Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

سلام دوستان من چند تا مشکل برام به وجود اومده که نمی تونم تا فردا پس فردا زیاد بیام بازی. تازه جدا از اون امتحان آیین نامه هم دارم:biggrin1: در کل ببخشید. در ضمن مثل اینکه امشب با کل Pars مسابقه داریم؟ درسته؟

من یک چیزی بگم میثم گفتش که شب مسابقه داریم و من به دلایلی نتونستم بیام(اونی که میثم بهت گفتم هم نیست خصوصیه)بعد میثم هم گفت از کلن می خوام بندازمت بیرون می خوام ببینم منو می اندازین بیرون یا نه اگر می اندازین من برم همین کلن بقلی من خائن نیستم ولی بیکار هم نیستم ممنون.

دوستانه من که 1 هفته میشه نمیتونم وصل بشم.. 2 روز پیش یک لحظه وصل شدم که سریع افتادم بیرون..

فکر کنم دوباره اینترنت پوکیده..

سلام.... من از همه دوستانی که منو تا اینجا همراهی کردن خیلی خیلی ممنون هستم چه اونایی که همراهی کردن و چه اونایی که رفاغتی اومدن ولی در کل خیلی زحمت کشید بچه ها حالا کلن شده دو قسمت البته کلن خیلی بزرگی بودیم حدود 30 نفر که همیشه 5 تا شون بود خوب ولش حالا من موندم و کاوه و کامیار البته من به اینا هم گفتم اگه دوست دارید برید کلن محسن ولی یه چیزی بهم گفتن اگه چاغو میزدن خون بیرون نمی یومد بیرون جریان مهدی برام رو شد خیلی ناراحت شدم دیگه هم نگید چی هستش ولی من در کل کم نزاشتم برای این کلن این مدت که چند تا از بچه ها نبودن هم لیدر بودم هم افیسر هم بازیکن همه هم میدونن از اینکه هم بچه ها محسن رو همرا هی میکنن ممنون هستم از دوتا افیسر ش هم ممنون هستم حامدو برهان و ..... ما بخیل کلن کسی نیستیم ولی خیلی چیزا به من گفتن ولی نخواستم بگم ولی من هنوز هستم طوری هم هستم که محتاج هیچ کس نیستم خودم میارمش بالا هر چند بالا هم هستش فکر نکنید کلن 3 نفره هیچی نیست کلن های اول جهان 30 تا عضو ندارن همه زیر 7 تا هستن ولی بعضی ها بدونن همه عمرمون کیل زون نمی زنمیم رفاغت هم خوبه کسی داشته باشه کیل زون هم روی بورس باشه تا زمانی بازی بعدی شوتر بیاد اونایی که ادد لیستم پاک کردم بجز برهان همه توی معرفت کم اوردن برهان هم که رفتش بخاطر حامد و... اومد اینجا که اونا هم از کلن رفتن اون هم رفت پیش اونا که من دو سه نفر رو خووووب شناختم بماند اسمشون نمیگم ولی بگذریم از برهان عرفان احسان محسن و حامد خیلی زحمت کشیدن ارزو دارم هر جا باشن موفق باشند اونایی که خودم انداختم بیرون ببخشند حلال کنند چون اصلا نمی شناختمشون فقط اسمشون توی کلن بود در کل من خودم تنها هستم و امادگی کامل دارم با هر کلنی بازی بزارم 1VS1 اون دوتا یار هم بخاطر خوبی هایی که من در حقشون کردم و اونا در حق من کردن توی کلن هستن برای همه مسابقه ای هم نمی یارمشون مگه دیگه لازم باشه مسابقه هم زیر 1000 نمی زارم چون خیالم از خودم راحته که کی بیام بازی و کم نمی یارم بزنم بیرون از بازیو......و عصابم هم خیلی خراب نیست که فوحش بدم به یارو ....من در کل از بازی برای سرگرمی میکنیم نه اینکه عصاب خودمونو خراب کنیم و من هم از این به بعد فقط خودم هستم کسی خواست یه نامه بده تا یه مسابقه بزنیم در کل کسی از دست من ناراحت نشه دیگه هم هر چی بود گذشت اونایی که هم از ادد لیست در اوردم خیلی هاشون بی تقصیر بودن بخصوص برهان و عرفان وسلام. دیگه هم بحث نکنید چرا رفتیم و چرا اومدیم. ما کوچیک همه تون هم هستیم شما حرفه ای ما کوچک هستیم در ضمن هم از کلیه کلن های ایرانی من تو مسابقاتی که شرکت میکنم اسمشون RADEC 1VS1 هر شب هم هستم کلن های PARTو PARSو FARSباشه هم خوشحال میشیم

خوبه خودت میثم گفتی که kz2 فقط یه بازیه بعد از یه مدت هم میره کنار یه بازیه دیگه میاد،حالا ارزش داشت به خاطر یه بازی بیای همه دوستات رو پاک کنی;)
وقتی میخوای یه پست بزنی اونم اینجوری اول روش فکر کن یا حداقل یه بار بخونش(ناراحت نشی)

