Multi Platform KHAZAN : The First Berserker

سازنده
Nexon
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Nexon, Nexon America Inc.

meta.png

Initial release date: 2025
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Neople
Publishers: Nexon, Nexon America Inc.
Genres: Role-playing Video Game, Action game, Adventure game, Fighting game, Adventure
Engine: Unreal Engine 4
License: proprietary license

The First Berserker: Khazan بازیکنان را در نقش خزان، ژنرال بزرگ امپراتوری Pell Los قرار می‌دهد که پس از شکست Berserk Dragon Hismar، به دروغ متهم شده و توسط امپراتورش تبعید می‌شود و سپس به دنبال گرفتن انتقام می‌افتد.
استودیو سازنده Neople می‌گوید سری DNF ترکیبی از عملکرد سریع و پرانرژی جنگ‌جویان قدیمی با عناصر RPG کلاسیک است که همگی در سبک هنری انیمه‌ای ترکیب شده‌اند. با این حال، در بازی The First Berserker: Khazan، بازیکنان می‌توانند انتظار نبرد هک و اسلش و سفارشی‌سازی فراوان را داشته باشند.

برای زنده ماندن، بازیکنان باید در مبارزات تسلط پیدا کنند، مهارت‌های شخصیت را ارتقا دهند و اسلحه‌ها و زره‌ها را ترکیب کنند (هر کدام دارای امتیازات منحصر به فرد). هرچه تعداد ماموریت‌های بیشتری انجام شود، باس‌ها سخت‌تر می‌شوند، اما شکست دادن آن‌ها و به پایان رساندن ماموریت‌ها، تجهیزات و توانایی‌های قدرتمندی را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد

مطمئن که اره ۱۰۰ درصد فقط امکان داره اپدیت بدن درستش کنن من که بازی را تموم کردم یه مدت صبر میکنم ببینم فیکس میکنن یا نه.
همین الانشم یکسری تروفی های مربوط به ساید کوئست ها ایراد داره باز نمیشه راه حلشم اینه که بدون خاموش کردن دستگاه یه ضرب همشون را بری مثلا تروفی رد کردن تمام bonus mission را باید بدون خاموش کردن دستگاه یا بیرون اومدن از بازی هر ۲۴ تاشونو یه ضرب بری تا باز بشه البته از چک پویت اخر میشه رفت ولی مسخرست.
من نمیدونم اینا تستر ندارن قبل ریلیز بازی ها این موارد را تست نمیکنن

بر پدرش...این چیزی که اول نوشته بود!

For the second playthrough, you’ll want to start New Game+ and change the difficulty down to Easy. You’ll also want to not summon any Spirits of Advocacy during this playthrough so you can unlock :silver: Standing Alone.
اینم چیزی که الان نوشته 😐
For the second playthrough, you’ll need to start a whole new save as :silver: Standing Alone does not unlock on New Game+ if you summoned at all on that save file.

• Like
Reactions: ashe
دوباره به این پاورپیکس گه برای راهنمای پلاتنیوم اعتماد کردم گند زد به بازیم .یه تروفی داره بازی را باید بدون سامون کردن تموم کنید اونجا نوشته بود میتونید تو ng+ این کارو بکنید منم بازی را تو درجه سختی نرمال استارت زدم از سامون هم استفاده کردم گفتم برای نیو گیم پلاس میزنم easy سامونم نمیکنم تروفی را بگیرم بازی پلات شه حالا معلوم شده به محضی که سامون کنید این تروفی قفل میشه حتی اگه تو ng + هم استفاده نکنید فایده نداره. تنها راهش اینه که کاملا دوباره از lv1 بازی را شروع کنید که شخصا اصلا حال و حوصله دوباره بازی کردن از صفر را ندارم.
گفتم بگم حواستون باشه اگه مثل من گند نزدید تا الان :|

من خيلى بيخبر سامون كردم يبار و ازون صحنه ايي كه ديدم خودشو ميندازه توى گردباد و زارت ميميره ديگ سامون نكردم :D

• Like
Reactions: ashe
همون قدر که یکسری باس های بازی واقعا حال میده یکسریشون هم واقعا رو اعصابن که تا اینجا مهم ترینشون hismar هست یه اژدهای غول پیکر با یه تریلی جون که هر ضرب که بهش میزی ناچیز از جونش کم میشه و یه باس فایت طولانی در انتظارتونه حالا فکر کنید سخت هم هست هی میمیرید دوباره این پروسه را باید طی کنید تو اینجور جاها هست که فرق یه سازنده خبره مثل فرام و میازاکی با بقیه معلوم میشه اونجا مبارزه با اژدها واقعا لذت بخشه اینجا عذاب اور .وقتی زدمش واقعا لذتی نبرم

وقتی نقشه ازاد میشه .زده اپگرید یعنی چی .میشه چپترای قبل رو اپگرید کرد میشه یه توضیح بدید و اینکه روی مراحل قبل که میرم توی نقشه یه سنگای قرمز هستش توی مراحل که باید پیدا کنی مثلا مرحله اول دوتا هستش که پیدا کردم ولی توی نقشه که نگاه میکنم یه چیزی دیگه هم هستش که از یکی زده صفر اون چیه چطوری میشه پیداش کرد.ممنون

وقتی نقشه ازاد میشه .زده اپگرید یعنی چی .میشه چپترای قبل رو اپگرید کرد میشه یه توضیح بدید و اینکه روی مراحل قبل که میرم توی نقشه یه سنگای قرمز هستش توی مراحل که باید پیدا کنی مثلا مرحله اول دوتا هستش که پیدا کردم ولی توی نقشه که نگاه میکنم یه چیزی دیگه هم هستش که از یکی زده صفر اون چیه چطوری میشه پیداش کرد.ممنون

احتمالا اون كوزه ها بايد باشه.
و يه سرى آيتم خاص هم بعضى ماموريتا داره.

