Multi Platform KHAZAN : The First Berserker

سازنده
Nexon
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Nexon, Nexon America Inc.

meta.png

Initial release date: 2025
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Neople
Publishers: Nexon, Nexon America Inc.
Genres: Role-playing Video Game, Action game, Adventure game, Fighting game, Adventure
Engine: Unreal Engine 4
License: proprietary license

The First Berserker: Khazan بازیکنان را در نقش خزان، ژنرال بزرگ امپراتوری Pell Los قرار می‌دهد که پس از شکست Berserk Dragon Hismar، به دروغ متهم شده و توسط امپراتورش تبعید می‌شود و سپس به دنبال گرفتن انتقام می‌افتد.
استودیو سازنده Neople می‌گوید سری DNF ترکیبی از عملکرد سریع و پرانرژی جنگ‌جویان قدیمی با عناصر RPG کلاسیک است که همگی در سبک هنری انیمه‌ای ترکیب شده‌اند. با این حال، در بازی The First Berserker: Khazan، بازیکنان می‌توانند انتظار نبرد هک و اسلش و سفارشی‌سازی فراوان را داشته باشند.

برای زنده ماندن، بازیکنان باید در مبارزات تسلط پیدا کنند، مهارت‌های شخصیت را ارتقا دهند و اسلحه‌ها و زره‌ها را ترکیب کنند (هر کدام دارای امتیازات منحصر به فرد). هرچه تعداد ماموریت‌های بیشتری انجام شود، باس‌ها سخت‌تر می‌شوند، اما شکست دادن آن‌ها و به پایان رساندن ماموریت‌ها، تجهیزات و توانایی‌های قدرتمندی را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد

من برگشتم اول بازی که اون کوزه رو بشکونم جاشم بلدم اما کوزه نیستش گفتم شاید باگ زده نیو گیم رفتم بازم نبود ایا مشکلی هستش اولین کوزه هم دقیقا همونجایی که بازی شروع میشه اما برای من نیستش کسی دلیلشو میدونه

من برگشتم اول بازی که اون کوزه رو بشکونم جاشم بلدم اما کوزه نیستش گفتم شاید باگ زده نیو گیم رفتم بازم نبود ایا مشکلی هستش اولین کوزه هم دقیقا همونجایی که بازی شروع میشه اما برای من نیستش کسی دلیلشو میدونه
تست میکنم بهت میگم ،
کجاست اینکه میگی؟

من رفتم بود ، گرفتمش.

• Like
Reactions: ps3_360_wii
من رفتم بود ، گرفتمش.
برای من نیست دوتا سیو هم دارم حتی نیو گیم هم رفتم باز نبود گیری کردیما.همون چپتر اول بازی که شروع میشه یه کوزه باید اونجا باشه که نیست ایا باید کار خاصی انجام بدم

آخرین ویرایش:
دقیقا منم یکی از مشکلاتی که با بازی داشتم این بود که دیگه زیادی طولانی بود تازه اگه ساید کوئست ها رو هم میرفتید که دیگه طولانی ترم بود :D

آقا اون که نیوگیم پلاس نمیشد تروفی استند الون بگیری برای احضار اسپریت‌ها، گویا تو دو جدید مشکل رو می‌خوان حل کنن. تا هر جایی که باشی ریست میشه و از اون به بعد اگه بدون احضار بری، تروفی میده

• Like
Reactions: Maniac Gamer
دقیقا منم یکی از مشکلاتی که با بازی داشتم این بود که دیگه زیادی طولانی بود تازه اگه ساید کوئست ها رو هم میرفتید که دیگه طولانی ترم بود :D
بهتر :دی
من که تقریبا جزو تجربه های خوب سولزلایک ام هستش ، بشدت با همه چیزش حال میکنم ! هرچی طولانی تر بهتر!
با اون باس گوزنِ و داستان حول کاراکترش و سبک مبارزه بعضا خنده دارش خیلی حال کردم، وقتی زدمش‌واقعا حال داد .
volbaido-ready-to-attack-in-the-first-berserker-khazan.jpg

بازى چطوره برا منی که اصلا سولز باز نیستم و سراغ بازیایی مثل الدن. رینگ نمیرم مناسبه ؟
به نظرم به کارت نمیاد چون خیلی مبارزاتش تکنیکیه.
نرمالش حتما برات سخته ، ایزی بزاری هم واکینگ سیمولیتور میشه و جذاب نیست.
از بازیهای دیگه مثل مورتال شل یا امثالهم شروع کن که کم کم خوشت بیاد.
از این آسونتر استاروارزها هستن (Jedi/Fallen Order)

البته من پیشنهادم اینه که مثل اکثرمون از همون دارک سولزها شروع کنی و بعد چند ساعت کامل دستت میاد چی به چیه.
تو دارک سولز/دیمن سولز میتونی شمشیر و سپر ورداری یا کلاس جادوگر که بازی برات راحت تر بشه.
نیاز به Parry و... نداره.

البته مورتال شل هم فقط یک سیستم Parry داره که خیلی آسونه ، سه سوت اوستا میشی و اعتماد به نفست میره بالا.

خلاصه حتما کمی پوستت رو کلفت کن و این سبک رو بازی کن ، نمیدونی چه بازیهایی رو داری از دست میدی.

بازى چطوره برا منی که اصلا سولز باز نیستم و سراغ بازیایی مثل الدن. رینگ نمیرم مناسبه ؟

نه اصلا مناسب نيست.
چون هم تكنيكيه هم سختيش مثل اونا پخته و منطقى نيست.
به نظرم اگه ميخواى وارد اين بازيا بشى از همون نقطه شروع خودشون يعنى ديمونز سولز وارد شو.

آقا اون که نیوگیم پلاس نمیشد تروفی استند الون بگیری برای احضار اسپریت‌ها، گویا تو دو جدید مشکل رو می‌خوان حل کنن. تا هر جایی که باشی ریست میشه و از اون به بعد اگه بدون احضار بری، تروفی میده
اره شنیدم تو اپدیت بعدی درستش میکنن منم منتظرم بیاد یه دور دیگه برم پلاتش کنم تمام :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or