hamid_barca
Loyal Member
امشب که دیگه آخر کاری فقط 3 نفر بودیم من بدبخت هم تک بودم:cheesygri دهنم سرویس شد ولی تو بادی کانت بردمشون:boxing:
امشب که دیگه آخر کاری فقط 3 نفر بودیم من بدبخت هم تک بودم:cheesygri دهنم سرویس شد ولی تو بادی کانت بردمشون:boxing:
من خیلی دوست دارم بیام ولی کسی نمیگه چکار کنم. چه جوری باید با شما بازی کنم؟![]()
حمید دیشب خوب بازی کردی فقط یه مشکل داری صدات از Headset نمیاد . فقط صدای خرخر و صدای هواپیما میاد . :biggrin1:امشب که دیگه آخر کاری فقط 3 نفر بودیم من بدبخت هم تک بودم:cheesygri دهنم سرویس شد ولی تو بادی کانت بردمشون:boxing:
امیر جان میبینی بچه ها نمیان . من دیروز از ساعت 8 تا 12 بودم ولی فقط 4 نفر بودیم ولی همین بازی از هر بازی 15 16 نفری بیشتر حال داد .بنده خدا راست میگه اون تک بود و من و ASLAN با هم بودیم ولی قبلش خوب بود تا موقعی که بچه ها نرفته بودند.
امشب که تقریبا همه دیر اومدن و کلا 6 نفر بودیم...من نمیدونم اینا چرا انلاین نمیشن !!؟
فردا هم که 23 هست و آخرین........
شما اگر یکم توجه کنید و یکم به زبان فارسی مسلط باشید توی پست اول تاپیک نوشته شده . در ضمن کلن دیگه عضو نمیگیره چون الان 30 نفر عضو داریم که 15 نفرشون اضافین .ما که آخر نفهمیدیم چجوری عضو این کلن بشیم.
شما اگر یکم توجه کنید و یکم به زبان فارسی مسلط باشید توی پست اول تاپیک نوشته شده . در ضمن کلن دیگه عضو نمیگیره چون الان 30 نفر عضو داریم که 15 نفرشون اضافین .
شما میخوای عضو کلن بشی نمیخوای به خودت زحمت بدی PSN ID منو ADD کنی .
به هر حال شرمنده .
بله رایگان هست... ولی این سوال شما هیچ گونه ارتباطی به تاپیک نداره! :arrowd:سلام دوستان
بازی های شبکه اس ps3 رایگان هست؟
با چه سرعتی از adsl بازی میکنید؟
دوستان من هم دیشب اومدم همش error میداد.game host error
ولی وقتی می رفتم جاهای دیگه این error رو نمیداد.30 ثانیه اومدم 7 یا 8 نفر رو ترکوندم.![]()