Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کـــی خســـتست ... ؟! بلند بگــــید ... :دی

از همین امروز تا وقتی که Killzone 3 رو تو دستامون حس کنیم Killzone 2 بازی می کنیم، این همون Persian Zone ِ از فحش و ناسزا و توهین هم نمی ترسیم و اسممون رو عوض نمی کنیم، دشمنامون رو مجبور می کنیم بهمون احترام بزارن، این تاپیک زندست تا جایی که Killzone 3 بیاد و اسم تاپیک عوض بشه و جای 2 یه 3 بیاد ...

Long Live Persian Zone
به به ! :d
کی بریم مرد حسابی ؟ :d
خیلی حال میده با Clan Tag ایرانی میزنی داغون میکنی این خارجی ها رو . :d
فقط من هدستم گم شده . :((

آخرین ویرایش:
بچه ها اونایی که دوست دارن باهامون بازی کنن یا بیان تو Persian Zone منو ADD کنن، دیشب چند تا از لیستم رو Delete کردم که دوستان بتونن ADD کنن.

کیارش اون هدستتو پیدا کن تا کار به جاهای باریک کشیده نشده ای هم سنگری :دی

منم هستم
فایده نداره اینکاری باید امشب بروم پلی 3را بیارم تا با هم بازی کنیم و یک حاله اساسی از این خارجی ها بگیریم
پایتم اساسی ادد میکنم امشب:d
اهان راستی یادم نبود تو توی لیستم هستی:d

یه حرکتی برای بازیتون بزنید من هم بتونم بیام :d
میگه Rank من نمیخوره :(
دوست عزیز آخه دست ما نیست . ما خودمون به یه جا Join میشیم ، که شرایط اون Match اینه که رنک های پایین جنرال نیان . شما قشنگ دو ساعت بشینی بازی کنی 1 ستاره میشی و میای جزو ما . ;)

بچه ها اونایی که دوست دارن باهامون بازی کنن یا بیان تو Persian Zone منو ADD کنن، دیشب چند تا از لیستم رو Delete کردم که دوستان بتونن ADD کنن.

کیارش اون هدستتو پیدا کن تا کار به جاهای باریک کشیده نشده ای هم سنگری :دی
آرش دارم دیوونه میشم همه جا رو گشتم . :(( البته جای تعجب نداره گم شده ، شتر با بارش تو اتاقم گم میشه . :d

خوب دوستان بیاید ساعت بازی رو برای یک شنبه شب یعنی فردا بگید دیگه من که امشب نمیتونم بیام توی ADD LIST هم که فقط کیا رو دارم خواهشن بیاید از الان ساعت رو بگید که دقیق برنامه ریزی بشه ما هم جا نمونیم میشینم همگی بازی میکنیم فقط بچه ها یه سوال من تا حالا با ایرانی ها کیلزون نزدم خواستم بپرسم چجوری میشه همگی بریم توی یه MACTH حالت INVITE داره یا نه یه توضیح بدید رانک من هم بالاست البته بالای بالا نیا 2 تا خط که وسطش 2 تا دایره هست هدست هم دارم پایم هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or