دوست عزیزی لطف کنه اگه میدونه یه توضیح واسه اینا بده:
195fc1f374b86-screenshotUrl.jpg

...

توضيح خاصى نداره.
اگه nioh بازى كرده باشى يه اسپيريت همراه داشتى كه باعث ميشد يه سرى توانايي ها داشته باشى و بعضى استت هات بالا پايين بشه و اينام هموناس تقريبا.
فقط توى nioh معمولا زدن باس فايت اخر هر مرحله اينارو ميگرفتى ولى اينجا بايد يه آيتم خاصى رو پيدا كنى تا آنلاك بشه.

احتمالا اون كوزه ها بايد باشه.
و يه سرى آيتم خاص هم بعضى ماموريتا داره.

توضيح خاصى نداره.
اگه nioh بازى كرده باشى يه اسپيريت همراه داشتى كه باعث ميشد يه سرى توانايي ها داشته باشى و بعضى استت هات بالا پايين بشه و اينام هموناس تقريبا.
فقط توى nioh معمولا زدن باس فايت اخر هر مرحله اينارو ميگرفتى ولى اينجا بايد يه آيتم خاصى رو پيدا كنى تا آنلاك بشه.
بله اون کوزه ها رو چطوری باید گرفت

من بجز همون مرحله کوچیک که اولین بار با کوزه ها آشنا میشیم ، جای دیگه ندیدمشون .
...
این عنکبوت رو بزنم آهنگر رو آزاد کنم کلی کار دارم باش🙄
از خودش دمیج زیاد نمی‌خورم، دمیج Poison از پا درم میاره ، کلا نمیدونم واسه مقاومت بهش چی نیاز دارم .
...
یه بیلد واسه Spear لطف کنید بذارید.

آخرین ویرایش:
من بجز همون مرحله کوچیک که اولین بار با کوزه ها آشنا میشیم ، جای دیگه ندیدمشون .
این کوزه‌ها در تو مرحله هست و اسمش jarling‍ه. هر مرحله زیر همچین کوزهای عکس پایینه. باید تو هر مرحله بشکونید تا پیدا بشن.
بازی کپی/پیست نیو شده! اونجا هم kodama داشت مشابه این.

1000012885.jpg

این کوزه‌ها در تو مرحله هست و اسمش jarling‍ه. هر مرحله زیر همچین کوزهای عکس پایینه. باید تو هر مرحله بشکونید تا پیدا بشن.

View attachment 373638
آره دقیقا یاد اونا افتادم!
اون بنده خدا کله کوزه ای :دی میری پیشش چیزایی که ازش میشه گرفت یه سری پیش نیاز داره جدای از اینکه پول هم میخواد ، مثلا زده ۶ از ۸
میخوام بدونم مثلا ۸ از ۸ شه ، همه ی اون ۸ از ۸ تا رو میتونم بگیرم یا صفر میشه کوزه هام؟
...
از Skill tree تون واسه بهترین سلاح چه Spear چه dual بذارید .

آخرین ویرایش:

View attachment 373638
ممنون از توضیحی که دادی دوست عزیز فقط وقتی boss دوم شکست میدی و میری به یه مکان دیگه اونجا که میتونی نقشه کامل رو ببینی نوشته اپگرید یعنی هر مرحله رو میتونی اپگرید کنی یا نه قضیه چیه یه توضیح هم در این مورد میدی

ممنون از توضیحی که دادی دوست عزیز فقط وقتی boss دوم شکست میدی و میری به یه مکان دیگه اونجا که میتونی نقشه کامل رو ببینی نوشته اپگرید یعنی هر مرحله رو میتونی اپگرید کنی یا نه قضیه چیه یه توضیح هم در این مورد میدی
ببین هر مرحله یکسری چیزای جمع کردنی داره مثل نامه ها و ... که تو قسمت khazan memories میتونی اونا را پیدا کنید حالا اگه همه را تو اون مرحله خاص بدست بیاری و کامپلت کنی بهت از اون اپگرید های قرمز رنگ میدی که میتونی کاراکترت را از اون قسمت هم اپگرید کنی.
برای اندینگ اصلی هم باید ۱۵ تا از چیزای طلایی را پیدا کرده باشی کلا بعضی هاش سخته پیدا کردنش با یه راهنما بری راحت تره

اقا من چند ماه دیگه نمیتونم از youtube چیزی دانلود کنم .دانلود منیجر هم اخرین ورژن گرفتم و مرورگرمم اخرین اپدیت هستش یکدفعه اینطوری شد توی هیچ سایت دیگه ای هم مشکل ندارم فقط youtube .هر چیزی رو توی youtube باز میکنم اون بالای کلیپ دانلود منیجر نمیاد که بزنم دانلود کنم الان میخواستم از بازی کازان یه کلیپ دانلود کنم نشد دهنم سرویش شده کسی راهی بلده به من هم بگه چیکار کنم و ایا برای شما هم همچین مشکلی وجود داره یا فقط برای من اینجوریه.ببخشید زیاد تایپ کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or