Multi Platform KHAZAN : The First Berserker

سازنده
Nexon
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Nexon, Nexon America Inc.

meta.png

Initial release date: 2025
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Neople
Publishers: Nexon, Nexon America Inc.
Genres: Role-playing Video Game, Action game, Adventure game, Fighting game, Adventure
Engine: Unreal Engine 4
License: proprietary license

The First Berserker: Khazan بازیکنان را در نقش خزان، ژنرال بزرگ امپراتوری Pell Los قرار می‌دهد که پس از شکست Berserk Dragon Hismar، به دروغ متهم شده و توسط امپراتورش تبعید می‌شود و سپس به دنبال گرفتن انتقام می‌افتد.
استودیو سازنده Neople می‌گوید سری DNF ترکیبی از عملکرد سریع و پرانرژی جنگ‌جویان قدیمی با عناصر RPG کلاسیک است که همگی در سبک هنری انیمه‌ای ترکیب شده‌اند. با این حال، در بازی The First Berserker: Khazan، بازیکنان می‌توانند انتظار نبرد هک و اسلش و سفارشی‌سازی فراوان را داشته باشند.

برای زنده ماندن، بازیکنان باید در مبارزات تسلط پیدا کنند، مهارت‌های شخصیت را ارتقا دهند و اسلحه‌ها و زره‌ها را ترکیب کنند (هر کدام دارای امتیازات منحصر به فرد). هرچه تعداد ماموریت‌های بیشتری انجام شود، باس‌ها سخت‌تر می‌شوند، اما شکست دادن آن‌ها و به پایان رساندن ماموریت‌ها، تجهیزات و توانایی‌های قدرتمندی را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد

از يجايي بازى اخه سخت هم نيست ديگه :D
من دو سه تا باسه دارم فرست تراى و سكند تراى ميزنم :D
حالا نميدونم اپديت دادن اتفاقى افتاده يا چى.

اپدیت جدید اومده .اپدیت کنید

کسی نمیدونه چرا کوزها برای من نیستن.حتی اپدیت هم کردم بازم نیست

كوئست اوليع رو رفتى؟

نمی‌دونم چندتا بازی سولزلایک، یا مشابه این بازی ها انجام دادی، ولی اگه مابقی رو هم درو کرده بودی، این حرف رو نمیزدی:D چون هر چی میبینی رو‌ بهترش در بازی‌های دیگه موجوده. :D

یه کوئست خاص خودش رو داره، اول اونو بری.
Nioh2 چهل ۵۰‌ ساعت
سر یه باس گیر کردم دیگه نتونستم ، ولی میدونم‌ یه روز میرمش چون رو اکانت خودم خریدمش ، ووکانگ رو اگه سولزلایک حساب کنیم ، با یه سری موارد مشابه دیگه . اون عناوین معروف رو همیشه از سختی شون ترسیدم نرفتم سمتشون چون کلا گیم رو واسه چیل کردن میزنم نه چلنجینگ خیلی بالا!
ولی کلا چیزی که منو جذبم کرد Pace بالا خود کاراکترش و کلا بازی و یه سری موارد دیگه که باعث شدن با انجام دموش راضیم کنن نسخه اصلی رو بگیرم.
واقعا هم کامبت خفن و ارتقای Gear هاش حال میده.

بخدا يادم نيست ولى تو توضيحاتش در مورد كوزه و جار حرف زده.
من پورتال سوم هم باز كردم ماموريتم رفتم اين لامصب كى تموم ميشه؟ :D
از این بازیهاست که وسطش رو آب بستن که طولانی بشه؟

چند ساعت تا حالا بازی کردی؟
تو اینترنت برای 100درصد کردن زده نزدیک به 60 ساعت.

