Multi Platform KHAZAN : The First Berserker

سازنده
Nexon
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Nexon, Nexon America Inc.

meta.png

Initial release date: 2025
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Neople
Publishers: Nexon, Nexon America Inc.
Genres: Role-playing Video Game, Action game, Adventure game, Fighting game, Adventure
Engine: Unreal Engine 4
License: proprietary license

The First Berserker: Khazan بازیکنان را در نقش خزان، ژنرال بزرگ امپراتوری Pell Los قرار می‌دهد که پس از شکست Berserk Dragon Hismar، به دروغ متهم شده و توسط امپراتورش تبعید می‌شود و سپس به دنبال گرفتن انتقام می‌افتد.
استودیو سازنده Neople می‌گوید سری DNF ترکیبی از عملکرد سریع و پرانرژی جنگ‌جویان قدیمی با عناصر RPG کلاسیک است که همگی در سبک هنری انیمه‌ای ترکیب شده‌اند. با این حال، در بازی The First Berserker: Khazan، بازیکنان می‌توانند انتظار نبرد هک و اسلش و سفارشی‌سازی فراوان را داشته باشند.

برای زنده ماندن، بازیکنان باید در مبارزات تسلط پیدا کنند، مهارت‌های شخصیت را ارتقا دهند و اسلحه‌ها و زره‌ها را ترکیب کنند (هر کدام دارای امتیازات منحصر به فرد). هرچه تعداد ماموریت‌های بیشتری انجام شود، باس‌ها سخت‌تر می‌شوند، اما شکست دادن آن‌ها و به پایان رساندن ماموریت‌ها، تجهیزات و توانایی‌های قدرتمندی را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد

این بازی عرضه شد؟ هیچ خبری چرا نیست نه از این نه از اتم فال. دنوو دارن جفتشون درسته؟

آقا بازم تاکید میکنم اسم بازی تو عنوان برعکسه 😁
دنوو داره چه دنوویی 😁
Incorporates 3rd-party DRM: Denuvo Anti-tamper
5 different PC within a day machine activation limit

بله. تا الان ۶ تا باس کشتم و تروفی نداده. بجز یکی که آنلاین بودم. در کل اپل بازی باید آنلاین بشید و چندتا تروفی بگیرید.
خوب اگه افلاین بازی تموم کنم بعد انلاین بشم تروفی میده یا نه از اول باید انلاین بود

واقعا بعضی از گیمرها انگار مال یه دنیای دیگن الان من سر باس scalpel زاییدم بعد میری تو یوتیوب میبینی طرف باس را بدون خوردن حتی یک ضربه زده واقعا چجوری میشه حتی بدون خوردن یک ضربه:o
از باس های دو فازی متنفرم:|

واقعا بعضی از گیمرها انگار مال یه دنیای دیگن الان من سر باس scalpel زاییدم بعد میری تو یوتیوب میبینی طرف باس را بدون خوردن حتی یک ضربه زده واقعا چجوری میشه حتی بدون خوردن یک ضربه:o
از باس های دو فازی متنفرم:|

اين دو فازه بودن به اين شكل باساى بازى واقعا مسخرس.

حالا از اون مسخره تر اینکه بعضی ها نه تنها دو فاز دارن تازه تو حین مبارزه جون خودشونم پر میکنن

تلاش به زيادى سخت بودن داره بازى و اين خوب نيست.
بايد درستش كنن.
سر هر باس اندازه ايشين آشينا من دارم علاف ميشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or