اول سلام. خوب مطمینم حالا میگین سلام و درد:biggrin1:.من در کل از بازی برای سرگرمی میکنیم نه اینکه عصاب خودمون خراب کنیم
من به خاطر بازی ای دی دوستان رو دلیت نکردم به خاطر :biggrin1::biggrin1: خودتون هم میدونید بابا ولش کن تو اعصاب خودتو خورد نکونخوبه خودت میثم گفتی که kz2 فقط یه بازیه بعد از یه مدت هم میره کنار یه بازیه دیگه میاد،حالا ارزش داشت به خاطر یه بازی بیای همه دوستات رو پاک کنی
وقتی میخوای یه پست بزنی اونم اینجوری اول روش فکر کن یا حداقل یه بار بخونش(ناراحت نشی)

به نظر من کلن های خارجی خیلی خوبن !ما که شانس نداریم یکی از این ها اینویت بده !!

:cheesygriبعدهم.......کلن های تازه جمعو جور شده 

سلام اقا میثم خودت کاری کردی بچه ها از کلن برن خودتم میدونی برو روش فکر کن.خدا کنه کلنت همیشه اول باشه خودتم همین طور. اینقدر ولخرجی نکن ضرر میکنی 100000 والور رو خودت تنها نگرفتی حواست باشهکسی نبود بزنیم از فرماندهان ایرانی خواهش میکنم بهترین بازیکنشون رو رد کنن از فرمانده پارس اقا ارش و از فرمانده فارس اقا ایلیارو از فرمانده پارت اقا محسن لفتش ندید دیگه والورتون هم بگید 1000 والوری 100 والوری 100000والوری یک به یک هم میزارم همه ماموریت ها و بادی کانت 1به 10 هم میزارم مسابقه هم برای جمعه شب خوبه هستید