من در کل از بازی برای سرگرمی میکنیم نه اینکه عصاب خودمون خراب کنیم
اول سلام. خوب مطمینم حالا میگین سلام و درد:biggrin1:.
دوم این قسمت رو خوب اومدی.
سوم
خوب من 4 هفته پیش قرار بود واسه 2 هفته برم مسافرت بدش بیام خوب سر 2 هفته اومدم اما خوب وقتی اومدم دیدم نمیشه به live وصل شم که هنوز علتشو نفهمیدم و تصمیم گرفتم isp رو عوض کنم. و............... خلاصه تا الان. الان دوباره تصمیم گرفتم به psn نصب شم یه حالی ببریم. البته خوشحالم که عضو نبودم که بخوام اعصاب همه رو خراب کنم . از طرفی ناراحتم که کلن بسیار خوبی مثل این چرا عضو نشدم. و البته برای من همین کافیه که هروقت on میشم با شما دوستان بازی میکنم. خلاصه عذر خواهی بدهکارم و عذر خواهی میکنم اگر من مدتی نبودم آخه الان پست میثم رو خوندم احساس کردم از منم ناراحت آخه گفت بعضی از دوستان که اومدن و رفتن. بحر حال من هروقت دوستان بودن و ما رو هم ترجیح دادن بازی میکنیم. البته فکر کنم کلن نباشم بهتره چون فردا من میخورم به درسا و از این چیزا و میریزم یوقت برنامه کلن رو بهم.

خوبه خودت میثم گفتی که kz2 فقط یه بازیه بعد از یه مدت هم میره کنار یه بازیه دیگه میاد،حالا ارزش داشت به خاطر یه بازی بیای همه دوستات رو پاک کنی;)
وقتی میخوای یه پست بزنی اونم اینجوری اول روش فکر کن یا حداقل یه بار بخونش(ناراحت نشی)
من به خاطر بازی ای دی دوستان رو دلیت نکردم به خاطر :biggrin1::biggrin1: خودتون هم میدونید بابا ولش کن تو اعصاب خودتو خورد نکون:love:

من نمی دونم :biggrin1:ولی کلا اشتباهات زیادی زخ داد ولی جمع حال داد......ولی من یک مسئله ای رو بگم درمورد تعویض کلن من یک شفاف سازی اساسی:
من از IRHE اومدم بیرون گفتم برای خودتم بهتره این جوری.....ولی نرفتم من توی کلن PART دلیل داشت و دلیلش هم این بود که:
من می دونم محسن نمی خواد منو و دلیل هم دارم و اونم اینه که :من به محسن گفتم این ویت بده بعد جواب نمی داد به حامد گفتم گفت به محسن بگو منم بازم گفتم قشنگ هست تو ایدیمم سه بار گفتم و حالا وقتی که محسن دید من رفتم یک جا دیگه pm زد که من به حامد گفتم این ویت کنه و منم بهش گفتم چرا زود تر نکردی و گفت من پریروز به حامد گفتم و کلا اگر همه این ها رو جمع بزنیم معلوم می شه.

کسی نبود بزنیم از فرماندهان ایرانی خواهش میکنم بهترین بازیکنشون رو رد کنن از فرمانده پارس اقا ارش و از فرمانده فارس اقا ایلیارو از فرمانده پارت اقا محسن لفتش ندید دیگه والورتون هم بگید 1000 والوری 100 والوری 100000والوری یک به یک هم میزارم همه ماموریت ها و بادی کانت 1به 10 هم میزارم مسابقه هم برای جمعه شب خوبه هستید

من امروز اولین تورنمنت که بازی کردم بدونه دوستان خیلی اسون تر بود نسبت به 3vs3
اول هم شدم بدونه دردسر خیلی هم حال داد :cheesygriدیگه لازم نبود یه ساعت به همه زنگ بزنم اقا یادتون نره بیاید حتما .خودم یه 10 مین مونده به بازی میام وسلام کارشون رو تموم میکنم :eek:

به نظر من کلن های خارجی خیلی خوبن !ما که شانس نداریم یکی از این ها اینویت بده !!

اول شوخی میکنم به دل نگیری :cheesygri
کامی جون کلن های ایرانی هم خیلی خوبن :cheesygri
ولی تو تو کلن های ایرانی هم نمیتونی رشادتی از خودت نشون بدی بری تو کلن های خارجی باید روزی 18 ساعت انلاین باشی که :confused:
ولی امیدوارم هرجا باشی موفق باشی کوچچک:love:
به کوری دشمنان اسلام کلن ایرانیان هلگاست به رتبه 109 رسید البته میارمش زیر 100 تا حالا هم توی ایران کسی نیومده زیر 200 بعد از من فکر کنم ارش باشه :evil::cheesygriبعدهم.......کلن های تازه جمعو جور شده :love::love:

کسی نبود بزنیم از فرماندهان ایرانی خواهش میکنم بهترین بازیکنشون رو رد کنن از فرمانده پارس اقا ارش و از فرمانده فارس اقا ایلیارو از فرمانده پارت اقا محسن لفتش ندید دیگه والورتون هم بگید 1000 والوری 100 والوری 100000والوری یک به یک هم میزارم همه ماموریت ها و بادی کانت 1به 10 هم میزارم مسابقه هم برای جمعه شب خوبه هستید
سلام اقا میثم خودت کاری کردی بچه ها از کلن برن خودتم میدونی برو روش فکر کن.خدا کنه کلنت همیشه اول باشه خودتم همین طور. اینقدر ولخرجی نکن ضرر میکنی 100000 والور رو خودت تنها نگرفتی حواست باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or