Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

خوب دوستان برای امشب هم یک تورنومنت 5VS5 که فقط Bodycount هست پیدا کردم و Join شدم. یکی هم خودم ساختم که 4VS4 هستش.

اولی ساعت 10:45 هستش
دومی هم ساعت 11 هستش
حتما بیاین

بچه ها تا برهان نیاد مسابقه ای هم در کار نیست :-"بعد کامیار غیبت زیاد می کنی هواست باشه کاوه پهلیوان توهم شورشو در اوردی نوید تو هم تا فردا شب مهلت داری چون اگه خدا بخواد چند تا یار قوی میخوام استخدام کنم البته باید فرزند..... باشند:confused: یا سابقه جبهه داشته باشند (شوخی) چند نفر دیگه هم تو کلن هستن به خاطر چند مسائل نگه شون داشتم که اونا هم خودشون میدونن کی ها هستن و من هم خبر از کار بچه ها ندارم مسابقات روبرهان بزاره بهتره اونم تا 2 روزه دیگه میاد اون عضو های جدید اشخور هم هواستون باشه به فرمان کلن باشید نه هر رومی گیرتون بیاد برید البته این علائم اشخوری هستش .علی پر پر سینا خان و... من همون روز اول خواستم بندازمتون بیرون به خاطر رفاقتی که با دوستان داشتیم کفتم باشه اینم فقط به خاطر تو خلاصه دارم میگم فرمان خلع لباستون رو هم دادن بچه ها می خواد رفیق هر کسی که باشید بگید اونم انداختیم بیرون (خوبی که از حد بگذرد نادان فکر بد کند ) خلاصه بچه های کلن جاسوس ها هم حمله کردن به کلن برهان کسی رو عضو نکنی من خودم باید کار اطلاعات عملیات رو هم انجام بدم تا حالا دو سه تا جاسوس گرفتم دهنشن رو نیا تو برهان خلاصه من این چند روز نتونستم مرتب بیام تو تاپیک چون چند تا کار داشتم و برهان جون هم بودش کارو چیزا رو درست میکرد ولی من هستم بچه ها اگه کاری چیزی دارید به من بگید

:biggrin1: (فرماندهی ستاد مشترک iranian helghast):biggrin1:​

آخرین ویرایش:
محسن جان چشم ظهر ها بازی نمیزارم.
در ضمن شما دیشب تو بازی اول اگه به همه چی دقت می کردین این حرف رو نمیزدین. من اعدادش دقیقا یادم هست چون خیلی از الکی باختنمون ناراحت بودم. من 47 تا Kill داشتم و 15 با Death در حالی که میثم 29 تا Kill داشت در مقابل 15 تا Death شما و حامد هم فکر کنم 7 یا 8 بار مردین. با امتیار های کم حدود 20. در هر صورت هرچی بوده گذشته. راستی شما به این حرکت که در یک بازی 4 نفره 2 نفر بیاد تو و بچسبه تو Base میگی هماهنگی؟ این اسمش NOOB بازی هست
برهان انتظار داری وقتی شما توی مقرشون تشریف داری اونا بیان بیرون گرچه زیاد تو مقر نمی ایستادن و ما که حرفه ای هستیم رو دور میزدن. در ضمن اسم kill نیار هدف برد تیمی بود اگه اون همه که شما خوردیت چند تایی نمیزدیت که دیگه واویلا... تو boudycount همون قدر بزنی امتیاز میگیری. بخوری امتیاز دادی در نتیجه علت باخت معلومه

سلام من امروز برگشتم..

میبینم که یک چندتا مسابقه خوب دادین و کلا کلن راه افتاده..! خلاصه من آماده هستم هر وقت احتیاج داشتین یا اینجا بگین یا زنگ بزنید..

این برهان کجا رفته مثل اینکه پیداش نیست..؟

من ايشالا از فردا ميايم. امين جان بهت PM هم دادم.
پ.ن: محسن جان شما هم بهتره اين بحث Kill و اينا رو بيخيال بشي چون من از وقتي كه اومدم ديدي چند تا برد به كلن اضافه شده؟ كلا ولش كن

سلام
من این چند روز به خاطر مهمونامون نتونستم منظم بیام ولی کلا هرکی هر وقت دلش میخواد میاد اینجوری کار کلن به مشکل میخوره
حامد این چیزا عادی شده. اون موقع که من بازی میزاشتم هم همین جوری بودش و این مشکلات بود. من که منتظرم به 50 تا برد برسه کلن و بعد یک تصمیمی برای خودم بگیرم و اینجا اعلام کنم.
سلام حامد:biggrin1: خوبی؟:biggrin1:

دوستان ایکس باکسم به رحمت ایزدی داره می پیونده و علائم سه چراغ داره درش ضحور می کنه !یک فاتحه براش بخونید:biggrin1:راستی امروز می ام به احتمال 50 درصد و شاید هم اصلا از کلن رفتم چون کیل زون خیلی وقته دارم بازی می کنم ادم چقدر هلگاست و ببینه و ادم بکشه :biggrin1:

سلام به همه سرداران کلن بچه این چند روز که مسابقه نداشتیم زیاد 7 تا بود من خودم مشکل داشتم و برهان و... حامدو.. از شنبه باشید که دوباره روزی 15 تا بازی داریم اقا مهدی هم اومد تو کلنمون که خیلی از بچه ها گفتم ما هم نه نگفتیم برهان قبل از مسابقه با من هماهنگی کن تا بچه ها رو بیارم و خودت هم بهشون بگو که بدونی کیا میان قبلش گرفتی که طرف نره تفریح بعدش هم کم تر بحث کنید حامد خیلی شاکی بود افرین هم باید به عرفان گفت که فعالیت از منم بیشتر شده محسن تو هم کمتر .... محسن لیست اونایی که باید برن بیرون بگو تو حامدو برهان بگید فقط چون شما از اون اول با کلن بودیید و پایه خدمتی تون هم بالاست:love:بعدش هم کسی که نمیاد بگه نمیام ما کسی رو به زور نیاوردیم من خودم به کسی نگوفتم بیاد توکلنمون که نازشم بکشم همه دوستان خوب من بودن خودشون اومدن بجز که نباید اسمشون رو بیارم... که اونا هم خراب میشن این کلن نزدیکی 40 عضو داشت که هر کدوم اومدن جا شون تو نفرات اول کلن بود هر کس هم نیومد رفت بیرون با یک دکمه خلاصه اینا که موندم من نوکر همشون هم هستم حامدو محسن میدونن و برهان و... ما هم به کسی احتیاج نداریم مگه مثله خودمون باشه 24 ساعته 4 تایی هم خودمو هم میتونیم بچرخونیمش البته اسمه چند تا دیگه نیاوردم مثل کاوه احسان امین اینا هم باید حتما بزنگی تا بیان باید وقت قبلی بگیری چند تا دیگه هم هست خلاصه من پدرم در اومد تا این کلن به اینجا ها رسید البته با دوستان کامیار تو هم اگه دوست داشتی بیا اگه هم دوست نداشتی نیا خود دانی دوشنبه ها هم بچه های غیر فعال فینیش می شن وسلام

:biggrin1: (فرماندهی ستاد مشترک iranian helghast):biggrin1:​

سلام به همگی
من اگه خدا بخواد از دوشنبه به طور منظم میام فقط برهان یا هرکس دیگه ای که بازی و مسابقه میزاره بیاد قبلش تو تایپیک بگه که همه بفهمن و به موقع حاضر باشن;)
میثم جان حتما یه خونه تکونی به کلن بده که حساب کار دست همه بیاد

سلام

داش میثم خیلی چاکریم
اقا من گفتم تابستون میشه از صبح تا شب میریزیم تو KZ رنک رو می ترکونیم و حتی یادت باشه من هدست نداشتم اما برای کلن رفتم گرفتم اما امان از این ترم تابستونی و .......
خداییش تو خیلی به ما حال دادی که تا حالا KICK نکردی چون خودم دیدم بچه هایی که از من فعالتر بودن رو سوت کردی
من هر چند تو این کلن حدود دو ماه بودم اما خداییش اندازه 2 سال خاطره دارم و با بچه های گلی مثل حامد و برهان و خودت و محسن اشنا شدم
اگه سرم خلوت تر شد و تو خواستی به ما بازم حال بدی ما درخواست میدیم تو هم INVITE بده تا با هم باشیم

چاکریم فعلا ......

بابا میثم جان سرور مایی شما .....والا دیشب رفتیم و محسن یک مپ ساخت رفتیم یک دست زدیم منو و ارکی و محسن و فیوری(اسم ارکی و فیروی یادم رفت!)محسن قبول کن ما دو دست پشت سر هم 5 2 داشتیم بازی می کردیم خب بابا می برین اون وقت حرفم می زنین ؟ولی با همون وضع و دوست 5 به 5 که بازی کردیم 4 دست بردیم و 2 دست باختیم!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or