دوتا باس دیگه بازی تموم میشه! هر چقدر جلوتر اومدم بنظرم راحتر میشه بازی، مخصوصا باس‌ها. آخر بازی کامل آب گرفتن به بازی و لوکیشن بالا و پایین کردن‌. نزدیک ۸۰ ساعت :D
مشکل اساسی بازی و تروفی‌های بازی بشدت دچار گلیچ هست و با انجام دادن ماموریت بهتون تروفی نمیده! باید بدون بستن بازی و یه کله بری تا بتونی تروفی دریافت کنی. مشکل اساسی دیگه (شخص خودم) آفلاین تروفی نمیده، پس حتما آنلاین شید. من هر باس رو مجبورا ۲ بار زدم و واقعا دیگه خسته کرد منو بازی و مدت بازیم بشدت زیاد شد. اگه میخوایید پلت کنید و یا می‌خوایید تازه شروع کنید، صبر کنید تا آپدیت جدید برای رفع باگ/گلیچ رو بدن. اگه سولز باز هستید، صبر کنید و با این قیمت ارزش خرید نداره. بازی meh هست و می‌تونه سرگرم‌تون کنه. توقع یه چیز خفن و واو ازش نداشته باشید.

از برآیند صحبتهای شما این رو میرسونه که پس یک دموی عالی همیشه یک بازی عالی رو نمایندگی نمیکنه.
===============

استودیو آمار بازی رو ارائه داده.
سخت تری باسها بر اساس تعداد مردن پلیرها کدومها بودن.
پرطرفدارترین سلاحها ، ست آرمورها و...

Screenshot 2025-04-12 005823.jpg Screenshot 2025-04-12 005834.jpg Screenshot 2025-04-12 005846.jpg

=====================

کلا تا به حال حدود 36 درصد بازی رو تموم کردن.
که به نظرم برای این سبک آمار خیلی خوبیه.
یعنی بازی اونقدری کشش لازم رو داشته و سرگرم کننده بوده که ملت اون رو تموم کردن.
اگه تعداد آمار پلیرها روی استیم و میانگین نقدهاشون رو هم به اینها اضافه کنیم باید گفت بازی در اندازه خودش خیلی موفق بوده.

از برآیند صحبتهای شما این رو میرسونه که پس یک دموی عالی همیشه یک بازی عالی رو نمایندگی نمیکنه.
===============
حقیقت دوستان کم لطفی دارن ، چون محصول نهایی از لحاظ کیفیت ، تنوع باس و انمی و مراحل و سیستم پیشرفت و لوت و کلی عامل دیگه از دمو هم حتی بهتره .

آخه تو بازیهای دیگه که تعیین سطح سختی داره و سبکهای تجاری تری هستن هم خیلی از پلیرها بازی ها رو تموم نمیکنن.
حتی با ایزی مود هم به نظرم آمار خوبی داشتن.

خيليا دوس دارن سولز لايك تموم كنن ولى اعصابشون نميكشه اينجا ممكن شده :D
من ٤٠ ساعت بازى كردم؛ديگه اعصابم نكشيد رفتم چك كردم ديدم ٦ تا ماموريت مونده تموم شه.
يعنى بدون احتساب گير كردن سر باساى بازى يه ١٨ ساعتى مونده.
حدود ٦٠ ساعت واسش واقعا زياده.

اين عدم بالانسش وارد فاز جالب ترى شده :D
اوايل سخت بود،از يجا اگه درست لول آپ كنى op ميشى آسون ميشه ولى دقيقا از بعد ماموريت اول پورتال سوم دوباره سخت ميشه و لولى كه شخصيتت داره باهاش در تناسب نيست.
ا

خيليا دوس دارن سولز لايك تموم كنن ولى اعصابشون نميكشه اينجا ممكن شده :D
خیلیا! :دی
من خودم گفتم اصلا ، سولزلایک باز نیستم نمیکشم‌ ولی این یکی رو تونستم و باهاش حال کردم، چه بسا همین باعث شه شانسم‌ رو امتحان کنم واسه عناوین جدی تر و سخت تر 😘

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or