Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

بچه ها من فردا (شنبه) میرم مسابقه یک دو سه روزی نیستم و نمیتونم مسابقه بدم..

امروز هم من خیلی لگ داشتم تو تمام بازی ارور Host داده بود ولی با این وجود که اصلا نمیفهمیدم کی منو کشته ولی کلی امتیاز گرفتم..

فعلا خداحافظ
باشه برو به سلامت. تو اون بازی هم تو جون ما رو نجات دادی:biggrin1: وگرنه باید 4 به 3 بازی می کردیم و میباختیم:biggrin1:دمت گرم

چاکر داش میثم هم هستیم :love: بزار خطم درست بشه 24 ساعته تو رکاب و اماده به خدمت هستم. از تو به یک اشاره از ما به سر دویدن:love:در ضمن همین که اومدم با کمک همه بچه ها روی هر چی کلن کری خونو کم میکنیم;)

من فقط یک چیزی رو بگم میثم این جوری نمی شه ها که هر کی زود تر رفت اون باید مسابقه بده :biggrin1:مگه سفه نون سنگکه
البته باید میثم بهت جواب بده ولی خودم میدم. هیچ وقت این جوری نبوده که هر کی زودتر بیاد راهش بدیم:biggrin1: دیروز کسی نبودش و امین رو آوردیم که عالی بازی کردش. شب هم یارها کاملا مشخص شده بودند از قبل و بازی آخر چون اینترنت حامد مورد داشتش اشکان رو آوردیم که فقط داشت میمرد:biggrin1: تو هم که نبودی؟
پ.ن:محسن جان زودتر بیا دیگه بابا مردیم:biggrin1:

اتفاقا میثم به من یک مسیج داد گفت 12 بیا 4 به 4 مسابقه جدی داریم منم گفتم سعیم رو می کنم بیام یک ربع که اومدم گفت بیا جوین من فکر کردم مپی ساخته بعد گفتم کجا و این ها دوباره یک مسیج زد با سابجکت جوین من فهمیدم منظورش مسابقه هست که اومدم دیدم نوشته وورلد فول و این ها بعد دوباره مسیج زد گفت می خواستی زود تر بیای :biggrin1:بعد گفت می خوای من بیام بیرون تو بیای منم گفتم نهههههه خودت برو می بازیم این عین مسیج ها هست.

خوب امروز کلن ما هم در دو تورنومنت شرکت کرد که در یکی سوم شدش که 1VS1 بود و توی اونکی هم که 2VS2 بود اول شدیم. من و میثم باهم بازی کردیم که در نیمه نهایی من واقعا عالی بازی کردم و با این که میثم از بازی پرت شد بیرون بازی 3-2 باخته رو 3-4 کردم و بردیم:biggrin1: در فینال هم طی یک بازی مهیج کلن فوق العاده قوی German(S)killer رو بردیم و قهرمان شدیم. ضمن اینکه امشب هم یک تورنومنت 4VS4 داریم که فقط Bodycount هستش و اعضای اصلی هم میثم، برهان، حامد و احسان هستند. اعضای ذخیره هم کامیار و اشکان هستند. موفق باشید
راستی ساعتش رو یادم رفت بگم:biggrin1: 11 بیاین که 11:30 بازی هست

خوب دوستان همین جا جا داره که به میثم تبریک بگم که بالاخره تونست رنک آخر رو به دست بیاره و از این به بعد که با کلن های دیگه بازی می کنیم باعث ایجاد رعب و وحشت میشه:biggrin1: مبارک باشه

پ.ن: ببخشید دو تا پست پشت سر هم شدش:biggrin1:

میثم مبارکه !!!!!!!!!من امشب بیام یا نه ؟(راستی من که بازیم خوبه چرا یار اصلی نیستم ؟
امشب بیا به عنوان یار ذخیره. امشب چون فقط Bodycount هست و تو و اشکان زیاد میمیرین بهتره ذخیره باشید. در ضمن در مقایسه با میثم و حامد و احسان و من تو بالاخره ضعیف تر هستی.

:biggrin1:[.....]من کجا زیاد می میرم دیگه بهینه شدم :biggrin1:قبول کن به غیر از بادی هم بود منو راه نمی دادین
چرا اگه به من بودش و حامد هم قبول می کرد تو میومدی. چون که دیشب اشکان رسما گند زد تا مرحله 2 که 10 دقیقه از بازی میشه فقط 2 نفر رو کشت و کلا ترکونده بود:biggrin1: البته دقیق نمی دونم اشکان بود یا امیر چون خونه هم بودن:biggrin1:

خوب دوستان امروز هم یک روز سخت رو پشت سر گذاشتیم و بدون هیچ تقلب و Glitch تا حالا تونستیم 21 بر کسب کنیم. امشب هم توی 2 تا تورنومنت به صورت خیلی فشرده شرکت کردیم که خیلی خوب بازی کردیم و Valor گرفتیم:biggrin1: شب خوش
میثم فردا ساعت 3 یادت نره بیای

خوب دوستان بازی هایی که برای امروز برنامه ریزی کردم به این شرح هستش:

ساعت 1 بازی 1VS1(وضعیت نا معلوم)

ساعت 4 بازی 2VS2(وضعیت نا معلوم)

ساعت 4.15 بازی 1VS1( وضعیت معلوم)

ساعت 5:30 بازی 2VS2(وضعیت نا مشخص)

ساعت 10:30 بازی 4VS4(وضعیت نا مشخص)

دوستان عزیز برای برنامه ریزی دقیق تر از فردا خواهش می کنم که همتون بیاید و ساعت هایی رو که هستید مشخص کنید. ممنون

پ.ن: تعداد مسابقات امروز ممکن است افزایش پیدا کند. موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or