Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

خوب دوستان امروز هم از ساعت یک دو تا تورنومنت سخت داشتیم که مرحله نیمه نهایی رو در هر 2 تورنومنت کامیار بازی کرد و تونست پیروز بشه. Final ها رو هم من بازی کردم که تونستم هر دو تا رو پیروز بشم و روز خوبی رو شروع کنیم با دو مقام اولی:biggrin1: ساعت 4 یا 5:30 هم بازی داریم. شاید جفتش Ok بشه و بریم بازی کنیم.

پ.ن: به هم افرادی که در این کلن هستند تبریک میگم. کلن ما در عرض دو روز بازی های عالی انجام داده و الان هم تونستیم از رتبه 1060 به 623 برسیم. مبارکه:biggrin1:

مبارکه بازی های خیلی خوبی بود من هم تونستم نیروم رو محک بزنم هر جند قبل دستم می لرزید ولی تونستم با فاصله ی کمی ببرم.ولی خودمونیم حریف من چه ادم خوبی بود قبل از بازی مسیج زد موفق باشید:biggrin1:

خوب طرف آدم خوبی بودش:biggrin1: کامیار امروز دو بار جون کلن رو نجات داد:biggrin1: یکی ظهر که اومد بازی کرد و یکی هم الان که می خواد بیاد با من بازی کنه. یک تورنومنت 8 کلن هستش که متاسفانه با این که گفتم کسی نیومد و Round اول رو 1 به 2 بردمشون. برای نیمه نهایی هم کامیار داره میاد کمکم:biggrin1: مرسی کامیار

خوب می تونم بگم که کامیار واقعا عالی بازی کردش امروز. تو یک تورنومنت سخت با کامیار موفق شدیم که قهرمان بشیم که 8 کلن درش حضور داشتن. امشب هم دو تا مسابقه داریم یکی ساعت 10:30 و یکی هم ساعت 11:30 حتما بیاین. راستی امروز 30 پیروزی رو هم کسب کردیم. امروز کلا 11 بازی کردیم که 9 برد و 2 باخت داشتیم که با نبود تیم اصلی به نظر نتیجه خوبی هستش. موفق باشید

خواهش می کنم این ها کلا وظیفه هست .....منم که الاف :biggrin1:برد ما خیلی درخشان بود هر چند قبل از شروع بازی با پارازیت در ارتباط صوتی مواجه شدیم دو نفر مقابل چینی یا ژاپنی بودن و یک سری صدا مثل سوت و این ها تولید می کردند که صدا به صدا نمی رسید :biggrin1:

سلام به همگی داداش کامیار به زود اومدن نیست بعدش حدف ما تیم خوب بودن هستش کسی که 24 ساعته باشه با کسی که اصلا نیستش فرقی باید داشته باشه اون روزی که تو میگی بچه ها 3 ساعت از تو زود تر اومده بودند میشه اونا بازی نکنن .... همه دوستانه من هستید پارتی بازی هم نمیشه :laughing: من برای اینکه تو ناراحت نشی گفتم جای من برو . به محسن هم خوش امد میگم که اومده از زحمات برهان و... حامد وکامیارو احسان هم ممنونم خلاصه چی بگم ما چند تا بازی که انجام دادیم که برهان جون همشون رو توضیح داد امشب هم 1 ترنمنت شدیم اول که اونا رو هم یکی من ویکی برهان کارشونو ساخت :love: از بچه های کلن هم می خوام نگاهی به ساعت مسابقات بندازن و بگن ما میام امشب با برهان هماهنگی کنن :love: البته باید فعال باشید نه فقط ساعت مسابقه بیاد بگه برم تو :-"برهان اسم اونایی که هم باید خلع لباس بشن بگو خودت میونی و محسن و حامد

آخرین ویرایش:
خوب دوستان برای امروز هم دو تا بازی گذاشتم که از 2 تا 4 اینا طول میکشه. یکی 2VS2 و یکی هم 3VS3 هستش. لطفا بیاین. مرسی
برهان جون اولا خسته نباشی به خاطر زحمت هایی که واسه کلن میکشی:love: ثانیا داداش من این مسابقه ها رووقتی بذار که بیشتر بچه ها onباشن نه سر ظهر. شبها باشه بهتره;) خواهشا 1به1 نذار که فقط خودت بتونی بری :cheesygriبعدشم هی الکی نرو مسابقه بذار ما اول باید تمرین کنیم تا مثل دیشب مضحکه نشیم.با تشکر کوچیک همتون محسن:love:

