جونه ما:biggrin1:
ببینم ما شبیه تانک بودیم:cheesygri

دیروز خیلی حال داد...تمرکز بیشتر بود...وقتی شلوغ میشه نمیفهمی از کجا میخوری...10 تا spawn point میندازن نمیتونی جلوتو ببینی:d
دیروز تقریبا همه رو حساب بازی میکردن من سعی میکردم پشتیبانی کنم...صدای همرو خوب داشتم بیشتر دستور میگرفتم...
دوستان صدای من میومد؟!:d
اصلان و امیر و آرش و حمید هم عالی بازی کردن یه تک تیر انداز هم بود البته زمینش از بس بزرگ بود برد دوربینش نمیرسید:d
یه ضد تانک هم اومد ولی رفت همون امیر واهی بود:dتو همون چند ثانیه هممون رو به شهادت رسوند:d
فقط آرش اون مد ترور و سرچ & ریتریو رو بزاری خیلی بهتر میشه...
تا بعد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or