آخرین ویرایش:
کامیار جون اولا خسته نباشی به خاطر زحمت هایی که واسه کلن میکشی:love: ثانیا داداش من این مسابقه ها رووقتی بذار که بیشتر بچه ها onباشن نه سر ظهر. شبها باشه بهتره;) خواهشا 1به1 نذار که فقط خودت بتونی بری :cheesygriبعدشم هی الکی نرو مسابقه بذار ما اول باید تمرین کنیم تا مثل دیشب مضحکه نشیم.با تشکر کوچیک همتون محسن:love:
اول از همه من برهانم محسن جان:biggrin1: خوب وقتی سر ظهر هم بچه ها هستن باید تغذیه شون کنم دیگه:biggrin1: 1VS1 هم که دیشب همش رو میثم رفت و 1 دونه رو من رفتم. بازی هم شبا میزارم چشم. دیشب هم علت سوم شدنمون در اون تورنومنت میثم بودش که در بازی اول خیلی مردش و کم کشتش و طرف های مقابل هم NOOB بودن که تو مسابقه 4 نفره با 2 نفر شرکت کردن و معلومه خوب شانسشون برای پیروزی بیشتر میشه. پس به این نمیگن مضحکه شدن:biggrin1: تمرین هم که دیشب خیلی حال داد زدیم میثم و عرفان رو ترکوندیم:biggrin1:

اول از همه من برهانم محسن جان:biggrin1: خوب وقتی سر ظهر هم بچه ها هستن باید تغذیه شون کنم دیگه:biggrin1: 1VS1 هم که دیشب همش رو میثم رفت و 1 دونه رو من رفتم. بازی هم شبا میزارم چشم. دیشب هم علت سوم شدنمون در اون تورنومنت میثم بودش که در بازی اول خیلی مردش و کم کشتش و طرف های مقابل هم NOOB بودن که تو مسابقه 4 نفره با 2 نفر شرکت کردن و معلومه خوب شانسشون برای پیروزی بیشتر میشه. پس به این نمیگن مضحکه شدن:biggrin1: تمرین هم که دیشب خیلی حال داد زدیم میثم و عرفان رو ترکوندیم:biggrin1:
ببخشید اسمتو اشتباه نوشتم:cheesygriمنظور من از 1به1 بعد از ظهر دیروز بود نه دیشب;)عزیزم تغذیه ظهرتونم تمرین کنید تا شبها مسابقه بدیم . اوناییم که دیشب باهاشون مسابقه دادیم noob نبودن خیلی حرفه ای و هماهنگ بودن ما noobبودیم که عین:eek:....... :eek:سر کردیم تو مقرشون در ضمن همه تقصیرها رو ننداز گردن میثم یه نگاه به امار مرگ خودتم بنداز تا علت دوم باختمونم بفهمی باور نمیکنی حامد بهت میگه

محسن جان چشم ظهر ها بازی نمیزارم.
در ضمن شما دیشب تو بازی اول اگه به همه چی دقت می کردین این حرف رو نمیزدین. من اعدادش دقیقا یادم هست چون خیلی از الکی باختنمون ناراحت بودم. من 47 تا Kill داشتم و 15 با Death در حالی که میثم 29 تا Kill داشت در مقابل 15 تا Death شما و حامد هم فکر کنم 7 یا 8 بار مردین. با امتیار های کم حدود 20. در هر صورت هرچی بوده گذشته. راستی شما به این حرکت که در یک بازی 4 نفره 2 نفر بیاد تو و بچسبه تو Base میگی هماهنگی؟ این اسمش NOOB بازی هست

دعوا نکنین هم دیگه رو نزنین :biggrin1:بابا منو و میثم رفتیم سابقه بدیم 4 به 4 بود یا 3 به 3 طرف یک نفری اومد اونم وسط بازی پرید بیرون !:biggrin1:من فعلا 12 به بعد شب هستم

نه بابا دعوا چیه؟ فقط داشتیم بحث می کردیم. راستی دو تا نکته یادم رفت بگم. 1-من برای این بازی زیاد دارم میزارم محسن جان که زود به 50 برد برسیم. اون روزی که من اومدم کلن 12 برد داشت ولی الان 38 برد داره یعنی کمی بیشتر از 3 برابر شده اون هم در عرض 3 روز;) 2- دوستان من از فردا احتمالا تا پنج شنبه نیستم. اگه بازی می خواین بزارین به میثم بگین. فقط بر نگردم ببینم رو همین 38 تا برد موندین و اصلا بازی نزاشتین:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or